4.12.2013 г.

За Нибиру- добре е не само да се знае !

Кометата C/2012 S1 е открита през септември 2012 г. от руските астрономи Виталий Невски и Артьом Новичонок като използва данни от  International Scientific Optical Network (ISON). Поради тази причина, тя е известна също като комета ISON.Тази комета имаше  близка среща със Слънцето на 28 ноември 2013 (ден на благодарността в САЩ), когато тя трябваше да премине на разстояние от едва 2,7 слънчеви радиуса от центъра на Слънцето.
По повод наблюденията на кометата ISON и по точно нейното  преминаване  покрай Слънцето, разбуни отново привържениците на идеята за планетата Нибиру.
 Странно е наистина поведението на NASA точно в тоя момент , когато хиляди или милиони хора искаха да проследят онлайн,  чрез камерите на  слънчевите обсерватории на NASA , движението на ISON покрай Слънцето. Точно тогава страниците на слънчевите обсерватории не работеха(поне тук в България,тъй като и аз бях от тия желаещи да гледат кометата в дисплея). От там хората започнаха да се чудят- какво ли искат да скрият от нас?
След като кометата ISON премина покрай Слънцето и оцеля, NASA пусна записи от камерите на  SOHO,SDO и STEREO.
Любителите на мистерии обаче започнаха да изследват подробно пуснатите кадри и успяха да намерят нещо странно на тях,още повече , че  на страницата на официалния сайт на Военноморските сили на Съединените щати(official U.S. Navy Web Site-SCCHI) се появи снимка от  от кадър от HI(20131128_040901_tbh1A.png), на която ясно се вижда огромно кръгло тяло което се отразява на общия фон на слънчевото изригване. И се започна веднага една поредица от статии и видео клипове, за това как това тяло било планетата Нибиру .
Аз понеже съм малко Тома неверни (защото какви  ли не лъжи се пишат  и филмират), реших сама да проверя дали наистина има такова тяло по кадрите - наистина имаше такова образование на един кадър ето го->
(Това си е лично моя снимка на екрана, така че гарантирам за истинността и)

Та  планетата Нибиру за момент е станала видима,защото иначе си имала щит за невидимост.
Не казвам че не е така - всичко е възможно!
По добре да излезе лъжа и заблуда отколкото човек да не е запознат и ако се случи изведнъж да се появи тая планета да знаем какво да правим.В интернет пространството се беше появил един запис на разговор със служител на NASA ,който казваше ,че тая планета отдавна се наблюдава и че то не било само една планета ,а мини слънчева система с едно Слънце което изригвало оксиден железен прах, една голяма планета в системата,която е 4 пъти по-голяма от Земята . тая планета и щяла да се появи изведнъж, из отдолу на Земята . Ако я  видим ,няма да има време да  прибираме в къщи ТРЯБВА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО ДА БЯГАМЕ!Ама КЪДЕ? Ако е към подземни бункери ,то те трябва да се затварят херметично,защото Земята ще бъде залята с огромни вълни- тези бункери вероятно няма са за обикновените хора като мен.
Ясно е ,че няма  да има време,защо  Нибиру като наближи нашето Слънце, ще ускори движението си и  всичко ще станело за 28 минути- представете си колко бързо трябва да се тича -това го казва служителят от НАСА, обаче в светото евангелие от Матея, глава 24 , когато учениците питат Исус Христос "кажи ни, кога ще бъде това, и какъв ще е белегът за Твоето пришествие и за свършека на света?"
Той им отговаря,като за един от признаците той посочва "мерзостта на запустението", за което има различни тълкования, но ако приемем, че това е планетата Нибиру и тя се ще се появи толкова бързо, както казва служителят от НАСА, то тогава нещата съвпадат донякъде, с тая разлика, че Исус ни казва да бягаме към планините - т.е нависоко, защото сигурно Земята ще бъде залята с огромни вълни, за които споменава и въпросния служител от НАСА. Така ,че аз бих избрала да бягам кум планинте и пещерите в тях :) Ама за толкова малко време няма да мога дори от града да се измъкна !
Ето какво казва Исус Христос в "Матея" глава 24
"15. И тъй, кога видите да стои на свето място "мерзостта на запустението", за която е казано чрез пророк Даниила (който чете, нека разбира),
16. тогава ония, които се намират в Иудея, да бягат в планините;
17. който е на покрива, да не слиза да вземе нещо от къщата си;
18. и който е на нивата, да се не връща назад да вземе дрехата си.
19. Но горко на непразните и на кърмачките през ония дни!
20. Затова молете се, да се не случи бягството ви зиме или в събота;
21. защото тогава ще бъде голяма скръб, каквато не е била открай свят досега, и няма да бъде.
22. И ако не се съкратяха ония дни, не би се спасила никоя плът; но заради избраните ще се скратят ония дни."
Ето и записа от разговора   с служителя от НАСА на английски език NASA employee speaks about Nibiru, planet X
Предлагам ви същия запис с аудио на руски език и  отдолу съм сложила субтитри на български език
 Добре е да се знае!


Добре е да се знае, ама някои знаят доста а и имат приготвени билети за бункери  със здрави херметически врати! Разбрахме вече ,че САЩ се  подготвят за глобален катаклизъм , само че ако не си получиш билет за техните бункери - Sory !
А нашите бункери в България са се обърнали на кръчми - аз даже не знам къде има бункери в нашия град !

Имаше един филм -" 2012" ,  в който при един такъв повсеместен тотален катаклизъм , богатите си бяха купили "билети" за специално построени  в Китай спасителни кораби.

 Властимащите не бяха казали за предстоящото бедствие на хората а във филма се каза, че са убивали всеки който знае и иска да каже. (Интересно как ли са стигнали до  този сценарии?)
Вълните във филма, които заливат цялата Земя ,са толкова големи, че дори стигат до върховете на ТибетБог да ни пази и дано тия катаклизми да останат само на филми !

1 коментар: