5.09.2012 г.

Тайните на Тибет Вчера четох една статия в  страницата на Стандарт :
Тайните на Тибет - Секретен доклад на СССР крие информация за извънземни технологии",Тайните на Тибет.
 В тая статия се разказва  за терорист на име Яков Блюмкин който става разузнавач въвъ ВЧК (първообраза на КГБ). Той бил изпратен  в столицата на Тибет - Лхоце с цел да бъде допуснат до тайните на затвореното общество.През януари 1926 г. Яков Блюмкин все пак е приет от Далай Лама.На духовния водач са обещани оръжие и злато, а в замяна той се съгласява да запознае руснаците с пазените от тибетските монаси тайни. Това са технологии, намиращи се в подземията на двореца Потала. Двореца на Портала се възвишава над столицата на Тибет - Лхоце.
Цитирам:
"В докладната си записка до висшето съветско ръководство Блюмкин пише, че след като минал съответната процедура на "посвещаване", 13 монаси го съпроводили в подземието. В него съществувала сложна система от проходи и отваряне на потайни врати. За целта всеки от монасите се настанявал на определено място и в резултат на гласови команди - "подвиквания" в строга последователност започвало издърпването на вериги. Те задвижвали огромни механизми, скрити във вътрешността на планината, които отваряли тази или онази врата.
Към тайните зали водели 13 врати. На Блюмкин обаче били показани само две. В първата монасите пазели древното оръжие на "боговете" - ваджара - гигантски клещи, с помощта на които през 8-10 хил. г. преди Христа вождовете на древните цивилизации са извършвали широкомащабно изпаряване на злато при температура, равна на повърхността на слънцето, т.е. приблизително на 6-7 хиляди градуса по Целзий. С помощта на този уред превръщали златото на прах, наричан "Ваджара". С него древните управници удължавали живота си със стотици години, поглъщайки го по време на хранене. Този прах се използвал също така и при строителството. С негова помощ посветените успявали действително да преместват по въздуха на километри разстояние гигантски каменни монолитни плочи, както и да ги режат на място. С тази технология са били издигнати каменни монументи и исторически постройки, които се съхраняват и до днес като пирамидите.
В секретния доклад се споменава още, че в подземията си, тибетските монаси пазели секретите на всички минали цивилизации които някога са съществували на Земята. По твърдението на Яков Блюмкин те били пет заедно с тази, съществуваща днес. Съгласно тайното учение Ва-джу причината за гибелта на цивилизациите на Земята е било въртенето около Слънцето на още една планета (според някои това е именно несъществуващата вече планета Фаетон, наричана Нибиру в шумерски текстове), която била три пъти по-голяма от Земята, с голям вътрешен запас на топлина и вода. Тя "живеела" по елипсовидна орбита, с цикъл на завъртане около Слънцето 3600 г. Когато Фаетон влизала в плоскостта на орбитите на планетите от Слънчевата система, се получавал мощен вихров електромагнитен поток, който предизвиквал гигантски природни катаклизми. В резултат на това човечеството и животните били поставяни на границата на гибелта. При това всеки цикъл от навлизането на тази планета в Слънчевата система заплашвал с неизбежен световен потоп Земята и цивилизацията, която властвала в този момент на нея.
По твърдението на Яков Блюмкин по тази причина всички известни доисторически календари: шумерският, вавилонският и майският, който се отличавал с изключителна точност, се съобразявали с движението и цикличността на Фаетон.
Последният (трети цикъл) на въртенето на планетата пришелец около Слънцето е било през 1586 г. преди Христа. Поредното й навлизане се очаквало след 2014 г. По твърдение на тибетските монаси това щяло да бъде петият Армагедон (краят на света), гибелта на днешната цивилизация и човечество. Но имало шанс и планетата вече да не съществува, тъй като извънземна цивилизация е направила всичко възможно да отклони галактическия пират Фаетон.
В секретните си отчети Блюмкин разказвал, че в Тибет бил регламентиран "свещен избор". Под това название се криела процедура, в която тибетците трябвало да спасят подбрана част от човечеството в подземни градове намиращи се под Хималаите и Антарктида.  Невероятно, но своеобразен "проход шлейф" , създаден от високоразвита цивилизация, свързвал двата подземни града. В предстоящия Армагедон следващият Северен полюс на Земята трябвало да бъде територията на Северна Америка.
Независимо че като резидент на съветското разузнаване Яков Блюмкин предприема няколко пътувания в чужбина през пролетта и лятото на 1929 г., той изпада в немилост и по донос на своята любовница е арестуван след опит да напусне Москва и избяга. Но най-вероятна причина за този арест са били апокалиптичните му прогнози, както и духовната промяна, която претърпява в Тибет. След нея убиецът станал неузнаваем пацифист, отказващ да разкрие пълната информация. Част от нея все пак станала известна и на служителите на германското и японското разузнаване. Именно заради това през 1938 г. нацистка Германия организирала собствена експедиция "Аненербе" с ръководител Ернст Шеффер, достигнала също до Лхоце, Тибет.
И все пак Блюмкин успял да разкрие в последните си дни на живот през септември 1929 г. за какво става дума. В протокола на разпита му на въпрос на следователя Черток "Какво сте получили в Тибет. Накратко!", той отговаря:
"В Тибет аз получих сведения за хипертехнологии, които са скрити под ледовете на Антарктида, в подземни градове, останали след бивши цивилизации, които са отпреди стотици хиляди години. Тези технологии са ни недостъпни в обикновения смисъл на думата. Там има летателни апарати, които беззвучно се придвижват в небето с огромна скорост, и оръжие, което е способно за няколко секунди да унищожат големи градове." Няколко дни по-късно той е разстрелян, като отнася в гроба със себе си много от тайните на тибетските монаси. Така приоритетът към тайните знания от Тибет останал в ръцете на нацистка Германия."

В Тибет се пазят много тайни. Много е вероятно да се пазят и технологии от минали цивилизации и тъй наречените летящи чинии да са си напълно земни ,но незнайни за
манипулираното население на Земята.


Тази година, Тибетския автономен район на Китай има рекорден брой туристи: повече от 10 милиона души. Туризмът е един от най-важните сектори на икономиката на Тибетския автономен район, с близо 300 000 души, работещи в тази област. През 2011 г. курортно селище е спечелил 9,7 милиарда юана (1,54 милиарда щатски долара), за да обслужва 8,7 милиона туристи (27%). Но по-голямата част от посетителите на района традиционно - на хората в Китай. Само 270 000 чужденци са посетили Тибет миналата година, но това е с 18,5% повече, отколкото през 2010.
За периода от януари до август тази година са избрали пътуване до Тибет повече от 7 милиона посетители, 25% повече от същия период на миналата година, според Интерфакс.Няма коментари:

Публикуване на коментар