12.09.2012 г.

Реки и море стават червени като кръв


ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА 16


3. Вторият Ангел изля своята чаша в морето; и то стана на кръв, като кръвта на убит човек; и всичко живо в морето измря.
4. Третият Ангел изля чашата си в реките и в изворите водни, и те станаха на кръв.

  • 7 ноември 2011г-Океана по протежение на западното крайбрежие на Северна Америка се е оцветил в червено от червения прилив, 

  • 30 юли 2012г.:Азовско море между Русия и Украйна стана  червено като кръв.

  • Тексас , юли 2012: 

  • Бейрут, юли 2012г  • 7 септември 2012г.- реката Яндзъ в Китай става червена 
8. Четвъртият Ангел изля чашата си върху Слънцето; и даде му се да опалва с огън човеците.
9. И силна жега опали човеците, а те похулиха името на Бога, Който имаше власт над тия порази, и се не покаяха да Му въздадат слава.
Има доста силни  и интензивни изригвания напоследък на Слънцето. Очаква се много мощно изригване, което може да извади от строя  и електроснабдяването. Има признаци за последните времена.
Възможни са два варианта:

  • Първият е , че някой иска да плаши хората  и "сбъдва" пророчествата от Библията.
  • Вторият е, че наистина живеем в последните времена и  "Ангелите си изливат чашите в морета и реки" и затова стават червени- с една дума Божа работа е. 
Като гледам и  доста риби  и птици измират масово. Чуват се разни старнни и страшни звуци по различни краища на Земята. Повечето хора даже и  обръщат внимание на такива новини- интересуват се от ежедневието си. Жалкото е , че цялото това нормално ежедневие може да се промени изведнъж за целия Свят и това ще стане чрез Слънцето- ще му се даде "да опалва с огън човеците".
Затова не бъдете лоши  и вярвайте в Бога!


Няма коментари:

Публикуване на коментар