5.04.2014 г.

Дали идва Нибиру към Земята ?

На 2-ри април 2014г имаше земетресение в Чили  с магнитут 8.2 и оттогава стават буквално през минути нови и нови земетресения  на същото  място със магнитути от рода на 5-7 по скалата на Рихтер.След 2-ри април, земетресения със махнитут над  5 станаха и в Китай,Гърция,Италия,Япония,Нова Гвинея.
Дали са случайни и нормални? Затова реших да споделя с вас една статия  и видео на Turner Radio Network, които твърдят ,че публикуват само новината , но не защитават твърдението и.

 Turner Radio Network   публикува статия и видео на един мъж , който се идентифицира като д-р Каплан, професор в катедра Астрономия на Университета на Тексас в Остин и е можел да ползва  Обсерваторията McDonald  за да разкрие съществуването на идваща  планета  към Земята. Той е предоставил  действителните координати за широката общественост, за да я видят сами.

 С помощта на 2,7 метра Харлан J. Smith телескопа в обсерваторията Макдоналд в Тексас,  Каплан проследява тази планета на 26 януари 2014 г. в 22:00 тексаско време.
  Във видеото, д-р Каплан не казва дали или не тази планета всъщност ще се сблъскат със Земята; той се нуждае от повече време, в продължение на няколко нощи, за да направи това изчисление. Въпреки това, независимо дали на планетата се сблъска със Земята или не,  Каплан казва, че гравитацията  на планетата ще се отрази на Земята по ужасен начин и по-рано преди да дойде  тук.

  Според  Каплан, планета с размерите обекта ще бъде в близост до Земята  най-рано  август, 2014 и преди нейното пристигане, Земята ще преживее повече и повече неблагоприятни последици от тежестта на тази планета.
Други астрономи и геоложки експерти са казали, че ако сценария на  Каплан е верен, проблемите на Земята ще  започнат с климатични аномалии и приливни аномалии, ще се увеличат до земетресения и вулканични изригвания, тъй като на Земята магмата ще бъде изтеглена от тежестта на приближаващата планета. Неприятностите ще се увеличат още повече до ужасяващи цунами високи 1000 метра, движещи се с 1200 километра в час и  ударящи крайбрежните райони.

В крайна сметка, когато тази планета е най-близо през август 2014 г., Земята ще страда от широко разпространено унищожение и изместване на тектонични плочи в огромен мащаб. Един експерт дори твърди, че в зависимост от големината и тежестта на планетата и ъгъла на нейния подход, тежестта на тази друга планета, в действителност може да СПРЕ Земята да се върти около оста си. Той я оприличи на превозно средство, движещо на 1000 мили в час и след като спирачките се затръшнати, получената инерцията на всички обекти на Земята ще ги накара да продължат да се движят, докато Земята се спира- нещо като това, което се случва при автомобилна катастрофа, когато колата внезапно спира, но пътниците летят напред от собствената си инерция.

 Самият Каплан не направил такива предположения, но той казал ,че при подхода и преминаването на тази планета "ще реконструира повърхността на Земята в нещо, което дори не знаем."

В същото време, като към 26 януари 2014 г. 22:00 Централно американско време, гледайки планетата от обсерваторията МакДоналд в Тексас, Каплан каза координатите за да видите тази входяща планета . Координатите са :

Right Ascension:  04 hrs.  08 Min.   08 Sec.
Declination: 60 degrees  56 arc min.  43 arc sec.
Moving toward earth at 200 Kps

 Скоростта  от 200 км в секунда се преобразува до около сто двадесет и четири мили в секунда, което се превръща в 7 440миля в минута, което се превръща в 446 400 мили в час. Това още повече се превръща в 10 713 600 мили на ден.

Като пътници на Земята, ние всички се возим около Слънцето при средна скорост от 66 600 mph. Прибавете към това главозамайващия факт, че ние се въртим (на екватора) с 1000 мили в час.

Разбира се, тези скорости са относителни и причината да не чувстваме тази скорост е  същата, поради която ние се чустваме приковани към нашите места, докато сме в самолет, движещ се с постоянна скорост. Скоростта  може да се измерва само с препратка към друг обект, движещ се с различна скорост, и не можем да се чувстваме скоростта, докато е в постоянна референтна рамка.

Ето защо може да бъде новина за вас, че цялата ни слънчева система  свисти около центъра на нашата галактика с доста немислимата  560 000 mph. Галактиката също се движи по отношение на други галактики във Вселената . И за всичко, което знаем, цялата Вселена е в движение.
Тази скорост на информация Earth се потвърждава и от NASA Goddard Space Flight Center на, ТУК .

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОТРАЗИ ТАЗИ  ГРАВИТАЦИЯ  на големи разстояния?

Според SPACE.COM Земята е 92 955 807 мили от слънцето. Разбира гравитацията на Слънцето влияе върху Земята; тя ни държи в орбита! Освен това, помислете за реалността на властта на гравитацията.  Чрез гравитацията на Слънцето, не само запазва Земята в своята орбита, то прави същото за всички други планети, включително  за масивна планета Юпитер и дори  за малката, но но по-далечна Плутон.

Според UNIVERSETODAY.COM , полу-главна ос на Юпитер е 4 83 780 000миля от Слънцето ите. Слънцето контролира Юпитер от 483 милиона мили далеч!

Сравнение на размерите на Юпитер до Земята помага да се осигури перспектива- Юпитер е повече от 317 пъти масата на Земята,това е 1321 пъти обема на Земята. Площта на повърхността на Юпитер е над 120 пъти по-голяма от Земята!

Разбира се, нашето Слънце е огромно и плътно, което му  дава такава масивна гравитационна сила. Ние все още не знаем колко голяма е входящата планета, но според информация от д-р Каплан, за да може тя да бъде най-близо до Земята през август, вече е по-близо до нас, отколкото Плутон!
 В зависимост от размера на тази непозната планета и плътността ѝ,  не е неразумно да се вярва, че нейната тежест вече оказва влияние върху Земята . Може би това обяснява странното време на Земята е като за известно време?

Оригиналният автор на видеото, на снимката по-долу, се оказа студент (не е професор) на име Кайл Каплан от Университета на Тексас в Остин, Астрономия програма. Неговата информация за контакт е публично достъпно на  уеб сайт  на Обсерватория на университета  ТУК .
 Вижте и самото видео:


Видеото, което той  е направи беше потвърдено, че е заснето вътре в обсерваторията МакДоналд в Тексас. Телескопът е показан във видеото  и е точно същото същия, който се появява на уеб-сайта на McDonald обсерватория.

Според TRN източници, д-р Каплан  е бил  рибран  от обсерваторията от властите за това, което  направил и е бил принуден под натиск да направи друго видео в което да  се твърди, защото това видео  е "шега".

Кой би искал да го прибере и защо? Е, ако хората си мислят, че сме обречени, те може да спре да плащат данъците си и своите сметки; може да има масова паника и разбиване на обществения ред до точката на хаоса.

Въпреки неговото прибиране, видеото  беше изпратено до Turner Radio Network за публикуване. Освен това, въпреки прибирането, никой не може да спори, че телескоп  е на Обсерваторията и  всъщност "на живо" бяха посочени координатите показани по-горе.Ако там няма нищо, защо от обсерваторията го гледат и да го проследяване? (. Неудобна истина) Ето една снимка на екрана на компютър за проследяване близък план, показващ деня, датата и часа, както и в жълти акценти, действителните координати на  планетата (Кликнете върху  снимката за да я увеличите)


Освен това, този студент, по собственото му признание във видеото, твърди, че е "хакнал" компютрите в НАСА за космически полети Годард , за да получи "строго пазена тайна" на координати на тази планета. Публично признание во участие в хакерсво на  правителствените компютри, което сси е престъпление, е новина.

Такова поведение, на студент използвайки  съоръжения за милиони долари за умишлено алармиране на  обществеността за "опасност" на планетата ни, след това твърдейки, че това е "шега" също е новина. Като такива, TRN  се възползва от видеото, само отчасти, за новинарски цели, с нестопанска цел, която попада в обхвата на Fair Използвайте освобождаване на САЩ Copyright Закон 17 USC 107.

Освен това, студент публично  се представя за професор / доктор, публично твърди, че са "хакнати" федералните правителствени компютри, за да се получи "строго пазена тайна" и с помощта на милиони доларови съоръжения, финансирани отчасти от данъкоплатците, за да каже на света, че е в опасност, а след това твърдейки, че е шега, също е новина. Във всеки случай, ние от TRN не правели новините, те само я докладвали.

Дали това е измислица?????? Това е лесно за всеки от вас да се увери: Вземете си телескоп и погледнете на посоченитет координати. Ако там има планета и се вижда все по-голяма (т.е. по-близо) в продължение на няколко нощи, то това е реално и имаме истински  проблеми!


Няма коментари:

Публикуване на коментар