4.08.2012 г.

Планирано нашествие на НЛО

Днес гледах видео което ми направи впечатление и искам да го споделя-става въпрос за играта"Илюминати" и фрапиращите съвпадения в реалния живот  с тая игра.
Другата страна на Олимпийските игри (2012 Олимпийските игри в Лондон)


Ето за какво иде реч:
 Авторите на видеоклипа  в началото казват: "С това видео не се опитваме да ви внушим страх,паника или да ви създадем предразсъдъци и ненавист. Целта на видеото е  да ви осведомим и предопредим за събития, които могат да станат  на XXX олимписки игри в Лондон или след тях. Надяваме се, че вие ще извлечете максималното количество полезна информация за вас.
 • Сега се провеждат Олимпийски игри, най-популярното международно събитие. Церимонията по откриване на игрите започна в Гърция със запалването на олимпийския огън в храма на Хера с участието на   24 жрици , 14 мъже и  3 деца . Главната жрица прочети молитва към Зевс и Аполон и запалва огъня с помоща на параболическо огледало. По такъв начин , в Европа, формално още християнска, чрез спорта стана поклонение на Аполон-езически бог на слънцето. Идеята  е проста: обединение на хората от целия Свят чрез любовта към спортното съревнование и зрелищата и учредяване на всемирно неосъзнато поклонение пред езически бог."


 • Чрез спорта  се проявява стремеж към победа, достигане на високи резултати. Спорта е необходим, за да се влияе на обществото.
 •  Още един мощен инструмент за влияние върху обществото са парите(0:06:56)

 •  Лондон е надежно защитен.Лондон 7 юли 2005г( 0:08:33). Половин милион камери  осигуряват сигурност в града. Механическите очи са поставени на всеки ъгъл. Могат да ви слядят всяка ваша стъпка.Също и военните са в пълна готовност- провеждали са   военни игри за подготовка  за охрана на Олимпийските игри.
 • Лондон 2012(0:13:19)
Идеята на тоя филм е, че  масоните се стремят да отделят хората от вярата им в Бог като им манипулират съзнанието и по тоя начин лесно да ги управляват.

