9.07.2012 г.

НЛО над атомната централа в САЩ

Високо качество на записа. Обикновено НЛО са наблюдавани там където има някакъв проблем. Какво ли става или ще стане с тая атомна електоцентала-остава да гадаем засега.Мадам Миг – така наричат зад граница пилотът, записал 101 световни рекорда на различни типове самолети. Тя е летец изпитател I клас, полковник от руските ВВС, кандидат на техническите науки, притежател на много награди, в това число почетна награда на името на Ломоносов.
Последното отличие Марина Попович получи за книгата си “НЛО над планетата Земя”. Повече от 20 години Марина Лаврентиева събира уфологични свидетелства, пише статии, изнася лекции. Прославеният пилот нееднократно е участвала в експедиции за търсене на контакт с НЛО, участвала е в международни конгреси и симпозиуми.
Интервю с Марина Попович публикува вестник “Государственная дума”.
Марина Лаврентиевна, защо толкова ви вълнува тази тема? Вие самата варвате ли в летящите чинии?
- Аз не само вярвам, но и самата няколко пъти съм ги наблюдавала. За първи път това стана в планината. От този миг нататък се разболях от уфология, а темата за аномалните явления е втората ми любов след небето. Започнах да се срещам с хора, занимаващи се с НЛО, с очевидци на различни произшествия, прерових и препрочетох огромно количество литература по този въпрос, пътувах до места, свързани с аномални явления, беседвах с контактьори. Всичко проверявах и препроверявах, докато не стигнах до извода: НЛО съществуват, произходът им е изкуствен, а поведението им – логично.
Към днешна дата какви доказателства има за съществуването на НЛО и тайнствените пришълци? Не са ли “свидетелствата на очевидците” само развинтена фантазия на тези очевидци?
- В моята книга са посочени свидетластва на почти три хиляди човека. Броят на хората, наблюдавали НЛО в различните държави само през следвоенния период е стотици хиляди. Доколкото ми е известно статистиката на психиатрите изключва толкова голям процент на хора, подложени на масови халюцинации.
Защо прелитат до нас? Какво представлява феноменът НЛО?
- Очевидно те искат да влязат в контакт с нас за някакви съвместни действия. Въйзможно е да искат да помогнат, да искат да ни предупредят за някаква бъдеща катастрофа. Има свидетелства, че НЛО е висял над Чернобил малко преди аварията. Може това да е било и
предупреждение към нас – земляните, които се заиграваме с атомната енергия.
Тогава защо мълчат космонавтите?
- Няколко наши космонавти са виждали НЛО, но в Русия дълго време имаше забрана за такъв род публикации. Поради това щом наблюдавалият ги летец или космонавт говорил нещо за това получавал пътен лист към лудницата. 
Моят баща – в миналото командир на самолет Ту-154, няколко пъти е наблюдавал такива обекти. Веднъж по време на полет екипажът видял НЛО, летящ успоредно на пътническия самолет. Те дори изгасили светлината в салона, за да могат пътниците всичко да видят. Този обект мълниеносно изменил посоката си на 60 градуса и при скорост от около 5 хиляди км в час изчезнал.
-Да, най-достоверната информация за НЛО дават летците, моряците и военните. Много от описанията им са сходни. Понякога тези обекти се приближават към самолетите, ясно се виждат на наземните радари, а екипажите не ги виждат. Понякога е точно обратното. За съжаление болшинството от срещите с НЛО не са изследвани и потъвали в архивите на различн ведомства. Възможно е някога завесата на секретност над тези архиви да се вдигне и ние да научим, че тайнствените НЛО се следили съветските самолети и във военно време.
Разказват, че съветските летци и очевидци от земята са наблюдавали по време на Курската битка ( б.р.: по време на Втората световна война) в небето освен своите и вражеските самолети и още някакви загадъчни обекти…
А имате ли свидетелства от такива, които са пътешествали във Вселената?
 - В Русия според моите данни не са чак толкова много хора. Тях ги обединява, че връщайки се на Земята, започват да забелязват у себе си изменения във физиологичен и умствен план. Понякога придобиват някакви нови навици, умения, знания, но да разкажат за своето пътешествие във Вселената в повечето случаи не могат – всичко преживяно “там” им е изтрито от паметта.
Един от първите и най-интересните според мен контактьори е Виктор Петрович Кострикин. В района на планинското село Кушто-Сирт той срещнал нещо, което кардинално променило живота му. Отначало той видял необикновено ярък метеорит, падащ точно към него. Но взрив не последвал. А скоро в пълна тишина се състояла необикновена среща. Това било същестество в сребрист комбинезон с неговия ръст. На хълма стоял огромен дисковиден апарат, по периферията на който светели отверстия входове – някакви тръби. Непознаният го поканил.
Събудил на сутринта на друго място…Скоро след това Кострикин започнал да открива в себе си невероятни способности – започнал да чува на големи разстояния, четял мисли, намирал изгубени ли скрити предмети, без ключ отварял ключалки, със силата на мисълта спирал двигател на автомобил. Птиците и животните започнали да му се подчиняват. Появила се способност да отнема болката, дори успял да изправи няколко тежко болни. С времето обаче тези му способности започнали да угасват.
И все пак – полза или вреда носят на хората тези контакти?
- Това не е изяснено докрай. Сред пришълчите има “добри момчета”, има и лоши. Съществуват неопровержими доказателства за тяхно вмешателство в здравето на хората. Добре известен е фактът, когато на Людмила Знищенко такива “космически хирурзи” от мускулите на бедрото й оформили бъбрек на мястото на този, който бил отстранен след операция преди много години. За това има документално потвърждение – историята на нейното заболяване. Напоследък се появи цяла редица от статии за хора, твърдящи, че са били похитени от извънземни и след много лабораторни опити на извънземни кораби, отново са върнати на Земята. Между другото вземат не само хора. Когато бях в Лос Анжелис на мен ми показваха ужасяващи “полета” – лежат крави, на които са отстранени виметата, очите, ушите, езикът, вътрешните органи. При това всичко е взето безкръвно, сякаш с лазерен лъч. От хората вземат кръв, щитовидни жлези. Очевидно създават някакъв генофонд.
За това чух от моя приятел Кори Увейда, който се оказва в ролята подопитен от деветгодишна възраст. Той разказва, че смътно си спомня кораба, необикновените хора, които го забират в НЛО. Следва пълен провал на паметта. Събудил се в гора на Земята. Родителите му твърдели, че е отсъствал две денонощия. От този момент Кори счита, че с него започнали да се случват необичайни неща: попадайки в сложни ситуации, той всеки път чувал, сякаш някой му диктува изхода, и Кори оживявал. Той не можел да разбере какво става с него, докато не открил под кожата си зад ухото твърдо образувание.
При посещението си в Москва Кори прие предложението на професор В. Репетюк да му направи изследване в Инситута за мозъка. Действително у Кори Увейда било открито чуждо тяло с пипала, излизащи от мозъка.
Такива оплаквания към хирурзите към днешна дата са повече от 200! При изследването на хората са били открити, а след това премахнати от различни места по телата им, имплантирани предмети с неизвестен произход.
И все пак това са само разкази на очевидци. Ясно е, че извънземната техника е развита дотолкова, че с със земни методи пришълци не могат да бъдат открити. Но нима досега не са имали една катастрофа или авария, в резултат на която ние да имаме безспорни доказателства за присъствието им на Земята?
-Места на катастрофи на НЛО има, но те са засекретени. Аз се познавам с командващия ВВС на Аляска Уендъл Стивънс, един от най-известните уфолози в света. През 1947 г. той пръв прелетял на мястото на кастрофата на летящата чиния в Ню Мексико. Той ми показа парченце от катастрофиралия НЛО. Тази пластина се смачква в дланта, а когато я отвориш, тя се възстановява в изходното си положение.
Щом има толкова много доказателства за съществуването на НЛО защо досега няма сериозни контакти с “братята по разум”? Някоя официална инситуция занимава ли се с този проблем?
- Отдавна е време държавата да обърне сериозно внимание на този проблем. Има няколко военни изследователи, които се занимаваха със събирането на информация за летящи обекти по заповед на министъра на отбраната. В научно изследователския институт на ВВС с този въпрос се е занимавал Василий Алексевич Алексеев, генерал-майор от авиацията.
Доколкото знам после информацията се предавала на Генералния щаб.
Неотдавна вие  станахте вицепрезидент на международния център Рьорих. Това помага ли ви в търсенията?
- Рьорих не само, че е виждал НЛО, но е притежавал и знания, пред които човечеството само стои на прага им. Попитали го: Какво може човек да направи за човечеството?”. Той отговорил: “Най-големият подарък, който човек може да направи на човечеството е да
усъвършенства себе си”.(snaiper-bg.net)

Няма коментари:

Публикуване на коментар