23.11.2014 г.

HAARP и влиянието върху Земята и хората

Работата в изследователската станция на ХААРП започва през 1993 г.
High Frequency Active Auroral Research Program /HAARP/ или преведено на български език : "високочестотни активни изследвания на полярното сияние  "
е американска научноизследователска програма, занимаваща се с йоносферата. Програмата се финансира съвместно от американските военновъздушни и военноморски сили, университета в Аляска и американската Държавна агенция за отбранителни научноизследователски проекти.
Програмата оперира в голяма арктическа научна база в Гакона, Аляска — изследователската станция на ХААРП, — построена на територия, собственост на военновъздушните сили на САЩ.

HAARP имаше интернет страница и незнайно защо я закриха .

Най-известният инструмент, използван в станцията на ХААРП, е Инструментът за изследване на йоносферата (ИИЙ) — мощен радиочестотен предавател, работещ на късите вълни (HF).ИИЙ се използва за временно възбуждане (намагнетизиране) на ограничена зона от йоносферата.Конструирането на сега функциониращия ИИЙ приключва през 2007 г

Теоретиците на конспирацията обвиняват ХААРП в причинна връзка с редица събития, в това число многобройни природни бедствия. Дали е така ?

САЩ използва три съоръжения за контрол на йоносферата: ХААРП (намира се в Гакона, Аляска), ХИПАС (намира се близо до Феърбанкс, Аляска) и третото съоръжение се намира в Обсерватория Аресибо в Пуерто Рико.

Вижте  този филм в който различни учени излагат своите виждания за HARP.Дааа..... доста опасна е тая програма HAARP !

- може да направи дупка в йоносферата и не се знае със  сигурност колко време ще стои отворена тая дупка и дали няма да ни изпържи Слънцето;
-може да влияе на климата и дори да предизвика земетресение;
-може да влияе на психиката на хората и поведението на животните-изкуствени състояния на паника, агресия, страх и т.н
- възможност да се извежда от строя техниката на противника, намираща се във всяка точка от земното кълбо, да се изпраща разрушителен електромагнитен импулс, да се предава мощен поток от енергия

Хора, животни и растения са свързани в майката Земя и с нейното магнитно поле.

След като е ясно ,че използването на атомно оръжие  е пагубно за абсолютно всички и че да има оцелели  едва ли ще живеят дълго, то сега  са изнамерили друг вид оръжие ,с което някои големи умници и  членове на кръжока "Гумени глави"  си мислят , че  е "безопасно" за тях-"да ама не"!
Руснаците и те са си направили такова "Харпче" , което са си го кръстили Сура - изследователски център с йоносферен нагревател, разположен близо до град Василсурск, на около 140 км източно от Нижни Новгород, Русия.

Европа също притежава EISCAT. Съоръжение за манипулация на йоносферата, която може да предава близо 1 GW (1,000,000,000 W) ефективно излъчена мощност (ERP). Намира се близо до град Тромсьо в Норвегия.  EISCAT се финансира и управлява от изследователските институти и съвети на Норвегия, Швеция, Финландия, Япония, Китай, Великобритания, Франция и Германия.
 Ами сега какво ?  Пак стигаме до предишното положение- ако ти ми направиш нещо лошо ,то и аз ще ти направя - и ние обикновените хорица  пак ще страдаме.

Аз съм много чувствителна , а сигурно и други хора са така. Тия нови оръжия, които действат с ниски честоти и влияят на честотите на човешкия мозък, не са като старите бойни оръжия - те са невидими за човешкото око, но действат на настроението ни и могат да ни разболеят или направят агресивни, отпаднали или страхливи и покорни.

Единствено което може в тоя момент да ви помогне  е молитвата към Бог- молете се от душа и сърце !  Молитвата  и вярата в Бог е като щит, през който не могат да минат техните честоти !
Няма коментари:

Публикуване на коментар