24.04.2021 г.

Доброволно съгласие се дава при експеримент,съгласно Нюрнбергския кодекс.

Има лекари които разказват за експеримента с ваксините Covid-19. Те ги наричат "генна терапия" , а не ваксина .
 Скоро гледах интервю с д-р Майк Йедън- за себе си той казва"  Аз съм ветеран от фармацевтичната индустрия, в която съм завършил  биохимия и токсикология доктор по дихателна фармакология  и 32 години лидерство в откриването на нови лекарства при алергия и  дихателна първо в редица големи компании  последно Pfizer, където напуснах преди 10 години като  главен учен и ръководител на алергични и дихателни изследвания  .През последните 10 години действах като независим  консултации с няколко десетки стартиращи биотехнологични компании  и бях щастлив, че успях да намеря и стартирам успешно, за да завърша моя  собствена биотехнология, която след това беше придобита от Novartis"

 Според него, нормалните ваксини  използват мъртъв патоген, а при тези  ваксини против Sars-Cov-2, "гените на патогена  e това, което се инжектира и те канят тялото ви  за производството на част от този патоген ".
 "Неизвестните са сериозно безпокойство  за нас , защото просто не знаем какво ще се случи след това  събитие"-казва д-р Йедън-" Ваксините се пускат с уверението, че са безопасни  дори в краткосрочен план и напълно игнорирайки  потенциалът за дългосрочни странични ефекти. Просто си представете сценарий , където един процент от хората, след година или две, да имат  неочакван проблем. Какво ще правите след като вече е дадено на  на по-голямата част от населението ? "

Тези ваксини са пуснати  за "спешна употреба" и не са одобрени  от FDA- админитрацията на храните в САЩ, нито от EMA  . Нито една от тези генно-базирани ваксини не са преминали през нормалните  изследвания и  фаза на развитие до края. Клиничните изпитания са за около две години- те просто си играят с тези две години.

 Те са получили само разрешение за "спешна употреба"- те твърдят, че е  спешно,което вече не е очевидно. Вече има много други  фармацевтични лечения, като ивемектин, хидроксихлорохинол, кортикостероиди с витамин d и всички те са  са подтиснати. Ако някое от тези неща е било  одобрено, дори извън етикета, това би подкопало обосновката за  тези ваксини, които след това ще трябва да изчакат, докато завършат нормалното си  клинично развитие,защото вече няма спешен случай.

 Д-р Майк Йедън ни припомня за Нюрнбергския кодекс , и казва ,че  според него  има  грубо   нарушение на международното право 

"Доброволното съгласие на отделния субект е абсолютно необходимо.

След Втората световна война , редица лекари бяха преследвани за извършване на експерименти, разбира се нежелани от човешките субекти, някои от които са умряли. Тези лекари са участвали в експериментите върху хора в нацистките концентрационни лагери и масови убийства по програмата за евтаназия .По-голямата част от 23-та обвиняеми лекари получават осъдителни присъди и са били обесени. Процесът е значим и с това, че в него се ражда Нюрнбергският кодекс – документ, уточняващ етичните принципи при експерименти върху хора, проектиран изрично да предотврати неволно  експерименти върху хора без тях  съгласие.

Д-р Йедън кава ,че е прегледал формулярите за съгласие за ваксинация и там не се споменава , че са експериментални и следователно не знаем какво ще се случи.Така  честно е да се каже, че това е експеримент и вие сте част от него.

Д-р Йедън кава, че бил ужасен когато попаднал на статии, написани между 2000 и 2010 г. за  спайк протеинa (S)  на  по-раннния  SARS virus 2003  и осъзнал ,че спайк протеинът  не е пасивен протеин и че вирусът го използва за закрепване към някакъв докинг рецептор на  човешките клетки. Той използва това, за да влезе в клетката. Този протеин,  на който се основават сегашните "ваксини ", изобщо не е пасивен протеин, а е биологично активен. Може да се каже, че той подтиква клетките, с които се свързва, да се свързват една с друга,  включително  тромбоцитите. Освен това тези спайк протеини са  способни да инициират някои от стъпките на пътя на кръвосъсирването  така че това е потенциално смъртоносна комбинация.

Ето го видеото- има субтитри,които може да си ги пуснете и на български език- от настройките  - назъбеното колелце долу в дясно:) .... макар и автоматичен превод става ясно какво говори д-р Йедън.Цялата тая ситуация  е направо абсурдна. Стоя и съм удивена, че всичко това се случва, че аз съм пряка очевидка на всички тези събития, които са си описани в Библията, макар и не  подробно- е, тука си е подробно и разтегнато във времето.  СЛЕД ВАКСИНИТЕ СЛЕДВАТ ЧИПОВЕТЕ ! Невероятно е как много  хора, даже и много мои познати хора, отиват и се ваксинират , щото ги е страх за телата им, а не мислят за душата си. 
Хора, ние сме духовни същества - не го забравяйте ! Със смъртта на тялото живота на душата продължава .
Не е ли странно, как ни подготвиха да се съгласяваме лесно? В интернет не можеш да отвориш страница без да се съгласиш, че ще ти ползват личните данни. И това стана като мото- лесно е.

Съгласяваш се  без да му мислиш ! Съгласяваш се това, съгласяваш с онова, съгласяваш се да ти вземат Душата ..... аа с това последното- май се съгласих - ами сега ? 
Внимавайте с какво се съгласявате !
 Подписвате информирано съгласие, като трябва да се съгласите ,че това е "ваксина" в експерементална фаза и  вземете та изчетете поне листовките на тези "ваксини"- там си пишат рисковете като например : " Продължителност на защитата - Продължителността на осигурената от ваксината защита е неизвестна, тъй като тя е в процес на установяване във все още продължаващи клинични изпитвания."

 Ето :

Свързани постове с етикет Covid-19


P.S
понеже цитираното в поста видео е премахнатаот youtube, има друго с подобно изказване качено и засега не са го свалили-  https://www.youtube.com/watch?v=Ay12R0e_7WM

1 коментар: