1.11.2011 г.

Житните кръгове за 21 декември 2012 г.

Така наречените житни кръгове са обект на интерес, спор и изследване. Тяхното появяване  е регистрирано от преди много години. По българските земи странните кръгове по полята са наричани "самодивски хора". Имало и писмени свидетелства от 17 век  според които в Шотландия и Холандия се появявали странни геометрични фигури издълбани из житните поля, които били обявени за дело на "дявола жътвар". За житните кръгове(crop circles) започнало да се говори за пръв път в края на 70-те години във Великобритания, когато по полята  започнали да се появяват често чудновати геометрични фигури. На мен ми е интересно да ги разглеждам - много са красиви. Тук може да ги разгледате - по годините на появяването им. Не мога да разбера какво искат да кажат тези фигури, но попаднах на  2 фигури които ми бяха интересни и разбираеми. Те касаят 21 декември 2012 година. Първата се е появила на 15-ти юли 2008г. в Англия, Avebury Manor, nr Avebury, Wiltshire:
Тук е показано точното разположение на планетите от Слънчевата система на 21 декември 2012г. Можете да проверите  как ще са разположени планетите  от solarsystemscope.com - 3D модел на Слънчевата система.На 22-ри юли 2008г.(7 дена по късно) пак в Англия,Avebury Manor, nr Avebury, Wiltshire се появява следните фигури: Тук вече се вижда , че Слънцето се е разраснало и е погълнало Венера и Меркурий, вижда се, че "системата Нибиру" влиза във Слънчевата система. Вторият кръг с фигурите  не мога да го разбера, но този със Слънцето е ясен. Дали това е предупреждение ? Дали на 21-ви декември 2012г  Слънцето ще избухне така , че да се увеличи и да "глътне"  Меркурий и Венера? Ако стане това , предполагам , че на Земята температурата  ще се вдигне рязко.  Може и да излезе права баба Ванга , че водата ще изчезне !  Земята ще се изпече като във фурна, водата ще се изпари. Нашите физически тела са част от тая Земя. Може би тогава  ще стане някакво преструкториране на нашето ДНК,което хич не ми е ясно дали е възможно.Напоследък такива неща чета из  нета дето ги  има само  във фантастичните филми- някакви портали щели да се  отварят, някакви преходи сме щели да правим. Прехода според мен всеки сам може да си го направи като избере да е добър и да обича , вместо да е зъл и да мрази. Това е прехода .Това е новата раса- раса изпълнена с любов един към друг и към всички живи същества. А за деня на "Страшния съд" и най големите пророци  не могат да кажат защото никой не знае кога е деня на страшния съд-само Господ знае! Така , че каквото има да се случва ще се случи и с нас и без нас !Най-важното е да обичате , а не да мразите. Чуството на любов към хората и всички живинки ще ви извиси и облагороди. Животът е едно чудо - възползвайте се от него, ценете го и му се раздвайте !
Вижте също :


Послепис: Мина прословутата дата 21.12.2012г. и  нищо особено не стана.  Според маите ние сме навлезли в ерата на 5-тото Слънце. Ето една  част  от статия от 14.01.2013г за Слънцето ни напоследък:
"  Проф. Ричард Харисън от лабораторията Ръдърфорд Епълтън в Оксфордшир : “Слънцето сега се събужда. То досега беше много неактивно, сега в момента текат много дебати колко драматично ще бъде това събуждане. Нека не всяваме паника.”(blitz.bg)

и ето  още какво :

Астрономи от Центъра po астрофизика Харвард-Смитсониан съобщават, че планетите Kepler-56b и Kepler-56c ще бъдат погълнати от звездата майка в системата си в близко време, поне според астрономическите стандарти. Апокалиптичните събития ще се случат след, съответно, 130 и 155 милиона години. “
Системата Kepler-56 предоставя поглед към бъдещето на нашата Слънчева система. След около пет милиарда години Слънцето ще се превърне в червена гигантска звезда, увеличавайки размерите си, за да погълне Меркурий и Венера.
 Kepler-56 също се превръща в червен гигнант. Тя вече се е разширила и е четири пъти по-голяма от Слънцето, а с течение на времето ще стане още по-голяма. Звездата не само ще расте, но и потоците от заредени частици ще стават по-мощни, притегляйки планетите към финалния сблъсък.

Kepler-56b обикаля около звездата си веднъж на всеки 10.5 дни, а Kepler-56c на всеки 21.4. И двете планети са по-близо до звездата си, отколкото Меркурий до Слънцето. В резултат те ще бъдат погълнати много по-бързо.

 Преди да изчезнат, двете небесни тела ще бъдат подложени на невероятно нагряване. Атмосферите им ще започнат да се изпаряват, а самите планети ще се разтеглят във формата на яйце. Единственият оцелял в системата ще бъде Kepler-56d - газов гигант, който е достатъчно далече, за да бъде само наблюдател на съдбата на двете планети сестри. (focus-news.net)Няма коментари:

Публикуване на коментар