20.11.2018 г.

4 астронавти на НАСА твърдят, че извънземните ни гледат


Въпреки че все още няма ясни доказателства, че сме наблюдавани, тези астронавти твърдят, че някои извънземни същества вече са сред нас (извънземните ни гледат)





Едгар Мичъл  е един от хората, 
които са пътували до Луната.
Негото пътуване имаше за цел да възстанови проби от Луната и да се завърне и това беше една от последните му работи след почти 20 години в НАСА. След като се пенсионира, той каза, че е "90% сигурен, че много от хилядите неидентифицирани обекти, регистрирани от 1940 г., са от посетители на други планети" (извънземните ни гледат)

Също така при многобройни въпроси той увери, че НЛО (Неидентифицирани Летящи Обекти) са истински и че той  е говорил със световни лидери, които са влезли в контакт с извънземните, но тази информация е класифицирана. Също така  той каза, че правителствата по света крият  това от обществото 60 години .
Въпреки това, Мичъл твърди със сигурност, че инцидентът в "Розуел" (в който обект на въоръжените сили на Съединените щати се разбил в ранчо в Ню Мексико, за който се смята, че е бил приземяване на извънземни) е среща с извънземни и че американското правителство го е скрило в продължение на десетилетия.
Също така, Мичъл  твърди, че чужденците са спрели някои ядрени бомби по време на Студената война и че са били в контакт с Ватикана, за да помогнат на човечеството (извънземните ни гледат)

Деке Слейтън  . Този астронавт участва в проекта "Меркурий" - първата космическа програма в Съединените щати, чиято цел беше да кацне човек на Луната. По-късно той е бил оперативен директор на полетния екип на НАСА. Преди всичко това, през 1951 г. той смятал, че е видял извънземен космически кораби. "Изглеждаше като чиния под ъгъл от 45 градуса [...]. Скоро стартира и излетя и вече не можах да го видя ». Той  не можал да види нищо друго по време на мисията си като член на космическата организация (извънземните ни гледат)

Гордън Купър беше  също част от проекта "Меркурий", който искаше да кацне на Луната и той беше първият, който спа в космоса. Също така беше част от друг вид мисии, в които имаше възможност да лети над планетата, но като неговия партньор Слейтън срещата му с НЛО беше много преди да стане част от НАСА. Интересното е, че той спомена още, че е видял нещо през 1951 г., но около  Германия.

След като се пенсионира, той заяви: "Вярвам, че тези извънземни превозни средства и техните екипажи посещаващи  тази планета от другаде, където са много по-напреднали от Земята." Купър каза, че може би извънземните няма да комуникират с нас, докато не се научим да разрешаваме нашите конфликти с мирни средства, вместо да водим постоянно войни.

И накрая,  Брайън О 'Лиъри  , който беше част от друга група астронавти на НАСА, която искаше да намери начин да стъпи на Марс, но в крайна сметка този проект беше отменен. Той направи някои тестове, преди да се оттегли, за да стане академик. Той става приятел с Карл Сейгън и преподава с него в университета Корнел.

В живота си като пенсионер той твърди, че на Земята има извънземно съществуване, което е причинило силен технологичен напредък и каза: "Други цивилизации ни наблюдават от дълго време. Неговият външният вид е странено от западната гледна точка »

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар