12.02.2020 г.

Англосаксонската мисия, обяснена от Бил Райън: видеоклип на Project Avalon

 Попаднах на едно видео публикувано на 4.05.2010г. в Youtube
 Сега когато Коронавирус се вихри в Китай, това видео ми се стори актуално и реших да го споделя. Ето за какво  казва Бил Райън(Bill Rayan):
"Датата е 16 февруари 2010г и това е  малко необичайна видиопрезентация, защото ще предпиема да направя видео като интерпретация и като коментар на аудио интервю,което направихме с важен свидетел ,който дойде и ни каза историята си. Както много други свидетели и този свидетел искаше да остане анонимен,но се съгласи да запишем аудио интервюто.Той е британец и е работил в британските войски от години и след като се е оттеглил от войските той е работил в  центъра Лондон на доста висока позиция."
Това, което беше обсъдено, е смразяващо до костите.

Това, което съобщава източникът ни, е следното:

  •  Има планирана Трета световна война, която ще бъде ядрена и биологична. Нашият източник вярва, че това е на път да започне в рамките на следващите 18-24 месеца. 
  • Предвижда се да започне с удар на Израел по Иран. Или Иран, или Китай ще бъдат предизвикани в ядрен отговор. След кратък ядрен обмен ще има примирие. Светът ще бъде хвърлен в страх и хаос - всички внимателно проектирани. 
  • Крайното напрежение ще бъде използвано за оправдаване на тежките социални и военни контроли във всички западни държави от първия свят. Вече има планове за това. 
  • По време на ядреното прекратяване на огъня се предвижда тайно освобождаване на биологично оръжие. Те първоначално ще бъдат насочени срещу китайците. Както източникът ни смразяващо ни каза, "Китай ще настине". Биологичната война ще се разпространи по-нататък, на запад. Инфраструктурата ще бъде критично отслабена.
  • Това е предназначено да бъде само началото. След това ще започне истинската война -нещо което може да се нареч Трета световна война с много голям  ядрен обмен: „истинската“ война с широко разрушение и загуба на живот. Нашият източник ни казва, че планираното намаляване на населението чрез тези комбинирани средства е 50%. Той чу тази цифра, заявена на срещата. 
Този ужасен сценарий е планиран за поколения. Първите две световни войни бяха част от настройките за този финален апокалипсис - както и централизацията на финансовите ресурси, която беше утаена с еднакво добре планирания финансов крах от октомври 2008 г.

Всичко това е настроено на фона на предстоящо „геофизично събитие“ - същият вид събитие, какъвто са били преживяни от нашите предци преди около 11 500 години. Ако това събитие се случи - не е задължително да се очаква през 2012 г., но някъде през следващото десетилетие - то ще унищожи цивилизацията, каквато я познаваме, като измърши дори ефектите на ядрената война.

Зададох въпроса на нашия източник: Ако има очаквана катастрофа, тогава защо да започнете Трета световна война? Отговорът му за първи път имаше ужасен смисъл.

 Истинската цел, обясни той, е да се настрои след-катастрофалния свят. За да се гарантира, че този "Нов свят" (забележете термина) е този, който контрольорите искат, тоталитарните структури за контрол трябва да бъдат създадени, когато настъпи катастрофата - с извинението, че населението ще ги приеме и поиска. Военното положение в правилните, внимателно подбрани страни преди настъпването на катастрофата ще даде възможност на "правилните" хора да оцелеят и да просперират в пост-катастрофалния свят и началото на следващия цикъл от 11 500 години. Това, което може би е било внимателно планирано в прикрит глобален мащаб, за  последните няколко поколения, не е нищо по-малко от това кой ще наследи Земята.

Кои са "правилните" хора? Бялата раса. Ето защо името на този проект е англосаксонската мисия. Оттук и оправданието за планирания геноцид на китайския народ - така че Новият свят да бъде наследен от "нас", а не от тях.

Нашият източник не беше информиран за планираната съдба на страните от втория и третия свят, като тези в Южна Америка, Африка и Азия. Но той предполага, че на тях би било позволено да се грижат за себе си и вероятно да не оцелеят добре - или може би изобщо не. Тоталитарните военни правителства на западните, белите, хората са определени за наследници.

Това е план, толкова зъл, расистки, толкова дяволски, толкова огромен, че почти опровергава вярата. Но всичко това се привежда в съответствие с това, което много коментатори, изследователи и служители, подаващи сигнали за нарушения, идентифицират от няколко години насам. За мен лично това е най-ясната картина досега защо светът е такъв, какъвто е, и защо тайните са защитени толкова свирепо: може би става въпрос за расово надмощие. Четвъртият райх е жив и здрав.

Удивително е, че източникът ни не беше песимистичен. Той подчерта, както и ние и много други, че съзнанието се пробужда бързо по цялата планета и че тези планирани събития не са неминуеми. Ако някога е имало причина да работим в тясно сътрудничество, за да повишим осведомеността за реалната заплаха за всички нас, това е всичко.

Гледайте това видео, слушайте внимателно силното послание за надежда и насърчение и го разпространявайте далеч и широко. Ние отстояваме потенциалното величие на единно човечество, което не познава расови граници или разграничения. Независимо дали се случва катастрофата или не - и мнозина, включително и ние, поддържаме, че няма да се случи - ние трябва да създадем собственото си бъдеще, да претендираме за силата си" и да направим всичко възможно, за да предупредим хората за опасностите около нас ... така че можем да бъдем по-силни заедно, заради нашите потомци и заради наследството на всички живи същества на планетата Земя.
Ето и връзка към страницата на Проекта Камелот и интервюта за англосансонската мисия: на http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_en.html
 Ето и пълна стеногтама на интервюто на английски език :http://projectcamelot.org/lang/en/anglo_saxon_mission_interview_transcript_en.html и на руски език:
http://projectcamelot.org/lang/ru/anglo_saxon_mission_interview_transcript_ru.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар