14.09.2011 г.

За Нибиру и кометата Еленин - чака ли ни Апокалипсис ?

Очакванията да се види планетата Нибиру с просто око не се оправадаха (поне аз не съм я видяла с просто око). Ако предположим, че планетата Нибуру е управляема и там живеят  "Богове", защо да си мислим, че тя ще се вижда. Очаква се, че те са напред с "материала" и владеят материята. Възможно е да имат щит около планетата си. В следващия клип казват, че 2005 година  са засекли и фотографирали Нибиру с инфрачервен телескоп (сателит) и, че Нибиру е 5 пъти по- голяма от Земята. Въпрос на време е да  разберем  дали ще видим  Нибиру и на нас ли се се пада честта да го преживеем. Вероятно ще можем да я видим когато вече е в непосредствена близост до Земята и това  вероятно ще  е около 21 декември 2012г. Аз съм имала сън в който голяма оранджева планета е в непосредствена близост. Възможно е да съм сънувала въпросната планета Нибиру.Има доста видеоклипове публикувани в youtube.com  на които  се виждат разни "планети" до Слънцето. Това се дължи на т. нареченият флеър (Flare) ефект, който  се получава на пряко попадение на светлина отстрани на лещите на обектива. За допълнителна информация специалистът ни препоръча следните сайт:http://en.wikipedia.org/wiki/Lens_flare
Ако снимате Слънцето, на някои снимки може да се появи до слънцето друг обект. Така , че  тия снимки си имат своето обяснение. Според мен  планетата Нибиру трябва да е тъмен обект  , защото тя не е звезда, а планета на която евентуално дори има живот. Аз се интересувам от темата"Нибиру", но отсявам по моя преценка  лъжливата информация която залива интернет пространството. Аз съм имала ясен сън ,че  една голяма оранджева планета се доближава плътно до Земята, но нямаше нито сблъсък, нито  някакви катаклизми. просто голямата оранджева планета все едно че се "паркира" до Земята- беше толкова близо , че можех да скоча на нея.  Чела съм , че и други хора са имали разни сънища за голяма доближаваща се планета. Някои от тях са свързани с големи катаклизми на Земята. Според други тази планета  се появява изведнъж и идва някъде изпод еклиптиката. Според житните кръгове  някакво тяло ще  навлезе в Слънчевата система на 21.12.2012г .Официалните власти не казват нищо по въпроса. Само се разпространява информацията ,че правителствата знаят за "Нибиру"  и се подготвят като строят стабилни подземия. Логично е, че ако се знае нещо за предстоящо  приближаване на планета до Земята, официалните власти няма да направят официално изявление преди да го видим с невъоръжен поглед, защото ще настъпи паника и безредие и може и сами да се самоунищожим . А пък и може и да ни се размине. Защо да се всява паника.Остава ни да чакаме и да се молим да няма такава планета и да няма катаклизми и войни на нашата красива ЗЕМЯ!


Индианците Хопи предсказали в 2012г  края на Четвъртия свят и на 25-годишния период на "пречистване",  след което идва раждането на Петия свят. Индианците  Маи наричали 21 декември, 2012 г., "Краят на дните."Индианците Маори (Нова Зеландия) смятали, че този ден ще се  обединят физическия свят със света на духовете. Индианците Зулу  вярвали, че през 2012 г. в света на "преобърне от главата  до надолу. "Инките, наречали 2012 г. -  датата за "среща със себе си", ацтеките - Шестото  Слънце, време за раждането на нова раса. Догоните  чакат на този  ден, космическият кораб Номмо.
 Евангелието: "Матей 24:27 -Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син (37) И като бяха Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.(38) Защото, както и в ония дни преди потопа, ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ной влезе в ковчега,(39) и не усетиха, до като дойде потопът и завлече всички, така ще бъде и пришествието на Човешкия Син.
Откровение 21:1 Откровение 21:1 И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар