23.05.2013 г.

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.


Попаднах на една поредица от филми за детето Вечеслав (Славик) - руският ангел. Искам да го споделя с вас с посланието ми, да осъзнаете колко добре си живеете сега и да се радвате на всеки един миг от сегашния  си живот ! Да вярвате в Бог и да не го предавате  за ядене и земни удоволствия когато настъпи момента!

Вячеслав Сергеевич Крашенинников (Славик) е роден на  22 март 1982 в Урга , Кемерово Област   и почива на  17 март 1993г. в Чебаркуль . Момчето е  починало на 10 годишна възраст. Някои го считат за чудотворец и пророк, продължаващ да твори чудеса след своята кончина.
 Кръщаването си  получил  в град Тайга.
Тъй като баща му е офицер, семейството се премества няколко пъти на ново място на пребиваване. Славик е бил на годинка, когато семейството се премества в ГДР (във връзка със службата на баща му в ГСВГ).

Славик е бил малко над 5 години, когато семейството се премества на ново място заради службата на  баща му, до Урал. През последните няколко години от живота си Славик е прекарал в Чебаркул ,Челябинска област. Не е ходил на детска градина, учил е в средно училище № 4 в  град Чебаркул . Известно време Славик е живял сам с майка си в апартамента в  Чебаркул, защото баща му работил по това време в Шадринск, а по-големият му брат  Константин бил отишъл войник.
Според публикуваните мемоари на майка му, Славик в много отношения бил необичайно дете.

Момчето, произхожда от  православни родители, имал е  ангелски вид, бил е изключително мил, послушен, интелигентен, набожен, благочестив, освен това той от ранно детство се отличавал със свръхчовешки знания и способноси, пророкувал, умеел да диагностицира и лекува различни заболевания. Именно последното обстоятелство обусловило повишеното внимание към него от страна на съгражданите му в Чебаркул и Миасса, а след това и многобройните посетители. Според близки му,  момчето  два пъти са го водили в Троица-Сергеев манастир, където той е  имал дълъг разговор със стареца Наум и където целителската му дарба  е сертифицирана като "Божия".


Има руски свещеници, които се прекланят пред паметта и светостта на Славик, но официално Руската православна църква не е канонизирала Славик като светец. Много хора посещават гроба му  и отправят молитви за помощ към Славик.

Ето и плейлист с видеоклипове, в които майка ми Валентина Крашеникова разказва за сина си Славик и за това какво е казал и за това което ни очаква.

Разказва майка му:
"... ах, мамо, мамичко,  
аз не съм малък!
О, мамо, мамичко,
аз
съм на много години! .. "
Един ден, като пееше тези думи от песентаСлавик дойде при мен и ме погледна с неговите проницателни очи, много сериозно  и каза: "Знаеш ли, мамо, аз наистина съм на толкова много, много години. Почти съм древен ! "
Раказал ѝ, че той самият помни себе си преди раждането - "Първо имаше огромана скорост, като светлинна, след това път като от лен. Аз се спирам, защото пред мен има много дълбоката бездна. Пред мен стои  много висок човек. Той е облечен в нещо като монашески дрехи. На върха на показалеца му виси горящо кандило. Аз се спрях пред пропастта, а човекът я прекрачи спокойно, обърна се към мен и каза "Скачай". Аз се забягах и скочих  и аха-аха се удържах на противоположния край на пропастта, а човекът някъде изчезна.След това аз свърнах в страни  в нещо като тунел и се указах при теб"
Славик помни, че преди да тръгне за нашия свят, Светата Троица му дала от себе си сили и всички други там му дали по още малко сила и той тръгнал за тук, за да помогне на хората , да разкаже какви страшни времена ги чакат. Дошъл да предупреди хората, за да могат да преживеят страшните времена. Той казал: "Тези дарове и сила която имам е всичката за вас , а за мен нямам нищо"

Ето и части от това което е казал Славик:

"Когато узнаете кой съм аз в действителност, в началото ще се  уплашите от факта, че толкова лесно сте се обръщали към мен. А след това  ще се гордеете ."

  Тук вмъквам  цитат от Откровение на свети Йоана Богослово- глава 22 стих 6
"6. И рече ми: тия думи са верни и истински; Господ, Бог на светите пророци, изпрати Ангела Си, за да покаже на Своите раби, какво трябва да стане наскоро.
7. Ето, ида скоро: блажен е, който пази пророчествените думи на тая книга.
8. И аз, Иоан, гледах и чувах това. А когато чух и видях, паднах да се поклоня пред нозете на Ангела, който ми казваше това;
9. а той ми казваше: стой, не прави това! понеже аз съм съслужител твой и на братята ти пророци и на ония, които пазят думите на тая книга; Богу се поклони.
10. И ми каза: не запечатвай пророчествените думи на тая книга, понеже времето е близко.
11. Неправедният нека върши още неправда; нечистият нека се още скверни; праведният нека върши още правда, а светият нека се още осветява.
Славик(Вечеслав) казал, че не може да се спре или измени нищо, всичко е решено в небето - скоро, на Земята ще дойде Бог."
Дали е случайно,че  Славик, който е дете е казал " Праведните да вършат правда, неправедните да вършат неправда. Нищо не може да се промени. На небето всичко е решено"
Според Славик, той е казал всичко  което трябва на хората  и повече Бог никой няма да изпрати да им казва нещо. Дали Славик е  ангелът на Бог, който е пратен " за да покаже на Своите раби, какво трябва да стане наскоро."?
Славик казал, че в някои болници в Москва поставят чипове на децата. Това се прави  тайно и децата стават по-умни.

Хората ще стават много зли. За тия хора с печата (печата с три шестици) ще има отделни магазини с добри продукти. А за останалите ще бъдат магазини с лоши продукти и високите цени. (Моля, обърнете внимание: В Америка, нещо подобно се случва днес с чипове - тези, които имат инплантиран чип не стоят на опашки на летището в първи преминават на самолета, както и други ползи имат. В Русия е въведена Универсална Електронна Карта. От нея се отказаха Германия, Южна Корея и други... развити страни, защото те не могат да гарантират сигурност. Когато хората от цяла Русия ще бъдат задължени (2015 г.), за да вземат Универсалната Електронна Карта (УЕК), тогава вие ще откриете, че при  много хора ще има  кражба на пари. За да се гарантира сигурността, никой няма да се откаже  УЕК, и ще  бъде предложено да се имплантират чипове и след това никой няма да може да ги махне. Видимо към това върви всичко. УЕК  има цел да подготви обществото за чипове и печата.Този процес е необратим и всичко това се случва пред очите ни).

 Световното правителство ще разврати младите хора Ще бъдат разрешени всички пороци. Своите Господ ще запази да не умрат от глад. Само немного трябва да потърпят. Ангели ще пазят преданите на Бога.

Света ще го погуби печалбата (изгодата) !

Славик каза, че заедно с армията в Русия ще създадат  бригади за бързо реагиране. Те ще  "гасят" всяка проява на човешкото недоволство със своята бърза поява.Русия ще стане полицейска държава.

Ще има много подслушващи устройства. Дори по улиците хората ще се страхуват да говорят. Ще бъде по-лошо, отколкото по времето на Сталин.

Почти всички хора ще се занимават със спиритизм. Хората явно ще слушат демоните и ще живеят по техните подсказвания. Ще говорят с тях считайки ги за висш разум. В началото тези хора ще се присмиват на  обикновените хора (които ще бъдат много малко), считайки ги за изостанали  и като цяло безполезни на планетата. Но когато се осъзнаят че са попаднали  в мрежите на  злото, силно ще се озлобят. Те ще бъдат готови със собствените си ръце да убият оцелелите. Нормалните хора трябва да се скрият.

Славик заявил, че ядрената война е нищо в сравнение с предстоящата катастрофа за нас.

На Луната има  много демони, така наречените извънземни. Те могат да показват различни трикове на Луната и Слънцето, така да се каже. Така,че не бива да се взирате в техните лудории в небето.

Славик казал, че когато променят Символа на Вярата в някои църкви все още ще се служи по старому. Не всички свещеници ще предадат Бог. В тези църкви, в които се служи по старому ще трябва да отидете за изповед и причастие. Но тогава църквите ще стоят празни.

Славик казал, че в  къщата не бива да се държат кучетата. (Това е написано е в настолните книги на свещенослужителя. Не бива да се държи куче, там където има светилище (Икони). В никакъв случай не позволявайте куче да влиза в храм(църква) Кучето трябва да живеят в двора. Да бива да  събирате маски, черепи, фентъзи книги и т.н. Тъй като те са се заселени  със злите духове.

Славик казал, че църквите ще бъдат празни и в тях неофициално ще разрешат да отворят малки работилници (дърводелски). Ще настъпи глад и жените ще носят скъпи предмети на комисионните магазини. Ще продават и икони. Ще направят специални магазини, в които ще продават  икони. Продавачите ще се страхуват да работят в иконните магазини, тъй като те често ще се опожаряват .

Славик казал, че ще започне да изчезва водата от повърхността на земята. А дърветата и други растения ще умират. Но Славик казал, че чрез благодатта на Бога, тези които са без печат ще  могат да отглеждат по нещичко в  градината си.

Водата ще си отиде, а останалата ще стане лоша (негодна за употреба).

Славик предсказал , че от небето ще падат кристали. Тях ще ги донасят ракети при полет от космоса на Земята. Ако те паднат на човек, на вид ще изглежда като купчина лед и кръв. Но такъв лед няма да се стопява.

Един слой на Небето ще изгори. Небето ще има съвсем друг вид.
Славик казал, че в действителност, небето няма вече  да е синьо, а ще бъде такова както когато гореше нефта на Саддам Хюсеин.

Хората ще се научат да лекуват рака. Ще дойде време, когато ще се  повишат цените и заплатите. Една-две години преди глада, цените на стоките (особено за храна) ще се понижат. Ще отворят всички граници и продутите ще влизат в страната свободно.Хляба няма да бъде скъп,но това ще бъде половин година преди страшния глад и хората няма да мислят за нищо.Хората ще живеят добре, но след това ще скрият продуктите под земята и ще бъде глад. Хората ще започнат да се изяждат един друг. В  Русия ще има човекоядци.
Русия ще бъде раздробена. Дори малки републики като Татарстан ще бъдат разделени една от друга. Това ще спомогне за икономическото оцеляване, но когато бедствието ще започне това на никой  няма да помогне. Всеки регион ще бъде зает със собствените си проблеми.

Преди войната, армията ще се разпадне.

Ще започнат да спират електричеството (от Далечния Изток, а след това навсякъде по малко). Навсякъде ще бъде студено, отоплението няма да работи. Ще изключат газта и електричеството.В училищата няма да има даже молив  и хартия. Децата ще се мотат по улиците.

Ще се върнат болестите. Трябва да се запасяваме с лекарства. Ще има една болест без име, от която ще има много мъртви тела на улицата, и никой няма да бъде погребван. Според него червеите ще пълзят и ще се разнася зловонна  миризмата наоколо. Хората ще продължат да умират защото съвсем няма да имат сили.

Хората ще почнат да оглупяват. Затова трябва до последно да ходят в църквата  и да се изповядват и пречистяват, трябват и много молитви и в дома за да се спаси човек..

В Америка, ще взривят две големи сгради(може би става въпрос за терористичната атака на Световния търговски център през 11 .09.2001г-са двете сгради бяха взривени)  и след това ще взривят статуята на "Свобода" в долната част. Статуята, при една крачка ще се разпадне на парчета. В Русия също ще се взривяват сгради (сами ще се взривяват).

Често ще падат хеликоптери и самолети. Това ще се случи, защото няма да е желателно хората да заемат въздушно пространство. Там летят НЛО  (демони), които се готвят за война с Бога. Те са много влиятелни хора на този свят се опитват да заблудят главите на хората.

В къщите и апартаментите ще бъде неспокойно. Хората ще виждат различни аномални явления.

Парите на Световното правителство ще се наричат евро. Работите с тези пари ще вървят сполучливо и последната страна, която ще ги приеме  е  Америка.

Славик каза, че след биочипа ще има  много сладка малка сива пластинка - Световен паспорт. Когато хората ще го вземат и ще получат печат на ръката и челото. Отпечатването ще бъде под формата на татуировка, нанасяща се от лъчи, някакви изотопи, три шестици. Бог няма да прости на никой, който приеме печата! Отначало печата няма да се вижда, но след това, като електронно табло ще започне да свети със зелен цвят.

 Тука вмъквам една скоба, за да споделя с вас нещо, което се е случило с една жена Джована от Италия . Тя е била отвличана от "извънземни", но интересното в случая, че има физически доказателства - има фосфорициращи белези (вижте във долното видео от 2:22 мин). Тя казва "Тази субстанция е по цялото ми тяло и им служеше за да манипулират по нашето тяло, нещо като дизенфекция, за да не се заразят от нас.. и обратно ние от тях" . Анализирана в лабораторията е установено ,че тази субстанция е с изкуствен произход. Учените от лабораторията казват ,че това е една субстанция, която съдържа силиций на базата на мика, като тази проба е взета от стаята на Джована, по точно от килима в къщата ѝ. Установихме, че съдържа фосворен нитрат, за да може по естествен начин да излъчва фосвориценция. Това е една изключителна материя, електроните на тази субстанция са възбудени, какво в науката ги наричаме "променени в структурата им", като оставя и голямо електромагнитно поле. Това е като да поставите фосфора в ускорител, а Джована няма как да го направи в домашни условия.
  Тия светещи " шестици " може и да са нещо подобно като в случая с Джована и да служат  "дезинфекция"- за да не ги заразим със земните си бацили и болести. Предполагам ,че извънземните все още не са  съвсем готови и продължават опитите си !

 И продължаваме с предсказания на Славик - той казал, че ако човек се опитва да се отърве от тези шестици и отсече ръката си, то шестиците ще появят  в основата . Тогава и на парчета да се разсече човек на всяко късче ще има три шестици

В началото, хората ще се страхуват и да показват този печат, но след това ще престанат да се притесняват и ще носят открито белега на Антихриста. Постепенно, тези хора ще станат много зли. Особено ще са зли с тези, които нямат печат.

Ако човек не може да устои на глада и отиде до магазина да вземе храна, преминавайки през  касата, ще получи три шестици. Тези, които получават такъв номер, няма да могат да умрат. Те ще бъдат като безсмъртни. Ако такъв човек, заради ужасния живот иска да се самоубие, като кара кола и някъде да се вреже, като колата се разпръсне на парчета, то парчетата, като във филм на ужасите ще се съберат заедно, за да оживеят.

В онези дни, в някои области, деца ще  умират от глад, а Москва ще се опразни и после ще се провали под Земята.

Русия ще воюва с Китай. Първо, Русия ще се помири  с Америка, много американци ще застанат на руските граници. В Русия ще има всичко американско. Руските хора след това много ще се уморят  и те ще бъдат щастливи да видят дори и малка руска марка.

Когато американците и китайците ще бъдат на ръба на войната, в последен момент  американците ще се изплашат от китайците и ще ги подтикнат към Русия).
Войната ще бъде такава, че някъде ще има кървав бой и някъде без нито един изстрел ще превземат Русия: "Вечерта ще заспим руснаци ,сутринта ще се събудим «китайци»"
Християнските църкви и  мюсюлмански джамии ще ги преправят ( покривите ще направят китайски), ще сложат в предната част дракон, който вместо камбаната  с глух протяжен звук ще свиква хората на поклонение. Съпротивляващите се ще  бъдат убити или обесени.

Славик каза, че китайците ще  убиват руските мъже и момчета, и ще  стерилизират руското население.

Тогава американците за първи път в света ще приложат на китайците ново психологическо оръжие, което засяга само тази раса, и ще ги прогонят у дома, но действието на това оръжие е такава, че дори и в Китай, те никога няма да бъде нормални. Славик каза ,че който китаец попадне под влиянието на това оръжия у дома ще се опита да се скрие на тъмно място и винаги ще трепери от страх.

Славик особено  се е изненадал от израелците. Той каза, че Израел ще започне война и израелците, заобиколени от всички страни ще проявят чудеса от храброст, но все пак ще бъдат победени. Мюсюлмани ще оскверняват нашите Християнски свети места и силно ще разгорещят Бог.

Славик казал, че има един град в Урал, в падина, която ще се напълни с вода и камъни, така че дори никакво животно няма да се спаси. А в Москва дори няма и да помислят да помогнат.

Не всички учени ще повярват на чудеса и това ще ги застави да направят такова устройство, което ще им позволи да се разпознават  хората от така наречените "извънземни", в които са се въплатили  демони, които са много, много страшни.

Славик каза, че Земята не е кръгла и динозаврите не са изчезнали. В Земята има огромни кухини и при затопляне на  климата в тези области ще пропадне земята, а на места тя ще се пропука на огромни пластове  в различни посоки.

Англия ще потъне и англичаните ще се евакуират в Русия  и британското правителство знае това, но  не им се вярва. Славик казал, че адът е реален, а той съществува под нас. Славик разказвал за  Сталин. В ада има място, където има кипяща вода, и в тази вряща вода, някой е потопен  до петите, някой- до коляното, някой-до  гърдите му, а Сталин е потопен с главата .
 Славик казал, че на самото дъно на ада е много студено и има лед и там са  най-големият от грешниците. Има място в ада, където хората просто си седят на тъмно и не ги измъчват. Ако някой изскочи от огъня или врящата вода, то демоните с ожесточение и злоба, с нещо като вили обратно  го потапят с главата .

  В самото начало на ада има дърва които са кълцани с брадва върху огромни буци на дървените трупи и там е много тъмно. По нататък има огромни котли, където тези запаси от дърва ги  карат на  огромни, нещо като шейни, или ги влекат като снопове. И двете места  се правят от душите на грешниците, с много усилия и напрежение, и техните демони ги измъчват с камшици. Каквито греховете, такива  и местата.

Случва се и така , че земята под краката на един жив човек пропада и той излита в адската тъмнота на  ада, където той вижда само много огнени премигващи очи , обкръжаващи го.  Злите  демони нахвърляйки се върху този беден човек  моментната  го разкъсват жив на парчета (това е една от причините, защо и какво се случва с хората).

Славик казва, че "извънземните" (демони) привличат живите хора. Тези "извънземни" слизат при нас и казват, че са преследвани от "злите космически сили", но в действителност е Бог. Съвременната им форма ще бъде много замаскирана. Те ще действат  под вида на хора.

В  приземилите се НЛО по цялата земя, демоните ще поканят хората за медицински преглед и лечение. Хората масово ще ходят заради "здравето" при тях, и ще излезат "здрави зомбита."

Новото Световно правителство ще разрешава всички пороци, като обясни, че Бог мълчи  и хората не трябва да се ограничават, че всичко е създадено за това за да се наслаждават на него. Хората ще негодуват срещу факта, че са ги учили неправилно в  Светата църква. Те ще приемат лъжеучението на владетеля на света, че Бог не се нуждае от въздържание и пост и благочестив живот като цяло.

Почти всички демони ще излизат на повърхността заедно с дявола, в ада ще бъде по това време по-спокойно отколкото на земята, тъй  като останалите демони в ада няма да си вършат работата с усърдие.

   Славик казал, че  на Черно море ще има  гигантска експлозия, така,че  в  морето ще остане  малък слой от вода, а под слоя вода на дъното на морето ще лазят някакви организми, като червеи, които ще са  много и ще  освобождават сероводород. Цялото  това подводно пространство ще  се взриви и ще достигне горните слоеве на атмосферата, където по вина на човека, има огромен брой химически и други отпадъци. Ще се създаде впечатление, че гори като че ли земята, водата и небето.

Град Одеса ще се спаси затова ,че ще се спукат тръбите за прясна вода. Горящият град ще се залее с прясна вода, а това ще спаси много .

В района на Балтийско море ще се вдигнат огромни вълни и ще отмият  брега на Прибалтика. В Башкория, ще се образуват огромни пукнатини на земя с голяма дълбочина, но дъната на тези пукнати ще бъдат сухи.

Хората , оказали се в тези дупки, ще  виждат над себе си къс небе с размер на една  ябълка и падащи камъни като, че ли от небето. Някои от тях ще подложат главите си под летящите камъни, тъй като спасение от капана няма да има.

Голямо бедствие ще се изригне над Сибир. Там  ще пада от небето кристална решетка която ще премахва всичко под  себе си, но структурата на тази решетка ще позволи на някои хора да се измъкнатем, на места  ще има силен студ и студа  ще достигне фантастични градуса.

В Санкт Петербург ще се повдигнат подземните води. Хората ще ги погребват така – ще донесят ковчега на гробищата, ще го поставят в  мръсотия и кал от горе му ще хвърлят  кал.

Челябинските заводи ще спрат да работят и ще  опустеят. Ще остане само охраната. След това тези огромни сгради ще пропаднат под земята.

Хората, които са останали на земята, ще изнемогват от жажда и глад. Вода ще станат гъста, миризлива и червена, като кръв на умрял човек. Растения ще престанат да растат. Няма да има вятър, ни дъжд . Всякакви гадости ще полазят изпод земята на повърхността. С повредените водоеми ще полазят много големи същества , като червеи.

В Далечния изток има червеи, които могат да се видят само в ултравиолетовия спектър, и в Турция в пясъците от тях има твърде много, но със зъби.

Незапечатаните хора няма да могат да ядат запечатана с  три шестици храна. Няма да могат даже да я погълнат, макар запечатаните им роднини да се опитват да им дават някои от своите продукти.

