22.09.2017 г.

2017г - апокалиптични пророчества

    Има много "пророчества" за големи апокалиптични катаклизми.

   Едното е за 23 септември 2017г.,  когато трябва да се появи в небето планетата Нибиру- това е според  американския номеролог Дейд Мид, който твърди , че e виждал секретни материали за тая планета .
Други вярват , че описаното в  Библията в   Откровение 12:1  всъщност е астрономическото подреждане на съзвездията Дева и Лъв,което ще изпълни  на 23-ти септември 2017г. и от тогава ще започне Апокалипсисът
Откровение 12:1 - " И яви се на небето голяма поличба - жена, облечена в слънце; под нозете й - месечината, а на главата й - венец от дванайсет звезди;"
Женатае съзвездието "Дева", която  на 23.09.2017г ,ще бъде разположена под девет звезди и три планети .Момчето ще бъде планетата Юпитер, която ще се премести от Дева  в тази нощ
След тая поява на жената облечена в Слънце ще започне небесната война  между Небесното Войнство на Бог и войската на Сатана и след това следват и  катаклизмите на Земята.


  На  27-ми септемри, когато според  така наречения dr.Doom , който е визионер, ще настъпят аполиптични катаклизми на Земята,предшествани от огромно Слънчево изригване
Зад псевдонимом Dr. Doom се крие майор от американското разузнаване Ед Дамс. Самият той не крие дейноста с която се занимава а именно "дистанционно виждане". Известно е ,че той има способността да предвижда бъдещето. Своята дарба то е развивал в рамките на секретни проекти на ЦРУ по името Remote Viewing.

Много от това,което  Ед Дамс е предскал се е сбъднало. Най значимото е трагедията във Фукушима. Преди да се случи това на японските острови, той е казал , че ще стане земетресение, което ще стане причина  за страшна авария на атомна електроцентрала и ще напомня за себе си още дълги години. Интересното е ,че на Официалният сайт на Федералната агенция за извънредни ситуации на САЩ (FEMA) оповести, че на 27 септември ще се проведе изпитание на националните системи за аварийно оповестяване на населението. Това значи ,че Федералната агенция временно ще вземе под свой контрол всички електронни системи за свързване, започвайки от радио и завършвайки с мобилния интернет. В течение на минути по всички тези линии и канали ще се транслира сигнал за тревога. По утвърждаване на FEMA по тоя начин ще бъде изпитан много бърз и надежден начин за уведомление на населението за навдигаща се катастрофа било то земетресение, термоядрена война, неведуми по своята сила урагани или някое друго стихийно бедствие.
 ДАЛИ Е СЛУЧАЙНО ? Има още едно пророчество за 27-ми септемри 2017г- на тази дата трябва да започне Третата световна война според средновековен немски монах Хипедан- така му показвали звездите.

Малко като свържем нещата за това ,че Северна Корея се гласи да взриви най-мощната водородна бомба и аварийното известяване на американците на 27-ми септември, разбираме защо американците се страхуват и не вярват на институциите и си мислят , че на този ден администрацията на Тръмп ще издаде заповед за удари по Северна Корея.

   Ако и това ни се размине  ще чакаме 13-ти октомври,  когато  ще се изпълни третото пророчество на Фатима според католическият мистик Емет О’Реган, който е посветил 10 години, за да разбере какво е казала Света Богородица на Лусия от Фатима през 1917 г. В интервю за Daily Star Online Емет О’Реган разкри, че в третото пророчество, което се пази ревниво от Ватикана, е за цунами, което ще удари САЩ на 13 октомври. Вълните ще са по-високи от километър, твърди мистикът.


Святата Матрона Московска също е предрекла гибел  за  хората през 2017 - без да уточни дата- "Без война всички ще умрат. Вечерта всички ще лежат на земята. А към сутринта ще се изправят, но всичко ще иде под земята ", казва прогнозата. Но Матрона вярва, че след катастрофата човечеството очаква положителни промени: "Тогава мъртвите ще се станат и животът ще започне както в началото. И това ще бъде по-добре, отколкото преди. И хората ще се научат да се обичат.Аз си мисля , че това може да стане само при второто пришествие на Христос.
ИСТИНАТА Е ,ЧЕ САМО БОГ ЗНАЕ КОГА ЩЕ  Е КРАЯ НА СВЕТА !

Няма коментари:

Публикуване на коментар