Инвазия ли е Covid-19 и ваксинациите?

По някакъв начин настоящата ситуация с Covid ми напомни за филма от 2007 г. „Нашествието-The Invasion",  imdb.com с участието на  Никол Кидман/ Може да го гледате ето ТУК 

Реших да го гледам отново и бях поразена от  СЪВПАДЕНИЯТА. 

 В тоя филм някакви  високоорганизирани паразите  паднали с метеорит от Космоса започват да заразяват хората - превземат им телата и хората имат  тяло и спомени ,но всъщност са в мрежата на паразита и той ги контролира. Вследствие, започват да  "ваксинират" хората , като във ваксината има също паразит. Измислиха "бързо" ваксини. В началото "ваксинирането е уж доброволно, но после става насилствено. Във филма имаше и преброяване на населението и преброители( невероатно съвпадение нали?). Направо бях поразена от сходтвото ! Тази година и при нас има преброяване и преброители, които ходеха по къщите в уж епидемия - как така има епидемия, а има и преброители?
 Запитах се, кой ли е сценариста и кога е писал сценарият и започнах да проучвам.
 Сценарият е написан по книгата " Похитителите на телото" ( The body shathers) на Джак Фини, (Jack Finney-1911–1995)

 The Body Snatchers е научнофантастичен роман на американския писател Джак Фини , първоначално сериализиран всписание Collier през ноември – декември 1954 г. и публикуван под формата на книга следващата година.
Романът описва град Мил Вали , в калифорнийския окръг Марин , нахлул от семена, които са се носили на Земята от Космоса. Семената, отглеждани от растителни шушулки, заместват спящите хора с перфектни физически дубликати със същите знания, спомени, белези и т.н., но не са способни на човешки емоции или чувства. Човешките жертви изчезват завинаги.

Дубликатите живеят само пет години и не могат да се възпроизвеждат по полов път; следователно, ако не бъдат спрени, те бързо ще превърнат Земята в мъртва планета и ще преминат към следващия свят. Един от дублиращите се нашественици твърди, че хората правят това - изразходват ресурси, заличават местното население и унищожават екосистемите в името на оцеляването.
Романът е адаптиран за екрана четири пъти; първият филм, Invasion of the Body Snatchers през 1956 г., вторият през 1978 г. , третият през 1993 г. и четвъртият през 2007 г. Това е и основата на 1998 филма "Факултетът" и 2019 филма "Асимилат" .

 През 1954 година  е писан .... и как ли му е дошло на ума такъв сценарии?
 Не знам защо, но още като почнаха тия ваксинации, нещо ми беше влезло в главата, че това е "Инвазия"  и после се сетих за тоя филм. Тоя сценарий е бил екранизиран  4 пъти и още в 2 филма е асимилиран! Дали с това са ни обработвали съзнанието и са ни подготвяли ? 

  Както знете има хора  и лекари които са против тая ваксинация. Има и такива които изследват... изследват какво има във ваксините , изследват кръвта на ваксинираните . Първо бях прочела , че  лекарка е открила във ваксините неякакъв паразит , който приличал на  Hydra vulgaris, която Vulgaris съдържа геномния код за вечен биологичен живот. За период от двадесет дни организмът се пресъздава.    Ето видеото: Д -р Кари Мадей: Първата лаборатория на САЩ изследва флаконите с "ваксини", разкрити са УЖАСНИ констатации

Hydra vulgaris, според доцент Селина Джулиано, от катедрата по молекулярна и клетъчна биология:
„Доколкото можем да кажем, то не остарява и не умира, можете да изрежете малки парченца от животното и то ще се разрасне и може би най -удивителното е, че можете да разделите животното на единични клетки, да ги смесите всички , поставете ги отново на топка и от нея просто ще израсне нова Hydra. ”

 Но дали е Hidra Vulgaris или друг непознат  паразит?
  Явно стимулирани от находката на д-р Кари Мадей и други  хора са започнали да гледат ваксините под микросоп. Такъв е  д -р Франк Залевски(койтое д-р но не е лекар -явно има добър микроскоп и очи за да види съществото във ваксината). Той изследва ваксина на Pfizer,COMIRNATY. В сайта има видео  на полски език с английски субтитри.
Има и снимки на паразита. 
Зелевски казва че е  изследвал 3шишета с ваксината. В све от тях според него има само физиологичен разтвор, но в третото е намерил яйце от съществото,което поставено  в подходяща среда, при наличието на графен се съжевило
"Ето защо във ваксините има добавен графен, който подхранва яйцата.. И скъпи ваксинирани дами и господа, сега може да припаднете ... Нещо такова ще се развие във вас.И главата ще има 20 микрона [ µ ], а дължината 2.5 мм (пипалата).... 

„Нещото“ е намерило плодородна почва. И тук имаме „това нещо“, то ни се усмихва. Тук е главата, а тук пипалата. Ето още едно и цветните пипала. И е направен от алуминий и въглерод. Познаваме ли някакви форми на живот на алуминиева основа? ...

Това са резултатите от тестовете: Изработен е от въглерод. Извинете, имах предвид въглерод, а не алуминий, но краят е направен само от въглерод. Направих грешка....

Това е марката, която произвежда тази „лечебна отвара“ за наше щастие и благополучие. [показва слайд от ваксини на Pfizer] . Това е от тази марка. ...

Това е форма на живот."

 И така  не ви заприлича на Инвазията от сценария на  Джак Фини?

Нооо, винаги има едно но

Има два варианта:

 Първи вариант: Всичко това  е организирано съзнателно от ХОРА, с цел намаляване на населението и контрол . Масонски Сатанинските орханизации са превзели парите, войската,  религията, но сега искат пълен контрол и намаляване на населението. Самите те да живет като господари и другите хора да са им роби.

Втори вариант: Всичко това е организирано от ПРЕВЗЕЛИ ТЕЛАТА НА ХОРАТА СЪЗДАНИЯ (може и да са духовни създания), което ще рече, че се извършва наистина превземане на планетата и ПРЕВЗЕМАНЕ ТЕЛАТА НА ХОРАТА и тяхното използване и унищожаване.

 Слушала съм разни изказвания от хора, че се готви изцениране на нападение от извънземни. Това за подготовка  на съзнанието ли ни гоказват или защото наистина  са го подготвили  това нападение

 И двата варианта са гадни за хората. Изхода ни е единствено да вярваме в Бог и да се молим да ни помогне. Аз знам ,че Бог ни чува !

Как обаче Йоан и неговото Откровение   почва да се сбъдва? И това, че без печат няма да може да се пазарува в магазините.  Вървим натам - в някой страни го правят вече - без вакс паспорт , било електронен, не допускат в магазини, банки заведения . 

Е, как човек, който вярва в Бог да иде да си сложи проклетата ваксина?


Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА