10.01.2014 г.

Следи от Атлантите по Черноморието

Има разни теории а атлантите и Атлантида, но за първи път четох  тази ,че Атлантида била в Черно Море.
Удивително откритието е направено наскоро в България. На разкопките вчерноморското село Дуран Кулак са открити мистериозни останки. На пръв поглед , черепът не се различава от другите, но на  него имаше странни маркировки. Изследване показа, че  върху  него имаше следи от  най-съвременните неврохирургични операции. Но още по-голям шок очакваше учените, когато разбраха ,че  артефактите са датиращи  най-малко отпреди 10 хиляди години. Как е възможно това? Кой би могъл да направи това в епохата на пещерния човек ?

Черно море пази древни тайни. Защо на другия бряг, в териториалните води на Крим са виждали НЛО ? Кои са тези странни големи плувци, около 5 метра,които могат да останат под вода без въздух, дали тези явления и Черно море наистина носят следи от древна цивилизация, непознати за нас ? Отговорите на тези въпроси са скрити дълбоко под водата . Въпреки това, спътниковите снимки на тези района могат да ни доближи до решение.  Има свободен достъп до снимки на Черно море от орбита. Учудващо е, че в дъното се вижда ясно маса от изкуствени структури: Пътищата, очертанията на стени , къщи и цели квартали - според  Сергей Крупняков,капитан на яхта - това са очевидно техногенни съоръжения.
Оказава се,че преди 7500 години назад, Черно море било сладководно вътрешно езеро.Това показал анализа на рводни растения . Но изведнъж нахлула морска вода и нивото на водата се повдигнало със 150 метра. По версиите на учените, морската вода дошла от Средиземно море, чиито ниво също се повишило със 120 метра.Това се предполага ,че е станало вследствие на страшно зметресение. Под водата са отишли доста голема територии, които са били техногенно използвани и  заселени. Под водата са отишли 150 хил кв км. от сушата заедно с хората и животните.
Днес, максималната дълбочина на уникалния състав на водата на Черно море е 2200м. Но само в горните слоеве, примерно на около на стотина метра има кислород  и значи има живот, а по-дълбоко към дъното е чисто сероводород зона. И никой не знае защо се е появила там. Предполага се, че сероводородът може да се дължи на анаеробни бактерии, които участват в разграждането на останки от организми. Ако бреговете на Черно море са били  заселени то катастрофата би могла да  отнесе живота на милиони хора. Що за народ би могъл да живее  на тая територия повече от 7500 години назад, и в същия момент да са били по  нашите стандарти - силно  развити?
Съгласно официалната история, никаква културна цивилизация не е имало по тия места и изобщо в света е нямало такава, а  според легендите до Потопа е разцъфтявала Атлантида . Но къде се е намирала?
Според Платон , преди около 9000 години от неговия разказ ( т.е. ) преди 12 000 години от нашето време -остров Атлантида превишавал по размер Либия и Азия - заедно.  На него е съществувало невероятно по размер и мощност на царство, владеещо цяла Либия до Египет и Европа до днешна Италия. Но тези думи означават, че дори ако Атлантида е била разположена в Атлантическия океан, е имала колонии в Средиземно море и в северното Черноморие. Може би това обяснява загадъчните археологически находки. Но какво да кажем за НЛО и странните същества ?


Историкът Анатолий Железний счита, че Плутон не може да визират Атлантическия океан,тъй като до 16-ти век той се наричал "Западен океан". Тоест, Плутон не е могъл да употреби термина Атлантитеско море в смисъла на океан. Плутон казва ,че морето ,след изезването  в неговите води на атлантида , пресъхнало и станало неплавателно-трудное да си представим такъв атлантически океан.Плутон е писал че Атлантида е загинала за една нощ.
По това време Европа и Америка са били един ощ континент с име Гондавана и когато континентите се разделили  на мястото където са били съединени сега се намира Средно атлантически хребет. Според  Анатолий Железний Платоновото атлантическо море е сегашното Черно море и именно там е била Атлантида. Имат логика неговите разсъждения !
Както е описал Плутон ,преди  9 000 години назад  от неговото време се е случила  световна катастрофа и описанието на Плутон съотвестсва на геологическата реалност.
Австрийски инженер, в края на 30-те направил   небивало откритие. Тогава била направена първата снимка от самолет на бреговете на Северна Америка на територията на щата "южна Каролина. Оказало се, че  гледана отгоре повътрхността напомня на бойно поле - грамадни кратери  и дупки. Инженерът обърнал внимание на  две огромни котловини в Карибско море ,които се наричат Пуерториканска падина, която е дълбока около 9 километра.


По мнение на учените тя може да се е образувала от удара на огромни късове от  астероид в Атлантическия океан.Това било истински Аргамедон!
На дъното на карибско море бил открит потънал град, който бил построен най-малко преди 60 хил. години,а според  вида на строежа  се предполага, че хората които са живели там са били гиганти.
На другата страна на Атлантическият океан също са  направили откритие.В 1983 година екипажа на съвесткия кораб "Витиз" окрил странно подводно възвишение на дълбочина 5 километра и неговия връх по неразбираеми причини бил абсолютно плосък. Според учените природата не е могла да стори това и  на тази площадка някога е имало град от който са останали стени даже врати.
Атлантите са имали колоний по крайбрежията и колко  ли далеч са се простирали техните владения?
Може да видите и "Антлатите от планета Сириус"

1 коментар:

  1. Едно уточнение ! Древногръцкият философ е с име Платон , Плутон е име на планета и Бог от древно балканската митология.

    ОтговорИзтриване