1.10.2012 г.

Две Слънца (видео)

Хората наблюдават поява на две Слънца в различни краища на Света. На каво се дължи това? Някакъкво атмосферно явление или наистина има  Нибиру?

 Две Слънца в Ню Йорк , 27 септември 2012г.
19 септември 2012г , МоскваЗаписано в събота петнайсети септември 2012 около 06:30 ч. близо до Hershey Park Pennsylvania

Три слънца удивиха китайците. Рядката астрономическа илюзия можеше да се наблюдава в автономния район Вътрешна Монголия. 
Слънцето над Китай изгря по различен начин в петък сутринта. Две по-малки негови близнаци изведнъж изскочиха в небето. Всички те бяха заобиколени от подобни на дъга ореоли. Астрономическата илюзия блестя за около два часа. Магическият момент беше запечатан от много местни жители, които излязоха на улицата, за да правят снимки и видеоклипове. 
Феноменът е известен също като слънце фантом, а метеоролозите имат точно научно обяснение за появата му. Причината за това явление се крие в наличието на слоестоперест облак, състоящ се от ледени кристали във въздуха. Слънчевата светлина се отразява от кристалите и създава илюзията за повече слънца. Някои от най-любопитните и най-наблюдателните дори видяха цели пет в един и същи момент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар