26.06.2012 г.

Някой ни предупреждава за предстоящи бедствия чрез житните кръгове

  Житните кръгове се появяват изведнъж по нивите предимно в Англия ,Италия. Появявали са се и в България  като в миналото са ги считали дело на самодиви.
 Много силно вчпечатление ми е направил един филм с Ричард Гиър "THE MOTHMAN PROPHECIES"-(предсказанията на човек нощна пеперуда). В него се разказва за станни сенки на същества  пиличащи на хора с криле като нощни пеперуди, които искат нещо да кажат ,но го казват чрез знаци .И защо ли? Защо просто не кажат "Ей това ще ви се случи-пазете се?" Във филма е даден отговор на този въпрос. Там има един герой който е изследвал тия същества ,даже и книга бил написал. Перефразирам по памет: Когато Ричард Гиър му задава този въпрос- защо просто не ни кажат?,.човека му отговаря"Виждаш лия тази буболечка? Иди и и кажи какво я очаква.  Не можеш нали? Така е и с нас . Те са същества различни от нас и на друго ниво и измерение.
Така е с житните кръгове - някой  се мъчи да ни каже само дето  нашите правителства не го вземат насериозно и в следствие загиват много хора (ама какво ли им пука на управляващите тикви). Но сега с тоя интернет хората си комуникирата и много неща са известни(макар и някои злоупотребяват и пълнят межата с лъжи)
Етo например какво  ми е направило впечатлениеПосоченият във видеоклипа житен кръг се поява на  3 август 2010г (житните къгове от 2010 г). Описва разместване на окенаските плочи   обратно на часовниковата страна и последвалото цунами.
Станалото цунамито и земетресение  в Япония е  на 3 март 2011г.  с магнитут 8.9 по Рихтер, предизвикало смъртта на 5854 души и 3167 са неизвестност.
Ето и последните житни кругове от 26 юни 2012г

Какво ли значат  не мога да кажа . Различни хора и формации  тълкуват различно значението на житните кръгове. Но явно някой иска да ни предупреди, ама ние  не го разбираме предварително  , а след като е станало някакво бедствие почват да обясняват ,че еди кой си житен кръг е предвещавал еди какво си бедствие.
Дори възрастен човек като този, показан на следващия видеоклип знае за календара на маите и за житните кръгове "Някои иска да ни предупреди !"

Вижте още:

Няма коментари:

Публикуване на коментар