19.03.2020 г.

Вторият конник

Човек има предчуствия, а и му се дават знаци - стига да може да ги види.

В моя живот е било така, но аз съм ги игнорирала, като съм си казвала, че това са неща , които ми се привиждат  и вероятно са плод на моя напрегнат ум. 

С течение на времето и съответно, поради не обръщане внимание на тия "предупреждения" , ми се случаха големи трагедии в живота. Мислих си "Аз бях предупредена - защо не реагирах, можеше и да не се случи". В същото време, вътрешно в себе си знаех,че всичко е предопределено. 

Предупреждението е за да сме подготвени!

Та по този повод искам да споделя с вас някои мои видения, които напоследък имам (не са сън, а видения - то е все едно гледаш кино, но е като холограма, за много кратко време - все едно само надниквам в друг свят)

Първото такова видение, което искам да споделя с вас, имах преди няколко години/не помня точно кога/.

Видях Космоса , ярка светлина идваше някъде в далечината и  телепатично чух (то е все едно го знаеш): "ТОЙ ИДВА В СВЕТЛИНА И АНГЕЛИТЕ ПЕЯТ".

Кой е ТОЙ? Вероятно ставаше въпрос за Господ Исус Христос. Щом идва и ангелите пеят, то сигурно ще станем свидетели на Второто пришествие. И това според мен беше първият тръгнал конник  на апокалипсиса - "И видях, и ето бял кон, и на него ездач с лък; и даден му бе венец, и той излезе като победител, за да победи."(Откровение на Свети Йоан глава 5:5)

Няма да ви отегчавам  с моите разсъждени, но това значи "да сме готови".

Днес/19.03.2020г/  имах друго видение - Червен кон с огнен конник. Нещо такова като на картинката :Ясно видях ,че коня беше риж, а конника беше целият обвит в огън. Този конник подпалваше всичко от където мине и дори се извеси в небето и там също всичко пламна в огън.

 Ако четем в Библията, в Откровение на Свети Йоан глава 6:3-4 е казано :
"
3. А когато сне вторият печат, чух второто животно да говори:дойди и гледай!
 4 . И излезе друг кон, риж :и на ездача му бе дадено да отнеме мира на земята, та човеците един други да се убиват:и даден му бе голям меч."

От това, което пише и от това, което видях във видението си съдя ,че вторият конник е пуснат към Земята. От където мине, ще има огън - може да са войни, включително война ще има и в небето ( може да е  между страните, които имат космически апаратури, но може да бъдем нападнати и от извънземни сили-не се знае - видях само че конника мина и по небето и то пламна в огън).
Не знам точно какво ще се случи,но това което видях е огън навсякъде,дори в небето.

Така, че сме предупредени ! По мои предвиждания това ще се случи до  и 2025г.
И пак го казвам-всичко е писано-нещо като сценарий е  и каквото трябва да се случи ще се случи! Това обаче, че имам такива видения и не само аз,  е за да сме предупредени и да се подготвим- психически или да си изградим стратегия какво ще правим при такава ситуация .

Да се молим Господ да ни прости , закриля и направлява! Амин !

Няма коментари:

Публикуване на коментар