 •  Има скрит смисъл в символите на Олимпийските игри.(0:13:44).
 •  Фанатизъм(без коментар)(0:16:33)
 • Олимпиадата, шоубизнеса и киноиндустрията - те се използват от Дявола  и с тяхна помощ по-голяма част от планетата неосъзнато обижда Бог.
 • През 1990 г  изобретателя на ролевите игри Стив Джексон планира своята нова игра  с името"Илюминати".(0:18:00). Странно е, че тези карти са предсказали в детайли много събития от нашата история и това което ни предстои още да узнаем( а са създадени 1990г). В утрото на 1 март 1990г без предупреждение въоръжени агенти на Секретните служби нахлули в офиса на  Стив Джаксон и започнали да обискират компютърните файлове за играта.Интересно защо Секретните служби са така загрижени за това?  В играта се разказва как илюминатите  са разбрали че трябва да мамят цялото население. 
 • За да имат някаква  надежда за достигане на Нов Световен Ред, трябва да усилят контрола на Общообразователната Система, която ще служи на Масонския Христос от Новия Век. Америка била основана на юдео-християнски стандарт. Джорж Вашингтон е казал:"Невъзможно е правилно да се управлява Света без Бога и Бибията". Затова изключвайки Бог и молитвите от общообразователните училища се способства за достигане на техните цели.Учейки нашите деца  за това как е възникнало човечеството и фалшива версия на историята е  един от най- важните предмети в училище. Хитлер е казал" Дайте ми да контролирам учебниците и ще контролирам Държавата"
 • Но не само образователната система ,но също и законите на църквата  по целия Свят трябвало да се пренапишат.(0:19:33)
"Защото, ако някой дойдеше да проповядва другиго Иисуса, когото ние не сме проповядвали;.."2 Корнитяните 11:4
 • Илюминатите много добре знаят за могъществото и властта на Бога дадени му на неговия син Исус Христос.Те се опитали да изгорят Библията , но са разбрали ,че това няма да  даде резултати.Затова цел станало ИЗМЕНЕНИЕ на Библията и създаване на лъжливи християнски организации по цял Свят.Новат международна версия на Библията- шедьовър на Сатаната.Не ви ли се струва странно ,че новата международна версия на Библията и "Библия на Сатанистите" са публикувани от една и съща компания?(0:20:17)
 •  Лъжливо христянско писание и лъжливи християнски организации- са изобразени на втората карта от играта"Илюминати". Движение на Масонския месия, Библейския Антихрист.Тези карти направо шокират имайки в предвид ,че за първи път  са се появили в магазините  през 1995г.Например" Терористичен ядрен взрив" (0"21:04)-можело е да бъде сложено миниатюрно ядрено устройство под кулите -близнаци или под Пентагона.Много хора сега си затваря очите пред това което  предстои да стане  в тая игра."Съкаращение на населението", "Център за контрол над заболяванията"-като оръжие с биологичен компонент. Нашите власти  без съмнение ще обвинят терористите  за тази атака."Епидемия"-надписа на картата е "не мигновена атака"(0:21:35). Може да подозираме ,че атаката ще стане съвършено тихо с заболяващи отвреме на време хора след атаката.
 • Международна организация на времето- не само прогнозират но могат да управляват времето по Света.(0:21:58)
 • "Комбинирани бедствия"(0:22:19)-явно Илюминатите са предвидили и други катастрофи като 3-та Световна война,атаки на терористи по градовете, колапс на Икономиката
 • "Убий заради мира", пречупения кръст- символ на антихриста и практикуващите магьосничество.
 • (0:23:27) Да разгледаме една от картите - на нея е избразена кулата Биг-Бен с което може да се предскава събитие на Олимпийските игри.Такава кула с часовник има и в Япония  и ако има по следващи олимпийски игри в Япония(2020г) има вероятност и там да е атаката.
Понататък се разказава как всички които са изобличавали действията на илюминатите са били убити.
 • Най голямата сила на Земята, известна на човечеството е силата на внушението(0:27:03)Александър Македонски е използвал силата на внушението. Всеки ден той пращал хора по градовете които да им казват да се предадат защотото иначе няма да оживеят. И сега знаем ,че този човек е  побеждавал не с меча си асъс словото ,което са разпространявали неговите хора.
 • Продължаваме темата с помоща на страха и измамата и ще разгледаме 2 сценария които може да се осъществят по време на Олимиадата или в близко бъдеще 1- Изценировка с долитане на Извънземни. 2- Изценировка с пришествие на лъжлив месия.(0:28:07)
 • Интересно събитие е станало на церемонията при закриване на  Олимпийските игри в Лос Анжелис през 1984г(0:28:20)-поява на летяща чиния и слово на извънземен.Това била една проверка за реакцията на публикатаза съществуването на извънземна цивилизация От итервюто с Уилям Купър(0:31:05) се оказва, че  летящата чиния сама си е летяла в тоя си вид ( с една дума била си е истинска).Уилям Купър е бил убит от американските спец-служби.Този човек е посветил живота си в разбличаване на тайните общества.Той разказава (0:33:04)  за операция по проект за нашестви не НЛО, за това ,че технологиите са реални, за това , че  извънземните в действително съществуват и са посещавали нашата планета.Той е открил,че още през 1917г,  има план за създаване на изкуствена, неземна заплаха на планетата ни с цел  установяване на единно социалистическо тоталитарно всемирно правителство.От Япония пристигнала в САЩ имперска делигация  през 1917г  и от протокола става ясно, че когато делигацията била в Ню Йорк  имало обяд и на този обяд имало някои много известни хора. Един от тях бил Джон Дюей(баща на  разрушаващата образователна система).Той е казал:" Най-добър начин за обединяване на  всички нации на Земята ще е нападение на Извънземни." Имайки такъв външен враг, хората ще  обединят своите интереси." И това е казано през 1917 г.
 Друго потвърждение , Уилям Купър е намерил  в книгата"Iron Montain"(0:36:44), страница 66-обединявайки човечеството пред опастта от нападение  на  извънземнище осъществи надеждата за мир.Заменителя на война изисква алтернативни врагове. Всичко е било планирано още през 1917г.
 По време на своето управление призидента Рейгън е произнесъл 6 речи ,които са били посветени на опастността от Космоса. Защо президента повтавя едно и също 6 пъти? Това е било мощно внушение , че съществува опастност от същества от други планети.Това ни се внушава и от филмота индустрия-за извънземните които ни превъзхождат.
 В ООН има нова длъжност- човек който отговаря за контакт с извънземните.Дори католическата църква допуска съществуването с извънземни и това не противоречяло с вярата в съществуването на Бог.
 • "Трите велики плана на сатаната"(0:45:42)-религиозни течения, обществени събития и дезинформация, алтернативни СМИ(Средства на Масовата Информация).Трябва да познавате добре Библията за да не попаднете в уловката на ученията"Нов век". Те могат да ви обкръжат с любов и да си дадат вид че правят добро- "И не е за чудене: защото сам сатаната се преобразява в ангел на светлината.Та затова не е голяма работа, ако и служителите му се преобразят като служители на правдата; но техният край ще бъде според делата им.(2 Кор.11:14,15)
Учението "New Age" съдържа много елементи от източните религии и други измами.
Президента на организациятя"Съзнателна еволюция", Барбара Маркс Хаббард,бивш кандидат за вицепрезидент на САЩ, заяви на страницата на New Ege" Ние ще преживеем космически контакт и ще открием ,че не сме сами във вселената". В книга "The Revelation: Our Crisis a Birth" на стр. 235 тя пише" Сега, когато стоим на прага на квантовия преход от човек- творение към човек съ-творец- човека, който наследява богоподобна сила- диструктивната четвърт население е необходимо да се отдели от тялото на обществото. За щастие, вие не сте длъжни да правите това, а ние. Ние отговаряме за процеса на божествения подбор за планетата Земя. Бог  избира,ние унищожаваме. Ние сме кононници на  сив кон, ние сме Смърта"
 Откровение 6:11 " И видях, и ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше смърт; и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята - да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове. А когато сне петия печат, видях под жертвеника душите на закланите за словото Божие и за свидетелството, що имаха;
 И викаха с висок глас, думайки: докога, Владико Светий и Истинний, не ще съдиш и не ще отмъстяваш за нашата кръв на ония, които живеят на земята? И всекиму от тях се дадоха бели дрехи, и им се каза да починат още малко време, докле се допълни броят на съслужителите и братята им, които ще бъдат убити, както и те."
Матея 24:21-22 "Защото тогава ще бъде голяма скръб, каквато не е била открай свят досега, и няма да бъде. И ако не се съкратяха ония дни, не би се спасила никоя плът; но заради избраните ще се скратят ония дни."
Ние  сме конници на сив кон, ние сме Смъртта" Барбара Маркс Хаббард- Каква мила лейди ....(0:49:09)
Едно от ученият на "New age" , e  че на определен етап от прехода към "ерата на водолея" ще стане глобална промяна на съзнанието. И само тези, които приемат тази промяна ще станат просфетени и ще могат да се придвижат напред в предполагаемата еволюция на съзнанието. Останалите ще са унищожени."Съществува магическа операция с найвисша значимост:инициация на Новия Век. Когато настане време да се произнесе Словото, тогава цялата планета трябва да се залее с кръв. Преди човека да бъде готов да приема Закона Телем, трябва да стане Велита война" Алистер Кроули(сатанист и пророк на "Нов век".

Дали ще стане нещо по време на Олимпийските игри в Лондон е въпрос на време да разберем,но оределено чрез средствата за масова информация страха е разнесен . Отново  е влязло онова могъщо средство"ВНУШЕНИЕТО".
Исаиа 3:12 "Народе Мой! Твоите вождове те въвеждат в заблуда и са развалили пътя, по който вървиш."

 • На 30 и 31 май 2012г в гр. Астана,Казахстан,  в Двореца на мира и съгласието" се проведе IV "Конгрес на лидерите на световните и традиционни религии".На него не е се поствя въпроса за обединяване на религиите или съзнанието защото не е "етично".Лидерите на религиите водят преговори зад една голяма маса разположела в голяма пирамида. Това се нарича координирана многополюрност.(1:01:18) Интересно е разположението на тоя дворец  на мира и съгласието Пред него има ФЕНИКС и УРОБОРОС.  ФЕНИКС е универсалния символ на Слънцето и възкресението. За алхимиците той символизира разрушение и създаване на нови форми на материята по пътя към крайна трансформация(безсмъртие- окултна алтернатива на христянското спасение) УРОБОРОС-съчетанието на двата символа- змей и безкрайност.Безкрайност- в древна Индия и Тибет символа представлява съвършенство и дуализъм. В окултното Таро, той е свързан с магии и представлява равновесие и баланс на различните сили. Змея- много езически култури се покланят на змеяТой символизира възраждане и посредничество между физическия и духовен свят. В Библията той е грях, съблазън, разрушение ,сатана.Подобна схема улици  има и на други места (1:02:35)
 • Солун 5:1-11-" А за времената и годините, братя, няма нужда да ви се пише,защото сами вие твърде добре знаете, че денят Господен ще дойде тъй, както крадец нощя. Защото, кога рекат: мир и безопасност, тогава внезапно ще ги постигне гибел, както родилни болки постигат трудна жена, и няма да избягнат. А вие, братя, не сте в тъмнина, та денят да ви завари като крадец. Защото всички вие сте синове на светлината и синове на деня: ние не сме синове на нощта, нито на тъмнината. И тъй, нека не спим, както и другите, а да бъдем бодри и трезвени. Защото, които спят, нощя спят, и които се опиват, нощя се опиват. Ние пък, бидейки синове на деня, нека бъдем трезвени, като наденем бронята на вярата и на любовта и шлема на надеждата за спасение, защото Бог ни определи не за гняв, а за да придобием спасение чрез Господа нашего Иисуса Христа, Който умря за нас, та ние, будни ли сме, или спим, да живеем заедно с Него. Поради това увещавайте се помежду си и се назидавайте един другиго, както и правите.
Накрая видеоклипа завършва със слово на Сатаната:
"Искате да знаете истината (1:05:35). Аз получаванм несравнимо удоволствие да прдизвиквам в този Свят хаус, настройвайки богати срещу бедни, черни срещу бели, човек срещу човек, но особено човек срещу Бог. Ох Бог, Бог Бог! Знаете ли каво е създал Бог? Ох съвсем забравих ,че вие сте глупави. Бог е създал океаните и звездите,той е създал състрадание, милосърдие даже и такова чуство като любовта, той е създал здраве, капките на дъжд и мириса на жасмин. А какво съм създал аз , знаете ли? Аз съм създал шума на който се поклоняват такива идиоти като вас. Хората заобичаха шума който съм създал. Сигнализация, мотоциклетите, нощните клубове, техно и други .И знаете ли какво? Шума заглушава всички мисли за Бог."
Ето и плейлист с видеоклипове на заснети  НЛО-та от различни краища на Света:

Личното ми мнение   се препокрива до някъде с  тезата на автора на  видеоклипа "Другата страна на Олимпиадата". Съгласна съм , че ВНУШЕНИЕТО е голяма сила. Повечето хора се поддават на внушение и съчетано със страх направо си е  равно на подчинение. Всички сремящи се към власт искат и да ни подчиняват.
 Живота е дар Божи. Живейте си го като се стремите да спазвате  Божите заповеди и имайте единствено страх от Бога - това е моя съвет. ИЗЛЪЧВАЙТЕ ЛЮБОВ, радвайте се на всеки ден, радвайте се осъзнато на обичаните от вас хора и същества, радвайте се на тоя Свят такъв какъвто е сега.Днес ние живеем  най-добре в сравнение с всички минали поколения. Имаме си всички удобства и сме задоволени от разнообразна храна.Кога нашите баби са имали автоматични перани, миялни машини, цветни телевизори(че чак вече и 3D),големи супермаркети(по времето на социализма само сме мечтали за тях, а сега си ги имаме в изобилие), МОЛ-ове.Оценете това защото може да не продължи вечно.
Напоследък наистина масово взеха да се появяват  НЛО-та навсякъде по Света, което е видно от зачестилите публикации и видеоклипове.Те даже и не се крият и се оставят да бъдат снимани-наблюдавали ни. Всеки ден взеха да се появяват "житни кръгове" - различни хора  се надпреварват да ги "разшифроват", като страшните варианти за бъдещето на планетата преобладават.
Всичко е предопределено- не се измъчвайте излезте  малко да  се поразходите докато още няма извънземни :) и се порадвайте на мирното ни небе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар