15.02.2014 г.

За живота в отвъдното

В нашия свят се насаждат все повече и повече филми и игри  на насилие,пълни с кръв и жестоки убийства. След гледането на такъв филм, един добър човек се чувства ужасно -объркан, пълен със страх и свит в себе си, а един зъл човек се чувства зареден за нови злини .
Затова ще ви посъветвам  да гледате по-долу изброените филми, с което смятам ,че ще станете  по-добри и по-обичащи. Ще осъзнаете,че живота след смъртта на физическото тяло продължава, ще ви накара да се замислите над сегашния си живот и за отношението ви към хората около вас !

Един игрален филм за бразилския медиум Шико Шавиер (Chico Xavier)- гледайте филма за  живота на ШикоШавиер 
Книгата "Наш Дом " на Шико Шавиер ,  е диктувана от Духа на Андре Лукас. Има и игрален филм по книгата "Наш дом" по книгите на бразилския медиум  Chico Xavier

Филма "Майките на Шико Шавиер" показва няколко истории  за починали  деца и техните писма до майките им.

Моята теория е ,че отвъдния свят е духовен свят и ние всъщност сме духовни същества. ДУШАТА   облечена в материални човешки тела и Библията много ясно е казано това- 
в Стария Завет, Битие 2:7  И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот; и стана човекът жива душа.
 От Стария Завет, в  Битиеразбираме също че душата е в кръвта  на животните и не трябва да ядем животни с  кръвта им 
" Битие 9:3. всичко, що се движи и живее, ще ви бъде за храна; като злак тревист давам ви всичко;  4. само плът с душата й, сиреч с кръвта й, не яжте;"
 Когато настъпи смърт за материалното тяло, ДУХЪТ се отдела  от него и земята си взима земното а ДУШАТА отива при БОГ т.е в духовния свят.
 От това което съм чела в Новият Завет съм стигнала до заключението ,че Христос много ясно казва, че всъшност Земята е изпитателна площадка за нашите Души. За тия, които преминат изпитанието ще има нов живот с ново тяло и ще живеят заедно с Господ в неговия град.
Затова е важно да не си изгубим Душите си - тялото може и да изгубим, но душата живее и ще стане отново "жива душа" като му се даде ново тяло. Това е нещо като софтуер- Душата  и хардуер - тяло .Заедно са "Жива душа". Душата всъщност е  е част от Божия Дух, защото е вдъхнал в тялото ни от своя Дъх. 
 Една майка на мой познат почина и аз скоро я сънувах- беше по-млада ,без очилат които носеше като възрастна на тоя свят. Вървеше по един много широк път- нещо като голям булевард бешепълно с хора по тоя път бяхо буквално един до друх и един след друг. вървяха бавно. Отсрани на пътя имаше нещо като високи дебели колони. Отворих Библията за да търся какъв е тоя път и намерих

 

1 коментар:

  1. Ако филма Наш Дом ви е харесал, книгата на медиума Шико Шавиер, която обхваща много повече информация за духовния свят може да прочетете на този линк http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/2019/02/blog-post.html

    ОтговорИзтриване