Турция дали ще нападне България

 Реших да пиша на тая тема, защото имам събран материал в главата си 😀

Преди година имах  запомнящ ярък сън, за войници които са облечени в модерни черни униформи и с каски подобни на противогази, но доста по модерни Лицата им не се виждат и не можеш да разбереш какво има под маската- човек или не е човек. Войниците имаха автомати и  ходеха по къщите и избиваха хората . Действието ставаше в едно село близо до Стара Загора по посока Харманли , по пътя към Турция. Изглеждаха подобно  като на следващата картинка - само като примерна визуална представа/ Източник на картинката 

Майка ми (която сега е на 85 години) пък е имала повтарящ се ярък сън за Стара Загора, В съня си тя вибдала града разрушен и в пламъци и  там е имало войници които не са говорели на български език( тя не може да каже на какъв ези  са говорили - не знае други езици)

Известният провидец  и за мен е свят човек,  Влайчо от с. Коньово, бил казал , че Турската войска  още веднъж ще стигната до Стара Планина - на отиване ще мине през България мирно и Европа ще гледа и ще се чуди какво да прави. След 3 месеца и половина турската войска ще трябвало да се връща и по пътя си всичко ще руши и убива.

Към 1-ви юли 2022 г, турският президент Ердоган заяви, че ще укрепва турската армия, докато стане най-силната в света. В момента по численост на въоръжените сили турската армия е на 9-то място в света.
В Турция имат проблем и с многото емигранти от авхганистан. Тая година имат запалени ниви с жито и най вероатно ще се отрази на цените на храната им - ще поскъпне доста. Турците също като нас  се борят с медицинската диктатура , с пръскането с незнайни химикали от самолети, но има и още нещо по-лошо за тях - очаква се Истанбул да го залее вода, очаква се да има голямо земетресение с цунами . Това турците го коментират непрекъснато и се предупеждават.
Реджеп Ердоган  ще се кандидатира отново за президент на изборите през юни 2023г, което ще рече, че остава пак  султан пардон - президент  😊, защото знаем че всички избори са фалшиви. Така , че за да потъпче народа си  и да задоволи амбициите си, му трябва силна армия .

Имайки в предвид  казаното от Влайчо и сънищата на майка ми и моят сън , стигам до заключението , че около 2024-2026г ,  по мои предвиждания Турската войска свободно ще си влезе в България и ще стигне до Стара Планина .

Погледнато реално - ние нямаме войска, а Турция има голяма войска, добре въоръжена. Най вероятно войската ще влезе в България свободно тъй като и ние сме в НАТО и Турция е в НАТО. В Гърция турска войска няма кой да я пусне , но в България няма кой да я спре. Обаче нещо няма да им стане играта и ще трябва да се връщат и вероятно ще е заради Русия. Всъщност  си мисля , че България може да стане  причина за започване на Третата Световна война, защото пак ще искаме помощ от Русия. Сега нашето измислено правителство начело с Кирчо , всячески се опитва да изпълнява заповедите на глобалистите-сатанисти. Те искат да ни вкарат във война с Русия . Мисля си,че няма да стане. Както се видя , с тия си действия на България , като изпращане оръжия за Украйна , изгонване на русите депломати, не разрешаването на руския министър на външните работи, Сергей Лавров , да прелети над българия за да се срещне със сръбския президент Вучич. Всички тия действие не предизвикаха заплаха само съм България , а общо срещу Европейския Съюз,защото в Москва са наясно кой командва парада.

Единствено което виждам е пламъци навсякъде и хората ужасени и хаотично бягат - това става към 2024-26година по моите видения.

Не стойте само на пътя на турската войска - спасявайте  се далеч от нея.  Споделям моите видения и сънища с цел ако ги четете да се подготвите. Не стойте на  пътя  на войската, като си мислите ,че ще ви се размине,защото сте мирни хора . Не зная къде да ви посъветвам да бягате , но трябва да сте подготвени за таковя бягство - психически и физически. Голямата война ще е тогава когато тази войска влезе в България под някакъв предлог.

Възможно е тези войници които съм видяла в съня си, да не са от турската армия, но какви то и да са - няма да минат през България  с мир. Също си правя заключение  поради  модерното облекло и каски вероятно с противогази и други новости по тах като вградена нова технология, та правя си заключение ,че може да има обгазяване или там някаква химическа атакаи затова  на тези войници не им се виждат лицата изобщо. Трябва да се подготвим и в тая насока, да съберем знания за предпазване .
Ако ми дойде музата, може да продължа темата. Засега ви желая здраве и приято лято !

Коментари

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА