През 1917 Г. Рудолф Щайнер Предвижда Ваксина, Която Ще „Прогони Всяка Склонност Към Духовността От Душите На Хората

 Рудолф Щайнер е австрийски философ, педагог и спиритуалист и през живота си публикува множество книги и статии за науката за духовността. Той разглежда човешкото тяло като духовен съд, отворен за заемане от други същества.

Да си наясно с тези сили означаваше да имаш силата да отхвърлиш тяхното негативно влияние. Да останеш в безсъзнание за тях означаваше да бъдеш лист на техния вятър, а духовното усъвършенстване беше ключът към развиването на съзнателно осъзнаване за тях.

„Духовете на тъмнината вече са сред нас. Трябва да бъдем нащрек, за да можем да осъзнаем какво се случва, когато ги срещнем и да придобием реална представа къде трябва да бъдат намерени. Най -опасното нещо, което можете да направите в близко бъдеще, ще бъде да се предадете несъзнателно на влиянията, които определено присъстват. " ~ Рудолф Щайнер

Ако хората изразяват естествената човешка склонност към духовен растеж, те се освобождават от страх и безпокойство и ефективно развиват един вид имунитет към влиянията на негативните същества. Ако не, нашата вибрация привлича враждебни духове и ние изпадаме несъзнателно под тяхното влияние.

„В духовните сфери има същества, за които безпокойството и страхът, произтичащи от човешките същества, предлагат добре дошла храна. Когато хората нямат безпокойство и страх, тогава тези същества гладуват ... Ако страхът и безпокойството се излъчват от хората и те избухнат в паника, тогава тези същества намират добре дошло хранене и стават все по -мощни. Тези същества са враждебно настроени към човечеството.

„Всичко, което се храни с негативни чувства, с безпокойство, страх и суеверия, отчаяние или съмнение, в действителност са враждебни сили в свръхсетивните светове, които извършват жестоки атаки срещу хората, докато се хранят. Ето защо е преди всичко необходимо да започнем с това, че човекът, който влиза в духовния свят, преодолява страха, чувството на безпомощност, отчаяние и тревожност .

„Но точно тези чувства принадлежат на съвременната култура и материализъм; тъй като отчуждава хората от духовния свят, той е особено подходящ да предизвиква безнадеждност и страх от непознатото у хората, като по този начин призовава гореспоменатите враждебни сили срещу тях. " ~ Рудолф ЩайнерС такъв дълбок глобален страх, безпокойство и паника от настоящата пандемия, много хора излагат на показ собствените си духовни болести и се съгласяват с вс препоръчано поведение или намеса, които биха могли да облекчат тези емоции. Заедно с това е тласъкът да се ваксинират 7 милиарда здрави хора .

Преди близо 100 години, в поредица от 14 есета, публикувани под заглавието „Падането на духовете на мрака“ , Щайнер издава предупреждение към бъдещите поколения относно възможна мярка за контрол на масата, доста подобна на виденията, представени от Оруел и Хъксли . Щайнер предвиждаше бъдеще, когато ваксините могат да откраднат нашата духовна природа.

 Доброволец от изпитването на  ваксина Covid-19 заяви само преди няколко месеца, след като му беше инжектиран експерименталния удар: „Те са убили Бога; Не мога да почувствам моя Бог, душата ми е мъртва. " AstraZeneca каза, че е вторият доброволец, който „развива неврологични проблеми“.

Гледайте учен, който прави презентация пред служители на Министерството на отбраната в Пентагона, обяснявайки как експериментите му са успели да премахнат религията от умовете на хората, като ги ваксинират с грипни вируси, които потискат гена VMAT2, известен още като „Божия ген“ Вижте видеото което е от 2011г. въпреки ,че отдолу в коментарите се изказва мнение че видеото е фалшиво си заслуава вие да си прецените (може да си пуснете субтитри и после автомаичен превод на български език):

„Настоящият план и тестовете, които направихме досега, са използвали респираторни вируси като грип или коронавируси (?), И ние вярваме, че това е задоволителен начин за експозиция на най -голямата част от населението. (минута 3:18)

 Първо, малко предистория:

„В тези четиринадесет лекции, изнесени в края на 1917 г. след четиригодишна война в Европа, Щайнер говори за сложните духовни сили зад Първата световна война, опитите на човечеството да изгради теоретично съвършени обществени порядки и многото разделения и смущения, които биха да продължим на Земята в наше време.

„Човечеството като цяло спеше от факта, че падналите духове, изхвърлени от духовните светове, бяха станали интензивно активни на Земята. Това се проявява главно в човешкото мислене и възприемане на околния свят. ”[ Източник ]

Изпадането в такъв разрушителен сън ще бъде белязано от епоха на материализъм и централизация на властта, през която влиянията на „духовете на мрака“ ще вдъхновяват хората да измислят нови технологии и нови средства за потисничество. Steiner коментира:

„Казах ви, че духовете на тъмнината ще вдъхновят своите човешки домакини, в които ще обитават, да намерят ваксина, която да прогони всяка наклонност към духовността от душите на хората, когато те са още много малки, и това ще се случват по заобиколен начин през живото тяло.

„Днес телата са ваксинирани срещу едно и друго; в бъдеще децата ще бъдат ваксинирани с вещество, което със сигурност ще бъде възможно да се произвежда и това ще ги направи имунизирани, така че да не развиват глупави наклонности, свързани с духовния живот - „глупави“ тук или разбира се, в очите от материалисти ...

„... най -накрая ще бъде намерен начин за ваксиниране на телата, така че тези тела да не позволят да се развие склонността към духовни идеи и през целия си живот хората да вярват само във физическия свят, който възприемат с сетивата.

„От импулси, които медицинската професия спечели от презумпция - о, моля да ме извините, от консумацията [туберкулоза], която самите те са претърпели - хората вече са ваксинирани срещу консумация и по същия начин ще бъдат ваксинирани срещу всяка склонност към духовност .

„Това е само за да ви дам един особено ярък пример за много неща, които ще дойдат в близкото и по -далечното бъдеще в тази област - целта е да се внесе объркване в импулсите, които искат да потекат на земята след победата на [ Михаил] духове на светлината [през 1879 г.]. ~ Рудолф Щайнер

Тук Щайнер говореше само за ваксини. Неговият коментар не разглежда сложните ефекти върху човешката духовност от многото безброй влияния, които имаме в нашия свят днес, като всички те работят срещу духовната връзка сами по себе си.

Отново, ако изобщо сте се чувствали като в духовна война, не сте сами.

Източник

Коментари

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА