28.06.2020 г.

Нибиру (Планетата Х) се вижа вече.

Според учения на НАСА Джон Андерсън, ако голяма планета се намира в края на Слънчевата система, тя трябва да пътува в продълговата орбита почти под прав ъгъл до орбитите на други планети. Според него подобна орбита ще доближи планетата до останалата част от Слънчевата система само на всеки 700-1000 години.

Д-р Андерсън изрази тази нова хипотеза за възможното съществуване на Планета X на пресконференция в изследователския център на Еймс в Маунтин Вю, Калифорния. Центърът управлява полетите на космическите кораби Pioneer 10 и 11, които сега са на повече от четири милиарда мили от Слънцето на курсове, които в крайна сметка ще ги изведат в междузвездното пространство.

Астрономите отдавна търсят Планета X, за да обяснят невероятни наблюдения, показващи смущения в орбитите на Уран и Нептун. Тези вибрации показват, че някакъв голям далечен обект има гравитационен ефект върху известни външни планети. Търсенето доведе през 1930 г. до откриването на Плутон, но се оказа, че той е твърде малък, за да наруши орбитите на Уран и Нептун.

След като два космически кораба "Пионер" прелетяха над Юпитер през 70-те години на миналия век, те бяха изпратени по траектория извън границите на известните планети и следени, за да видят дали са изложени на невидима гравитационна сила. Малките космически станции почти не произвеждат свои собствени гравитационни сили, така че са чувствителни индикатори за всякакви далечни гравитационни смущения.

Д-р Андерсън каза, че за пет години точни измервания и анализи той не е открил нищо в данните на Pioneer, което би могло да разкрие гравитационни ефекти, които не могат да бъдат обяснени от силите на известните девет планети.

Всъщност, според д-р Андерсън, преглед на астрономическите данни през последните 75 години не успява да даде ясни доказателства за такива смущения. Но наблюденията от 19 век, които предизвикаха последващи спекулации, след внимателно проучване от астрономите в американската военноморска обсерватория, бяха потвърдени - тоест нещо засяга орбитите.

Д-р Андерсън заключи, че видимото присъствие на някаква сила през 19 век и нейното отсъствие вече може да се обясни с наличието на голям обект, който сега е на голямо разстояние от Слънцето - приблизително срещу Уран и Нептун.

"Най-доброто обяснение", казва д-р Андерсън, е, че обектът е в орбита, наклонен под прав ъгъл спрямо орбитите на другите планети. Така през миналия век тя пресече равнината на други планети и сега се намира далеч от равнината в издължената си орбита.

Според хипотезата обектът трябва да е пет пъти по-масивен от Земята. Ако беше по-масивен, присъствието му щеше да бъде засечено. Ако беше по-малко масивен, неговата сила вероятно нямаше да е достатъчно голяма, за да изтласка Нептун от орбита.

Хипотетичната планета X фигурира и в предположенията за причината за масовите изчезвания на Земята, които очевидно се срещат редовно на всеки 26 милиона години. Даниел П. Уитмър, астроном от Университета на Югозападна Луизиана, предположи, че Планета X може да следва курс, в който на всеки 26 милиона години тя смущава облак от комети във външната Слънчева система и по този начин изпраща разрушителни метеорити на Земята.

"Ние не подкрепяме тази теория като работеща хипотеза", казва д-р Андерсън в телефонно интервю. "Но ние не опровергаваме това."

През 1987 г. д-р Андерсън, изказвайки се на пресконференция в изследователския център на Еймс в Маунтин Вю, Калифорния, осуети бурни аплодисменти, но след 30 години подобни изявления не се възприемат по същия начин. Междувременно всичко е лесно обяснимо и става добре на мястото си.

Фактът, че още нещо е било открито на ръба на Слънчевата система от астрономите през 19 век и наблюденията на тези хора са потвърдени не от ютубер, а от астрономи от американската военноморска обсерватория. И какво казват привържениците на Новата хронология за 19 век?

Казват, че всички "исторически събития" до 19 век са били изсмукани и всъщност преди няколко века е имало някаква катастрофа, след която хората са започнали да изкопават тинята на града и да строят цивилизация от нулата. Но след като причини тази катастрофа, Нибиру не се изпари - тя се премести по същия курс, където Уран и Нептун леко се движеха - което беше забелязано от астрономите от 19 век.

Тогава Нибиру се придвижва по-нататък и ефектът от влиянието върху планетите изчезва - имаше само астероиди, които са обърнати наопаки, които се въртят около Слънцето не като всички останали, а по перпендикулярни орбити.

И сега Нибиру отново се приближава. Преките потомци на онези, които са оцелели в миналия катаклизъм и са задържали технологиите сега, очевидно, просто управляват света. Те знаят точно датата на следващотоидване на Нибиру, следователно в навечерието на тази дата са дали команда да клеветят темата. И ако в средата на миналия век астрономите са писали научни статии за Нибиру, сега никой няма да пише , за да не го смятат за глупак.

Въпреки това, въпреки че Апокалипсисът почти е дошъл, Нибиру не е много видим. Защо не? Не се вижда, тъй като някакъв вид хора пръскат химикалки със специален състав, който поглъща светлина с определен спектър:
https://twitter.com/UndergroundSilk/status/1272296583074402308

Но въпреки тези титанични усилия, Нибиру все още може да се забележи - просто купете маска на заварчик или погледнете към Слънцето чрез специални очила:


По този начин човекът показва цялата процедура на живо. Фактът, че това не е отблясък, е очевиден. Който иска - може да повтори всичко, и да види сам. Скоро може да започнат тежки събития./от soulask.com     Вечерта на 22 юни 2020 г. около 19:00 UTC на Слънцето се случи огромно изхвърляне на коронална маса
  Съдейки по кадрите, предоставени от спътниците на STEREO, експлозията в Слънцето беше някак неочаквано голяма, така че редица ентусиасти започнаха да изследват тези изображения, като изтеглят изцяло от NASA Pictures и експериментират с филтри. В крайна сметка това се случи там:

Така онова, което първоначално се тълкува като експлозия, се оказа сияние на атмосферата на определено небесно тяло, близостта на което предизвика изхвърляне на слънчева маса. Тялото там очевидно не е едно, но е заобиколено от спътници
Сега възниква въпросът: какво е това? Вместо отговор НАСА започна ремонтни дейности по услугата и тя  показва само текущата картина .

Да предположим, чисто теоретично, че това е стрелящ артефакт или по-скоро три артефакта наведнъж. Същият спътник на 8 април 2020 г. обаче показа подобна картина:

 Снимката е направена в Мексико, където сега небето е покрито с „прах от Сахара“- pic.twitter.com/ceUzFwhmBw - June 27, 2020


Да видим какво показват камерите в Бразилия, където има по-малко прах:pic.twitter.com/nP4IrFdUz7 June 27, 2020

Не знаем какво ще се случи,но основният проблем започва тогава ,когато 7 милиарда хора на Земята го видят.  
(взето от soulask.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар