17.06.2011 г.

2012 Вчера гледах   филма"2012" отново . Бях го гледал през 2009 г ,но сега  2011 г, го гледах  с " други очи". Този филм  е доста зрелищен и показва  една вероятност  за развитие на нещата , следвайки Библейското Откровение на свети Йоана Богослова За Откровение на  Йоан-от Уикипедия)
 Ето и трейлъри  на филма:

Във филма мого ясно е показано , че ако има нещо което застрашава Земята и живота на хората , правителствата няма да кажат  за това , с цел да не се всява паника и за да могат определени личности да се спасят. В интернет пространството се говори ,че наистина се строят спасителни кораби .Според календара на маите  датата 21 декември 2012 е последна за Земята. Преди не бях се замисляла за това, но като гледам какво става напоследък по Света, започвам да си слагам една голяма питанка - Идва ли краят?   Макар, че нещо не ми се връзва с писанията от Библията, но може и да не е краят а началото на краят - тъй или иначе смятам , че наистина ще има големи катаклизми и ще настане страшна какафония на Земята. Във филма надделява добротата и човечността, но ако се случат бедствия и оцелелите  се подчинят и  повярват на човека , който ги заблуждава , че мисли и съдейства за тяхното оцеляване (какъвто е примерно във филма образа на Carl Anheuser тогава той ще се яви нещо като  Антихристът, който ще "Спасява Света" . Той ще се появи като "Спасител" и тогава ще въдвори ред като сложи печатите си на челото или ръката (защото няма да има пари в тоя настанал хаос по Земята , а само ако имаш печат ще може да си вземеш ядене и да оцеляваш). Така, че няма да е толкова бързо  свършването на нашата Цивилизация- ще има продължение за тия дето оцелеят. Има шанс да ни се размине ако се променим(Предупреждението)

Гледайте и филма: Decoding The Past ▲ Doomsday 2012: End of Days


Цивилизацията на Маите, живели в Централна Америка, процъфтявала от 6 до 9 век. Те били обсебени от времето и воденето на календар. Той бил невероятно точен и показвал циклите на луната, слънцето и планетите. Предсказвал лунните и слънчевите затъмнения за хиляди години напред в бъдещето. Този точен календар мистериозно приключва на 21 декември 2012 г. 
 В календара е описано, че на 21 декември 2012 г. Слънцето ще се издигне до центъра на Млечния път, посочен като черна дупка. През последните пет години, астрономите открили, че в действителност съществува огромна черна дупка в центъра на нашата галактика Млечния път. Съвременните астрономи, както и маите, твърдят, че на 21 декември,2012 г. положението на Земята ще се изравни със Слънцето и центъра на нашата галактика Млечния път. Това Галактическо събитие става веднъж на всеки 25 800 години. Никой не знае какъв ще бъде ефекта от това изравняване за нашата планета, но Маите вярвали, че ще се случи нещо ужасно. Вижте по-подробно описание на clubmisal.blogspot.com
 Вижте и връзката между Житните кръгове и календара на маите:


Няма коментари:

Публикуване на коментар