Когато дяволът сам ще твори лъжливи чудеса и  ще говори, че той е Бог, тогава християните ще го виждам като Исус Христос, мюсюлманите - Мохамед, и будистите - Буда на будистите, а някои  от Будистите ще се  усъмнят, защото Буда не канел да идва отново на Земята. Около него ще има  много демони, и хората ще го видят като бог, и всеки от демоните ще се появява като ангел. От дяволът ще идва силна миризма, но хора няма да усетят това. Само някои от тях няма да идат да го видят.

Този дявол ще мести планини а хората ще докосват пристигналия през море и планина с голямо удивление, но в крайна сметка никаква планина няма да има. На хората така ще им се струва-ще бъдат хипнотизирани. А  огъня от небето,който ще им показва ще е реален.
Хората оставащи верни на Бог, Господ  ще закриля с такава сила, че тези хора ще живеят в малки селища, недостъпни за злите сили.Тях просто няма да ги виждат. За тези които не са предали Бог, нищо няма да се промени,просто ще си останат обикновени хора

Ще има такова селище където нито един човек с печат няма да може да проникне.  Навсякъде около селището ще бъде обградено  от ров със светена вода. Всички врати ще бъдат затворени плътно. На един човек с печат ще се отдаде по някакъв начин да дойде до стените на селището, но Божията сила така ще го отхвърли ,че той ще прелети обратно през рова с водата и ще се изправи на четири крака и с голяма злоба ще се прибере при своите.

Второто пришествие на Христос.

Земята ще се очисти с идването на Господа, и ще бъде прекрасно, но друго. При второто идване на Христос Ангели ще носят огромни парчета земя във въздуха, и ще запълват дупките, образувани на повърхността на земята и ще изравнят повърхността на земята. Ако хората гледат това действие ,то те не биха виждали Ангели а летящи късове земя в небето. В крайна сметка, пред новия век с Господ Земята ще бъде практически равнинна.

Славик каза, че има огромно празно пространство, където  тече чиста,чиста вода, а растенията са много меки. Тези динозаври, които са живели на земята са отишли под земята. Заради подземни ядрени взривове, сега те са с много по-голям размер и набират сила. В стените на подземното пространство има много динозавърски яйца. Когато климата се затопли, земята ще се отвори, и те ще излизат на повърхността. Те са различни - тревопасни и хищни. Въпреки, че те няма да са на земята дълго, ще натворят  много беди. След известно време,  земята ще се отвори отново и те ще отидат в земята сега завинаги и никога няма да се появят. Учените не могат да видят  подземните пространствени кухини, където са живеели динозаврите, тъй като им пречи слой от  радиоактивен пясък.
В Български легенди се разказват за  истории за хора които са потърсили спасение под земята от страшни катаклизми и те намерили не само спасението, ами и цял един нов свят, приличащ на изгубения рай. Стигнали до невероятни дълбини, изпъстрени с горещина от самото сърце на земята - до онези подземни пластове, където лавата вече се чувства като присъствие, температура, излъчване. Разкрили огромни кухини, които не може да си представи човек – цели километри дълги и широки стотици метри, пълни с реки и водопади.
Така ,че няма да се учудя ако Славик е прав, че динозврите си живеят в някакви подземни кухини, но има вероятност и нашите "умни" учени да клонират такива и да стане като в "Джурасик парк".
Всички тия предсказания на Славик звучат, като от някакъв филм на ужасите... и като, че ли не могат да бъдат от нашата реалност....., но Света се променя......Да се надяваме и да се молим, тия ужасни неща да не случват !

Някои бележки на Славик:

"Птиците не бива да се убиват - птиците участват в сътворението на времето".
"В космоса не бива да се лети, защото от космо са, когато ракетата се връща на Земята, носи със себе си невидими кристали, които се отлагат в един от слоевете на небето и ако паднат на  земята,  всичко, което попадне под тях ще го смажат"  .
"Когато попитах:" Защо говориш най-вече за ада? "- Казва Валентина Kрашенникова(майка му) - Славик каза," за да се замислят и да не попадат там , а за рая засега са недостойни да слушат"  .
"След биочипа следва  малка много сладка сива пластина – Световен паспорт на световното правителство и приемайки тоя паспорт от апаратури монтирани на различни места ще бъдат монтирани така, че човек ще трябва или да положи чело или ще протегне ръка(дясната) за паспорта. Така че тази апаратура ще бъде монтирана така, че човек протягайки ръка за този световен паспорт,то в това време изотопи(невидими лъчи) ще  направят на човека на челото или  на китката три шестици (666), които не се показват веднага, а след това ще светнат на челото или на китката на човека с  красива зеленикава светлина, и Бог няма да прости всеки, който е приел  печата.
Отказът от преливане на кръв , "Славочка каза, че с преливането на  кръвта с някой друг в човека влизат  и греховете на другия, но кръвта все пак не живее и не се свързва с родната кръв,тъй като е мъртва”
Вячеслав казвал , че много свещеници ще са против него, но когато се намерят определена книга в манастира, те научават, че в края на краищата той е свят.

И още случки от живота на Славик:

Две жени попитали Славик " Славочка, когато пораснеш ще бъдеш ли богат?", а той им отговорил "Да, аз ще бъда много богат, но не така както мислите вие"

Славик приживе казал:"Малко преди да стана на 11 години аз ще умра ,а моята майка ще доживее до Антихриста ."

Славик казал на майка си да не купува мляко от магазина, защото кравите ги гледат в лоши условия и те имат мастопатия .и когато ги доят заедно с млякото постъпва и гной и кръв.

В Русия икономиката ще се развали. Прекъсването на електроенергията ще започне от Далечния Изток. След това постепенно ще започнат навсякъде да изключват тока.Последно ще го изключат в Москва. И заради отсъствие на гориво ще стои цялата техника, ще стоят самолетите, няма да има  осветление и топлина.Децата ще се шляят по улиците, защото на улицата ще е по-топло отколкото в домовете. Няма да има тетрадки, моливи. Хората ще се надяват,че всичко е временно и ще оправи,но когато видят ,че не  е така, тогава всички  телевизори,хладилници компютри и друга техника ще изхвърлят на боклука,а в кухнята ще се опитват да правят печки за да се отоплят, а после просто ще напуснат домовете си .
Преди да изчезне долара, ще му се вдигне цената. Тогава трябва да купуваме лекарства. Най-необходимите (тетрациклин, аналгин, ,спирт,йод,бинт, валидол и др.)защото много болести ще се върнат.
Пластовете  на Земята ще започнат да се движат и всичко ще се размества.

Може да видите за намерението да ни чипизират  в едно интервю на американския режисьор Аарон Руссо дадено няколко месеца преди неговата смърт и което потвърждава думите на Славик за това към което се стреми "световното правителство"

Може да свалите аудио файл за пророчествата на Славик(на руски език)
 Свали АУДИО файл(196 Мб.- добро  качество)
 
Свали АУДИО файл(66 Мб. - средно качество)

Плейлист с видео  за Славик

Славик за НЛО:

НЛО се готвят за война с Бог!
НЛО всъщност са демони !
На Луната тези "извънземни " са много и затова каквито и знамения да стават  на Луната не трябва да я гледате.
Самолети и въртолети ще започнат често да се разбиват и да падат на Земята. Хората много дълго няма да могат да разберат и най-накрая ще разберат,че НЛО е причина за това , тъй като въздушното пространство го ползват "извънземните"  и те се готвят за война с Бог.
 Тези "извънземни" вземат кожа за анализ от хората  и си правят такава кожа и когато я "надянат" , могат да ходят между хората спокойно без да ги забележат. Може би се различават с нещо, но ние не го виждаме това.
Славочка е казал, че учените ще изобретят такъв прибор , подобно на бинокъл, който в тъмнината все пак ще ги видим и вярващите хора ще знаят колко страшен е истинсия вид на "извънземните"
По-голамата част от хората ще предадат Бог, но когато "извънземните" дойдат на земята и покажат истинския си вид , тези хора от ужас ще крещят.
Те са толкова много, че ще "изнаглеят" и ще започнат да се кацат на Земята .Когато се спуснат на Земята, те ще кажат на хората:" Ние имаме много дори лекари и ще ви излекуваме. Ще поставят кабинки, тип "ренгенови" и ще канят хората да ги лекуват. Хората ще влизат с удоволствие в тези кабинки, дори ще се редят на опашки, ще излизат здрави,но "зомби"- "бездушни"
 Ще има и много други видове "оглупяване".
Славочка казал ,че в "последните времена" почти всички хора ще се занимават със спиризъм. Те ще общуват с демоните и те ще им казват какво да правят  и хората ще го правят .Ще го считат за висш разум.
Славочка казал ,че световното правителство е свързано с "извънземните" ,че с тяхно позволение хората ги отвличат  в тези кораби и си правят с тях различни експерименти, но няма "извънземни" - това са просто "демони", бесове". Световното правителство се бои от тези"извънземни", но позват тяхната технология.
 В Америка и Русия има подготвени засекретени площадни за приземяване на НЛО.
Много свещеници ще са  ядосани на Славик и ще го наричат вещер, но когато всичко започва да се случва те ще са принудени да се съгласят с с това,че всичко е истина. 

11 коментара:

 1. http://youtu.be/GsaeIUZk24c - 30.01.2015 г.
  Пожарникари в руската столица Москва се сражаваха с голям пожар в библиотеката на Института за научна информация за социални науки. http://youtu.be/D27XAAFa4XY

  ОтговорИзтриване
 2. http://earth-chronicles.ru/news/2015-02-03-76024 Шведска фирма е поставила чипове под кожата на ръката на свои служители

  ОтговорИзтриване
 3. 27март2015г- Голяма авария спря тока в голяма част от провинция Северна Холандия..Голяма част от провинция Северна Холандия, включително Амстердам останаха без ток след авария в подстанция и електропровод с високо напрежение в Диймен, предаде АП, като цитира администатора на елекрическата мрежа "ТенеТ" (TenneT).
  Пострадал е район с 2,7 млн. жители.
  Влаковете и трамваите в Амстердам и околните градове спряха да се движат, а всички полети от и до амстердамското летище "Схипол" бяха отменени, предаде Ройтерс, като цитира говорителка на летищната администрация. Пристигащите полети до четвъртото по големина летище в Европа се отклоняват към други регионални летища, съобщи тя.
  По-късно през деня електрозахранването на летището беше възстановено, съобщи АФП.

  ОтговорИзтриване
 4. 1 март 2015 г -Десетки градове и много провинции в Турция останаха без електроснабдяване. Спрян е общественият транспорт, спряла е работата в заводите и в офисите, предаде Би Би Си.
  Спирането на тока е засегнало цяла Турция с изключение на град Ван в източната част на страната, където електроснабдяването се осигурява от Иран, пише агенция "Доган".
  Спрени са метрото и трамваите в Истанбул, Анкара и три други големи града.
  В Истанбул не работят светофарите, по улиците има задръствания, като движението се регулира от пътни полицаи. Пожарникарите помагат на хора, заседнали в асансьори.

  Министерството на енергетиката организира спешен център за ликвидиране на последиците от инцидента.
  Проверяват се всички версии
  От турската електрическа компания съобщиха, че това е най-големият инцидент, свързан с електроподаването, през последните 15 години. По техни оценки ток има само на 15% от територията на Анкара и Истанбул.
  От компанията предполагат, че сривът се е получил поради повреда на електропроводите, свързващи Турция с останалата част на Европа. Ще са нужни няколко часа за възстановяване на електрозахранването.

  ОтговорИзтриване
 5. По-големи фантазии не бях чел :))))

  ОтговорИзтриване
 6. "В Русия също ще се взривяват сгради (сами ще се взривяват)" - взрив на 9.11.2017г в жилищен блок в руския град Ижевск . 9 етажа от жилищния блок са се сринали, съобщават руските власти. По първоначална информация става въпрос за експлозия на газ за битови нужди. Взривът е възникнал на третия етаж на жилищната сграда. Разрушени са около 32 апартамента, съобщават още властите. Очевидци разказват, че са чули оглушителен шум от силния взрив, а съседните сгради са се разтресли.видео:https://youtu.be/Qrhzq6IwuDg

  ОтговорИзтриване
 7. Още една експлозия и срутване в многоетажна жилищна сграда, сега в град Шахти, Ростовска област-взрива е т газ на 8-ми и 9-ти етаж. евакуирани са 140 човека-видео- https://youtu.be/Cj7xVXVzxR8

  ОтговорИзтриване
 8. Експлозия на газ в жилищни сгради в Русия- видео - https://youtu.be/FnRu1W3JCp0

  ОтговорИзтриване
 9. Започва ерата на динозаврите
  Источник: https://vistanews.ru/science/287929 ©

  ОтговорИзтриване
 10. Нибиру превръща Черно море в Бермудския триъгълник
  Источник: https://vistanews.ru/science/287943 ©

  ОтговорИзтриване
 11. В жилищна сграда в Киев е имало експлозия, има жертви-https://www.bbc.com/russian/news-53127710

  ОтговорИзтриване