3.08.2013 г.

Слънчев удар по Земята през септември 2013 - разкри Едуард Сноудън

Едуад Сноудън, бивш служител на ЦРУ съобщи, че през септември 2013г ще станат редица  мощни слънчеви изригвания., ще загинат стотици милиони хора. Документите, събрани от Сноудън доказват, че за предстоящата заплаха са знаели още от преди 14 години . Централното разузнавателно управление (ЦРУ) са знаели, че това събитие  е неизбежно. Оттогава правителствата по Света са се опитвали тайно да се подготвят за "Слънчевия Апокалипсис" строейки убежища за  "Денят на страшния съд" по целия свят.
 Говорейки от стаята си  в хотел на летище Шереметево, Сноудън разказа, че правителствата се готвят за  катастрофалния слънчев удар.(моя бележк:а: колко е вярно това е под въпрос)
Хора , които могат да виждат напред в бъдещето, наети за проекта Старгейт на ЦРУ използвали  умението си да възприемат географски и хронологически далечни събития за защита на Америка.
 Още през 1999 г., те са знаели за предстоящото катастрофално събитие, но правителството е решило, тази информация незабавно се засекрети. Според документите на Федералната агенция за управление на извънредни ситуации (FEMA), определящи колко  ужасни ще са резултати за Земята от слънчевите изригвания , установили  че - " Човечеството ще загине само за два месеца"
От края на 20-ти век, стотици милиони хора са започнали да разчитат на автоматизацията и технологиите, за да подобрят живота си. Слънчевите изригвания ще освободят електромагнитни импулси, опасни  за електронните схеми, например като  тези,които се използват  в централните компютърни системи за управление, системи за поддържане на живота в големите градове,  и всички тези високо технологични системи ще бъдат най-много уязвими.
FEMA и Националния център за ограничаване на бедствията в Китай предприемат стъпки от 14 години в светлината на заключенията за въздействието на огнища. FEMA планира да евакуират десетки милиони американци в лагера - "за да се осигури  оперативна доставка на хранителни и потребителски стоки." Смята се, че концентрацията на хора в обособени резервати, може да направи тази задача по-лесна.
"Мощен електромагнитен импулс от слънчево изригване ще е краят за електрическите системи по целия свят", каза Сноудън. "Хората, които са изложени на най-голям риск са възрастните и болните хора, както и тези, които зависят от технологиите, които им позволяват  да получават грижи в дома, или поддържащи живота медицинско лечение." Човечеството ще плати най мрачната цена за своята технологична зависимост . Тази цена Сноудън каза, е водещ фактор в решението му да направи това, което направи - ​​да открие на обикновените хора -истината Колкото и да е страшна, човечеството има право да знае какво го очакват в близко бъдеще ..
Колко е вярна тая информация, аз не мога да гарантирам.Затова посочвам източниците от където съм я прочела Преценете сами, защото официалната преса мълчи по въпроса - нито потвърждава , нито опровергава !
Източник: chronicle.suearth-chronicles.ru
Същевременно искам да отбележа , че Земята е навлязла в метеоритен поток на кометата 109P/Swift-Tuttle , който се нарича Персеиди. Метеорен дъжд ще достигне апогея си на 12-13 август, 2013 г., когато в земната атмосфера ще се състои от до 100 метеорита на час./
Наистина е ужасно това което ни казва Сноудън - дали е така - малко ни остана да видим . Ако Сноудън е прав, още месец ще имаме интернет  и електро глезотийки и после ако оцелеем, ще се върнем столетие поне назад.
Дано , тия хора гледащи в бъдещето нещо са се объркали !
 Дано Бог да ни пази и нищо лошо не се случва на Земята !

Няма коментари:

Публикуване на коментар