7.10.2014 г.

Тайната

Автор на филма и на едноименната книга  е 58-годишната австралийка Ронда Бърн (Rhonda Byrne). Тя е сценарист и продуцент на телевизионни предавания.

Вдъхновение за “Тайната” Ронда Бърн получава от публикуваната за първи път през 1910 година книга “Изкуството да станеш богат” от Уолъс Д. Уотълс .

По нейни собствени думи, в един пролетен ден на 2004 година (когато животът й е на път да се срине вследствие на поредица от лични загуби  и неприятни стечения на обстоятелствата) тя открива Тайната и от този момент нататък животът й се променя. Когато решава да превърне всичко това във филм, тя събира екип от продуценти и им представя идеята си.
Всеки един член на екип бива посветен в Тайната и по време на продължителния процес на правенето на филма, всеки един от тях прилага принципите и методите, изложени в самия филм. В определен момент целият екип заминава за Съединените щати, за да заснеме на място хората, които са въплътили Тайната в живота си и са постигнали слава и успех. Имат предварително уговорено само едно-единствено интервю. Но всичко се развива като в приказките – един след друг хората, които наистина познават тази Тайна, сами стигат до екипа на филма и стават участници в него. Списъкът с имена е дълъг, но всеки един от хората, които ще видите в самия филм е живо доказателство, че Тайната съществува и… работи.
Направени са над 55 интервюта с отделни хора, като в окончателния (разширен) вариант на филма влизат 24 от тях. Богат или не,човек си има своите мечти- важното да можеш да мечтаеш и да се чувстваш щастлив в създадения си твой мечтан свят !

 И както Исус Христос е казал "Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори"  Евангелие от Матей 7:7

Няма коментари:

Публикуване на коментар