21.02.2016 г.

Ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или Тука, не вярвайте

Вниманието на посетители на Google Earth е привлечено от една конкретна снимка, направена на магистрала в Швейцария от спътник. На самата снимка, разкриваща пътя и околния пейзаж, съвсем ясно се забелязват и две мистериозни размити фигури, носещи се свободно във въздуха над шосето.
Британският таблоид „Mirror” пише впоследствие, че Google Earth е успял да запечата един наистина поразителен момент – появяването в небето на Иисус Христос и Света Богородица . Изданието пише, че тъмната фигура на снимката е именно силуетът на Христос, а розовият силует до него принадлежи на майка му Богородица. Случаят предизвиква голям интерес сред онлайн потребителите по света, като скоро се появяват и такива сред тях, които виждат в мистериозното появяване на божествената двойка над магистралата истински знак за някакво  чудо . Заедно с тях обаче се появяват и много  скептици , които обясняват шокиращото изображение чрез някаква грешка в софтуера и не приемат, че шофьорите, пътуващи по пътя, са станали свидетели на нещо подобно.
Нека не забравяме и какво пише в свещените писания:
Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;
защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.
Матей 24: 23-24

Ето и още едно "чудо" писано в медия на 19 март 2016г
Бебе със стигмата на Исус взриви света!
Новородено, което има рождени белези, които напомнят на стигмата на Исус Христос стана международна атракция според филипинския канал LyngSat цитиран от Bradva.BG.В филипинския град Кесън Сити се случи истинско чудо. Роди се бебето, което вече хиляди смятат за новия Исус!
В събота към 17:40 местно време се роди малкия Жежомар Кастило. Бебето е 3,2 кг и е в отлично здраве, на ръцете, краката и главата има странни белези, които са разположени точно върху местата, където Исус Христос е бил ранен през разпятието. Ръцете и краката на Христос са били заковани на кръста с пирони, а на главата му е сложен бодлив венец, като подигравка за твърдението му, че е цар.
Малкият Жежомар има лилави петна точно на тези места!....


Няма коментари:

Публикуване на коментар