5.03.2011 г.

Предупреждението


Когато си почивам, си пускам да гледам прякото предване на NASA :Live Space Station Video 
Земята е много красива! И там някъде има цял един свят в който живея и аз. Като гледам Земята, разбирам, колко сме  малки и нищожни  хората, а какви големи поразиии нанасяме на майката Земя.  Преди  няколко години сънувах  странен сън: изведнъж се озовавам на място където цялата Земя е напукана от суша, няма никакво живо същество- нито растение-сама съм .
 И ме обзема страх. В тоя момент някаква много ярка светлина ме заслепява и чувам плътен мъжки глас ( то е неописуемо всичко това -  но ако се опитам да опиша и светлината и гласа - то бих казала, че гласа се чуваше като от хиляди тонколони - звучеше отвсякъде , а светлината не беше пареща като слънчевата, но беше
толкова ярка, че не можех да гледам към нея.  Гласът ми каза : " ЕТО ТОВА ЩЕ  СТАНЕ СЪС  ЗЕМЯТА, АКО ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ !". След като се събудих, аз дълго още стоях вцепенена  и разсъждавах върху това което съм сънувала. Какво ли значеше? Мисля , че в съня си видях и чух самият БОГ - толкова могъщ, имах чувство, че само с говора си  ще отнесе цялата Земя. Стана ми интересно как са описали в Библията неговият глас и потърсих в Библията. Понеже са нямали тонколони тогава, те са го описали зласа на Бог, като "звук от много води".
КНИГА НА ПРОРОК ИЕЗЕКИИЛЯ 1 [1:1] В трийсетата  година, четвъртия месец, петия ден на месеца, когато бях между преселниците при река Ховар,...   ...[43:2] И ето, славата на Бога Израилев идеше от изток, и гласът Му беше като шум от много води, и земята светна от славата Му. [43:3] Това видение беше...Нямах и съмнение ,че съм сънувала нашия Бог . Понеже не знаех с какво мога да помогна на човечеството, реших да споделя съня си с по голяма аудитория. Мога да се отплесна в дълги разсъждения, ама  няма да ви тормозя с това.
Може би аз, може би ти...... всички сме отговорни за тоя свят....

Всичко в тоя Свят е свързано и всеки си има своя апокалипсис - така, че не му мислете много."Носете си новите дрехи". Но всеки  от нас е  човек и това ни свързва- всеки е отговорен със своите действия пред БОГ и цялото ЧОВЕЧЕСТВО.
Излъчвайте любов и добрина, спазвайте Божиите закони - така мисля, че ще допренесем събитията на Земята да се развият в благоприятна , с Божията милост, посока. Досега съм споделила тоя мой незабравим сън само с близките си хора, но реших, че трябва да го споделя с повече  хора - вероятно и други хора са получавали такова послание - моля да споделите ако имате  някакви такива преживявания или сънища,свързани със Земята. Наскоро отново гледах " Денят в който Земята спря да се върти The Day the Earth Stood Still (2008)- той е създаден със същото послание като в моя сън- "Човечеството трябва да се промени, за му се позволи да съществува", иначе ни чака  унищожение.Смятам, че затова се раждат деца "индиго" - не се опитвайте да ги променяте- те трябва да ни променят нас и то за доброто на човечеството. Учените от  НАСА  са направили  класация за най-недостоверните и най-близките до реалността фантастични филми. "Денят, в който Земята спря да се върти" (The Day the Earth Stood Still) е в списъка  в които според тях научните теории са пресъздадени вярно.
 "Бъди промяната, която искаш да видиш в света!" Махатма Ганди
След моя страшен сън аз започнах да разсъждавам какво може да се случи реално на Земята. Отчитайки предупрежденията на Житните кръгове за 21. 12.2012 на които явно е показано уголемяване на Слънцето,отчитайки и засилена Слънчева активност ,стигам до извода ,че главната опастност идва от Слънцето. Това го потвърждава и видението на


Италианска монахиня Sor Elena Aiello, което e получила на 16 април 1954 г.,през Свещен петък:
Облаци с лъчите на огъня, и буря от огън ще премине по целия свят. Ще бъде най-страшната напаст, от всички известни ни в историята. Тя ще продължи седемдесет часа.

Според Парацелз в края на 22 век на земята ще се случат страшни събития, което ние може да определим като ядрена война:
"Изтокът ще въстане срещу запада и стотици огнени стрели ще хвърлят на изток. Те ще паднат и ще се издигне огнен стълб от огън. Той ще изгаря всичко на своя път."

Бог да ни пази!

За още по темата вижте етикета "Суша"

3 коментара:

 1. Сушата принуди американските власти да обявят в четвъртък(12 юли2012г) 26-те щата на бедствено положение поради тежката суша
  В допълнение към засушаване, американски щати тази година са изправени пред сериозни горски пожари. В потушаването на един от тях, вилнеещ в Колорадо, отне повече от седмица.
  ИТАР-ТАСС

  ОтговорИзтриване
 2. Вицепрезидентът на Иран по културното наследство и туризма Сайед Хасан Мусави заяви, че отговорен за неестествената според него суша, обхванала южната част на страната, е Западът, който води необявена война срещу Ислямската република.(16.07.2012)

  ОтговорИзтриване
 3. До 2030 г. 40% от населението на света може да бъде без достатъчно питейна вода, каза генералният секретар на ООН Бан Ки-мун.

  ОтговорИзтриване