Предупреждението


Когато си почивам, си пускам да гледам прякото предване на NASA :Live Space Station Video 
Земята е много красива! И там някъде има цял един свят в който живея и аз. Като гледам Земята, разбирам, колко сме  малки и нищожни  хората, а какви големи поразиии нанасяме на майката Земя.  Преди  няколко години сънувах  странен сън: изведнъж се озовавам на място където цялата Земя е напукана от суша, няма никакво живо същество- нито растение-сама съм .
 И ме обзема страх. В тоя момент някаква много ярка светлина ме заслепява и чувам плътен мъжки глас ( то е неописуемо всичко това -  но ако се опитам да опиша и светлината и гласа - то бих казала, че гласа се чуваше като от хиляди тонколони - звучеше отвсякъде , а светлината не беше пареща като слънчевата, но беше
толкова ярка, че не можех да гледам към нея.  Гласът ми каза :
 ЕТО ТОВА ЩЕ  СТАНЕ СЪС  ЗЕМЯТА, АКО ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ! 
 След като се събудих, аз дълго още стоях вцепенена  и разсъждавах върху това което съм сънувала. Какво ли значеше? Мисля , че в съня си видях и чух самият БОГ - толкова могъщ, имах чувство, че само с говора си  ще отнесе цялата Земя. Стана ми интересно как са описали в Библията неговият глас и потърсих в Библията. Понеже са нямали тонколони тогава, те са го описали зласа на Бог, като "звук от много води".
КНИГА НА ПРОРОК ИЕЗЕКИИЛЯ:
 1 [1:1] В трийсетата  година, четвъртия месец, петия ден на месеца, когато бях между преселниците при река Ховар,...   ...[43:2] И ето, славата на Бога Израилев идеше от изток, и гласът Му беше като шум от много води, и земята светна от славата Му. [43:3] Това видение беше...
Нямах и съмнение ,че съм сънувала нашия Бог . Понеже не знаех с какво мога да помогна на човечеството, реших да споделя съня си с по голяма аудитория. Мога да се отплесна в дълги разсъждения, ама  няма да ви тормозя с това.
Може би аз, може би ти...... всички сме отговорни за тоя свят....

Всичко в тоя Свят е свързано и всеки си има своя апокалипсис - така, че не му мислете много."Носете си новите дрехи". Но всеки  от нас е  човек и това ни свързва- всеки е отговорен със своите действия пред БОГ и цялото ЧОВЕЧЕСТВО.
Излъчвайте любов и добрина, спазвайте Божиите закони - така мисля, че ще допренесем събитията на Земята да се развият в благоприятна , с Божията милост, посока. 

Досега съм споделила тоя мой незабравим сън само с близките си хора, но реших, че трябва да го споделя с повече  хора - вероятно и други хора са получавали такова послание - моля да споделите ако имате  някакви такива преживявания или сънища,свързани със Земята. 

Наскоро отново гледах " Денят в който Земята спря да се върти The Day the Earth Stood Still (2008)- той е създаден със същото послание като в моя сън- "Човечеството трябва да се промени, за му се позволи да съществува", иначе ни чака  унищожение.Смятам, че затова се раждат деца "индиго" - не се опитвайте да ги променяте- те трябва да ни променят нас и то за доброто на човечеството. 

Учените от  НАСА  са направили  класация за най-недостоверните и най-близките до реалността фантастични филми. "Денят, в който Земята спря да се върти" (The Day the Earth Stood Still) е в списъка  в които според тях научните теории са пресъздадени вярно.
  "Бъди промяната, която искаш да видиш в света!" Махатма Ганди
След моя страшен сън аз започнах да разсъждавам какво може да се случи реално на Земята. Отчитайки предупрежденията на Житните кръгове за 21. 12.2012 на които явно е показано уголемяване на Слънцето,отчитайки и засилена Слънчева активност ,стигам до извода ,че главната опастност идва от Слънцето. Това го потвърждава и видението на


Италианска монахиня Sor Elena Aiello, което e получила на 16 април 1954 г.,през Свещен петък:
Облаци с лъчите на огъня, и буря от огън ще премине по целия свят. Ще бъде най-страшната напаст, от всички известни ни в историята. Тя ще продължи седемдесет часа.

Според Парацелз в края на 22 век на земята ще се случат страшни събития, което ние може да определим като ядрена война:
"Изтокът ще въстане срещу запада и стотици огнени стрели ще хвърлят на изток. Те ще паднат и ще се издигне огнен стълб от огън. Той ще изгаря всичко на своя път."

Виденията от Гарабандал са виденията на св. Михаил Архангел и Света Богородица, за които се твърди, че са настъпили от 1961 до 1965 г. на четири млади ученички в селското село Сан Себастиан дьо Гарабандал в планинската верига Пеня Сагра в автономната област Кантабрия в Северна Испания

Според визионерите целта на посещенията е била да се призове към "преобразуване на сърцето". Визионерите съобщават, че получават две "послания", една директно от Благословената Богородица и другата от Дева Мария чрез св. Михаил Архангел. Първото, разкрито на 18 октомври 1961 г., гласи:
Първо послание:
"Трябва да направим много жертви, да извършим много покаяние и често да посещаваме Благословения тайнствен стил. Но първо трябва да водим добър живот. Ако не го направим, ще ни падне наказание. Чашата вече се запълва и ако не се променим, ще дойде върху нас много голямо наказание."
Второ послание
"Тъй като посланието ми от 18 октомври не е спазено и тъй като не е било известно на света, ви казвам, че това е последното. Преди това чашата се изпълваше; сега е препълнена. Много свещеници следват пътя на погибелта и с тях вземат много повече души. Все по-малко значение е даването на Святата Евхаристия. Ние трябва да обърнем Божия гняв от нас чрез собствените си усилия. Ако поискате прошката Му с искрено сърце. Той ще ви прости. Аз, Вашата Майка, чрез ходатайството на Св. Михаил Архангел, искам да ви кажа, че трябва да се промените. Сега ви се дават последните предупреждения. Много ви обичам и не искам вашето осъждане. Помолете ни искрено и ние ще уважим молбата ви. Трябва да направите повече жертви. Размишлявай върху страстта на Исус."


Бог да ни пази!


За още по темата вижте етикета "Суша"

Коментари

 1. Сушата принуди американските власти да обявят в четвъртък(12 юли2012г) 26-те щата на бедствено положение поради тежката суша
  В допълнение към засушаване, американски щати тази година са изправени пред сериозни горски пожари. В потушаването на един от тях, вилнеещ в Колорадо, отне повече от седмица.
  ИТАР-ТАСС

  ОтговорИзтриване
 2. Вицепрезидентът на Иран по културното наследство и туризма Сайед Хасан Мусави заяви, че отговорен за неестествената според него суша, обхванала южната част на страната, е Западът, който води необявена война срещу Ислямската република.(16.07.2012)

  ОтговорИзтриване
 3. До 2030 г. 40% от населението на света може да бъде без достатъчно питейна вода, каза генералният секретар на ООН Бан Ки-мун.

  ОтговорИзтриване
 4. ИСТРЕЛЪТ УБИЕЦ ПРОПУСНА ЦЕЛТА. Живеем втори живот

  https://novotopoznanie.com/izstrelat-ubiets-propusna-tselta-zhiveem-vtori-zhivot/

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА