3.12.2013 г.

Грамадно тригълно НЛО изпарило два изтребителя в Пуерто Рико

 Необичаен случай се случил неотдавна в района на Пуерториканския град Кабо .
Ройко Уилсон Соуза и близките му се разтревожили, когато къщата им се поклатила от рева на реактивни двигатели. Хората изскочили на улицата и замръзнали: пред тях се разгръщала картина от научно-фантастичен филм. Над планинската верига Sierra Bermeja бавно се движел гигантски триъгълен обект. Него го преследвали два изтребителя. Нямало никакво съмнение, че военните самолети се опитвали да променят посоката на полета на "триъгълника" и да го принудят да кацне.

Реактивни прихващачи изглеждали малки на фона на необичайния летателен апарат. Тогава станало нещо, което излизало извън рамките на разбирането. Единият изтребител се опитал да се приближи на НЛО-то от към тила. Сякаш бил на път да се сблъска с обекта, но изведнъж започнал да изчезва, сякаш се разтваря във въздуха.

Неочаквано звукът на реактивни двигатели прекъснал, настъпила тишина, защото се бил  "изпарил" и вторият самолет. На небето само плувала триъгълната машина. Тайнственият обект прелетял около радиопредавателната кула, и след това се разделил на няколко триъгълни  части, които са разпръснати в различни посоки.
Уфолози считат, че небето на южното Пуерто Рико е било посетено от  типичен модерен триъгълен НЛО. Според тях, този модел замества "остарели" летящи чинии. В мистериозния триъгълен обект се наблюдавало характерно осветление - червени и бели светлини по краищата на крилата и мощно излъчване от центъра надолу.

През януари 1995 г., в близост до летището на Манчестър, "Боинг-737" едва не се сблъскал с
мистериозен триъгълен обект. 60 пътници, гледали със страх, как с висока скорост към техния самолет се приближавал един необичаен предмет. Той прелетял много плътно до "Боинга". Пътниците имали впечатлението, че извънземните са гледали през прозорците на салона.

Британските пилоти, радарни оператори и помощен персонал уверяват, че в небето става нещо странно .Само в Йоркшир през 1996, триъгълно НЛО направи  да разберат за него 400 пътника!

- Чух бръмчащ звук, погледнах към вратата и видях над полето голяма триъгълна плоскост.Тя  зависна на около 20 метра над земята - разказа  англичанка, видяла НЛО до провинциално имение. - От центъра на обекта, на полето падаше мощен лъч от светлина. Повърхността на НЛО-то изглеждаше като смачкано кухненско фолио. При моето появяване  обекта рязко отлетя към края на полето и зависна.
 Няколко селяни потвърдиха разказа на жената.

- Някои от тези устройства в секунда може да достигнат скорост от десетки хиляди километра в час. Незнайна е тяхната сила на инерция - казва британския изследователят на НЛО, Орам Флауер.

В началото на 1990 г., белгийския Център за изследване на НЛО под военния контрол  събрал
2500  доказателства за наблюдаване  на триъгълни НЛО.

5 ноември 1990  станало нахлуване на  гигантски черни "триъгълници" във Франция. Над страната се движили минимум 70 обекти! Те летели хоризонтално, един курс, разстоянието между отделните НЛО-та съставлявал  от 5 до 25 километра. На следващия ден, Френската космическа агенция в Тулуза излезе с изявление, че френцузите наблюдавали  разпад  в горните слоеве на атмосферата на съветския спътник "Хоризонт", за което ги уведомени колегите им от NASA. И през 1993 г., поредното появяване  на извънземни триъгълни  кораби над испанските Пиринеи обясниха с падането на съветския спътник "Космос-2238".

 Сходството на тези триъгълници с американски бомбардировач B-2 "Стелт" е довело някои
изследователи да разгледат мистериозните "триъгълници" като последвало развитие на  земни учени, работещи в военната индустрия. Британския уфолог Тип Метюз твърди, че още през 1990 г.  лондонска научна група по изучаването на гравитацията изготвила доклад за възможността за създаване на изтребител снабден с електрогравитационна система, като по този начин се позволявало да се примахванат реактивните шумни двигатели  и  да се създаде уникална възможност за маневри. Има догадки, че на военните специалисти им се е отдало с помощта на мощни електромагнитни полета,  да обуздаят силата на инерцията и да построят апарат пърхащ като пеперуда.

 И все пак тези истории за постижения на земната наука засега звучат фантастично, но
посещенията на триъгълните  НЛО са станали, нещо обичайно. На изследователите на този феномен им е известно, че във Великобритания и САЩ  информацията за  НЛО минава като строго секретна. Очевидно  зад това се крие нещо изключително важно, и разузнавателните служби знаят много повече, отколкото се съобщава в пресата./ ukrday.com/

В това ,че има НЛО-та  и ,че военните и спец службите знаят за тях и крият от  хората    ме увери един разказ на мой близък комшия, който го познавам като сериозен и честен човек и на който му вярвам..
Случката става, когато е  бил войник, през 1958 година. В един хубав слънчев ден , войничетата  легнали на тревата да си починат. Небето било синьо и ясно и Слънцето сладко напичало. Лежейки и гледайки към небето, изведнъж те виждат един кръгъл обект висящ в небето, който отразявала Слънцето като дискотечна топка. Веднага съобщили за наблюдението си, но радара не го засичали изобщо. От най- близкото летище, веднага излители два изтребителя и когато дошли до обекта, НЛО-то  тръгнало в противоположна на тяхното движение посока с такава скорост ,че докато мигнат гледащите  от земята войничета, вече не го вижадали.
Ако ви се гледа  ето :
Моя плейлист с заснети НЛО-та

Няма коментари:

Публикуване на коментар