26.01.2015 г.

Демоничната същност на НЛО

Една лекция на Пол Кристофър за демоничната същност на НЛО, за контактьорството и други паранормални неща в нашето общество.
Пол Кристофър започва лично разследване и проучване на феномена НЛО през 1972 г. Роден и израснал в североизточния Ню Джърси, той периодично бил свидетел на асортимент от  необичайни нощни светлини. Един конкретен случай е в язовира Wanaque , разсадник за НЛО активност през 1966 г. и 1967 г., около 40 мили от дома му. Една седмица след наблюдаване на светещ в ярко червено и зелено въртящ се обект над водата, той се свързва накрая с Джоузеф Алън Хайнек, основател на Центъра за изследване на НЛО. Те започнали да  обменят важна информация чрез писма.
От този момент, Пол продължил старанието си в областта, и се стремял да бъде в крак с всяко свързано обстоятелство с НЛО. Тази лекция  е отражение на неговата дългогодишна страст към обекта и 25 годишни задълбочени изследвания.


  • Какво е ченълинг и видове ченълинг ?
  • Съвпадения ли са имената на новите "извънземни" с божествата които са записани в Библията и за които сме предупредени ? 
  • Ще дойдат ли "извънземните" и какво чакат? 
  • Новия "Световен ред" и "Единната религия" всъщност чий план  са ?
  • Какво представлява движението Ню Ейдж и кой го управлява ?

 На тези въпросия  може да поучите отговорите от лекцията на Пол Кристофър, която е  2 часа. Аз лично изгледах филма на части и научих неща, които не знаех преди и обяснения които са логични. Аз лично вярвам, че има измама и че тия тия " извънземни" ще се появят скоро. Даже завчера четох едно ширещо се в интернет питане от"извънземните"-"искате ли да се появим?" и ако хората искали те щели да се появят.(Обръщение на извънземните към човечеството – „Искате ли да се появим?“)... ....Че има  невидим за нащите сетива свят има, но  като не ги виждаме откъде да знаем в действителност какви са тия същества и дали ни мислят доброто или  искат да ни контролират...... целия свят е една джунгла !


Филма е от 2000 година от "Prophecy Club".

Прочетете още следната статия: Демони, извънземни и Министерството на отбраната на САЩ

Няма коментари:

Публикуване на коментар