19.03.2020 г.

Вторият конник

Човек има предчуствия,а и му се дават знаци-стига да може да ги види.
В моя живот е било така,но аз съм ги игнорирала, като съм си казвала, че това са неща ,които ми се привиждат  и вероятно са плод на моя напрегнат ум. 
С течение на времето и съответно, поради не обръщане внимание на тия "предупреждения" , ми се случаха големи трагедии в живота. Мислих си "Аз бях предупредена-защо не реагирах,можеше и да не се случи". В същото време, вътрешно в себе си знаех,че всичко е предопределено. Предупреждението е за да сме подготвени!
Та по този повод искам да споделя с вас някои мои видения, които напоследък имам(не са сън,а видения-то е все едно гледаш кино, но е като холограма ,за много кратко време-все едно само надниквам в друг свят)
Първото такова видение,което искам да споделя с вас,имах преди няколко години/не помня точно кога/.
Видях Космоса , ярка светлина идваше някъде в далечината и  телепатично чух(то е все едно го знаеш): "Той идва в светлина и ангелите пеят"
Вероятно ставаше въпрос за Господ Исус Христос. Щом идва и ангелите пеят, то сигурно ще станем свидетели на Второто пришествие.
Няма да ви отегчавам  с моите разсъждени, но това значи "да сме готови"

Днес/19.03.2020г/  имах друго видение - Червен кон с огнен конник. Нещо такова като на картинката :Ясно видях ,че коня беше риж, а конника беше целият обвит в огън. Този конник подпалваше всичко от където мине и дори се извеси в небето и там също всичко пламна.
 Ако четем в Библията, в Откровение на Свети Йоан глава 6:3-4 е казано :
3. А когато сне вторият печат, чух второто животно да говори:дойди и гледай!
 4 . И излезе друг кон, риж :и на ездача му бе дадено да отнеме мира на земята, та човеците един други да се убиват:и даден му бе голям меч.
От това което пише,съдя ,че вторият конник е пуснат към Земята. От където мине,ще подпалва война, включително войната  ще има и в небето( може да е  между страните, които имат космически апаратури,но може да бъдем нападнати и от извънземни сили)
Така,че сме предупредени. 
Да се молим Господ да ни закриля и направлява!


Няма коментари:

Публикуване на коментар