13.02.2012 г.

Бедствията които могат да се случат на Земята 2012г.

Много пророчества има за края на света(Апокалипсиса, Страшния съд..)  И в Библията е казано:Нов Завет - Матей 24: 11-"много лъжепророци ще се подигнат и ще прелъстят мнозина". 
Но, че става  промяна със майка Земя е видно и за учените и за обикновените хора.
Изчитайки  материалите които се публикуват  от  учени и организации, аз съм стигнала до заключението, че има няколко основни   бедствия които могат да се случат на Земята в
най-скоро време:

1. Може да изригне супервулкана под националния пак Йелоустоун на САЩ.  Наблюдават се признаци на събуждане на този голям вулкан.Пепелта може да достигне до три метра и да покрие две трети от САЩ, превръщайки земята в пустиня. Облакът от пепел ще наруши полетите по целия свят, предупреждават геофизиците. „Сега магмата е на дълбочина около 10 километра и не трябва предварително да се безпокоим. Но, ако се надигне до височина 2-3 километра тогава ще имаме сериозен повод за безпокойство”, е разказал през вестника проф.Робърт Смит от университета в Юта. Той е добавил, че от 2004 г. насам магмата се издига средно с 8 сантиметра на година. Според учените този вулкан ще нанесе много повече поразии от исландския вулкан Ейяфятлайокудл. До този извод съм стигнала имайки в предвид и заключенията на учените за напрежението в земното ядро заради което се чуват нискочестотните сташни звуци в различни части на Света. Това напрежение трябва да се освободи отнякъде с голяма мощност. Може успоредно с него да изригнат и други вулкани и тогава Слънцето ще се скрие от облаците пепел и ще настане дълга зима.

2. Земетресения - Изригването на вулканите ще бъде съпроводено със силни земетресения

3. Слъчеви бури- Като гледам Слънцето и неговите изригвания   ми изглежда ,че Земята играе  на "Руска рулетка" с него- всеки един момент може да  ни улучи директно слънчевата плазма с голяма сила. До сега все ни  се разминаваше. Ако това се случи, няма да имаме електричество, а с него са свързани почти всички наши жизнени дейности.Ще спре и водата, защото помпите работят с ток.Ще настане паника. Ще се изкупят всички хранителни продукти  от магазините. Даже си мисля ,че няма да имаме и държавно ръководство. Ще се изпокрият.  Ей тогава вече ще дойде Антихриста за да ни спасява от безредията,защото е казано ,че той ще дойде като спасител. И за да въдвори ред ще нареди да се сложат чипове  за идентификация под кожата( нещо като сегашната  лична карта).

4.Ядрена война.Като чета за Иран- тия  фанатизирани хора има вероятност да използват ядрено оръжие. САЩ ще ги провокира и те ще го използват. Тогава наистина започват да се сбъдват ред пророчества от сорта , че водата няма да може да се пие, храната няма да може да се яде , защото ще е радиоактивна.

5. Нибиру - тая планета не се вижда още, но много хора я сънуват. Не знам дали наистина има разумен живот на нея , но тя идва , макар още да не ни се показва. Ако има високоразвитацивилизация на нея е възможно да имат и щит, който да ги прави невидими за нас и едва ли ще се сблъска със Земята

6. Смяна на полюсите. Тъй като вече се ускорило движението на полюсите ,се очаква смяна на полюсите. Предполага се ,че тая смяна ще е съпроводена със големи природни катаклизми, като земетресения и наводнения. Никой  обаче не може да каже кога ще стане това.

 Ако някои от тия предполагаеми прогнози се случи ни очаква и вероятността от взривяване на някоя  или няколко от многобройните атомни централиЗа такъв вариант ни е  като пример атоманата централа във Фукушима, която едва я удържаха да не избухне(и все още работят над стабилизирането и).
Много хора ще измрат, а тия дето ще останат няма да живеят живота си  по сегашния начин- ще им бъде  много трудно. Ние сме като мравки на тая Земя - не можем да противодействаме на природните катаклизми.Остава ни да се молим  на Бог и да сме добри един към друг, за да можем да отидем в отвъдното с чисти сърца, или ако останем живи Бог да ни помага, защото  сме нищожни пред неговата мощ.

 Оценявате ли сега колко добре си живеете ? И какво Ви липсва за да сте добри един към друг ? Човек като загуби нещо тогава го оценява. Наслаждавайте се на това което имате и на хората , които обичате и са край вас. Живота от сегашните дни ще е като хубав спомен.
Дай Боже нищо лошо да не случва на нашата Земя! Да има мир, всички хора да живеят добре и да се обичат !Няма коментари:

Публикуване на коментар