18.09.2012 г.

Безплатната енергия на Кеше


На 29 август 2012г фондацията на Меран Кеше(Mehran Keshe) публикува промоционално видео, което е професионално направено, с кратка информация и преглед за едни по-амбиционни проекти за планетата ни. Това видео стана популярно е  и е получило много посещения до момента.
Това видео е кратко представяне  на фондацията Кеше и нейната технология,която ще бъде споделена с вас и Света. Световните правителства вече знаят за тази технология и е много важно и вие да знаете за нея, защото ще промени живота ви напълно. .Видиото има субтитри на различни езици, които може да включите и изберете от  бутона  "CC" в долния  край на екрана.


Ето и  какво се казва във Промоционалния филм:

Фондацията

Фондацията е основана от Мехран Keshe роден в Иран и се дипломира като ядрен инженер в Университета на Лондон.
За последните 40 години изследванията си се фокусира върху динамиката на електрически заредена плазма като източник на енергия и гравитационни полета. Фондацията е регистрирана като организация с идеална цел, в Холандия и разполага със постоянна база в Ninove Белгия. Като космическа организация, цел на фондация е развитието на космически технологии, като  като транспорт, произвеждане на енергия, здравните системи  и храненето за хората пътуване в космоса.Това е начинът, Г-н Кеше открил как да произвежда и контролира на гравитационните полета. Това откритие има стотици  потенциални приложения , които биха могли да спомогнат за разрешаването на повечето от основните световни проблеми като недостиг на енергия, вода и храна и замърсяване на околната среда.

Основният принцип
Всичко започва с новото разбиране на създаването на гравитацията и способността да се замества. Когато магнитни полета с еднаква сила си взаимодействат, те могат да се сплитат в по-голям динамична сферична маса. Тъй като тези динамични маси си взаимодействат една с друга , това създава гравитационно и магнитно поле.Всяка магнитно поле съдържа плазмените компоненти на трите основни вида материя: материя, антиматерия и тъмна материя. Взаимодействието на тези три вида материи води до по-голям интегрирана динамична система, която се нарича първоначална,основна плазма или неутрон.
Неутрона може да се разпадне в протон и електрон, с остатъчни малки  частици от магнитното поле като светлина или енергия.
Забележете, че това не е модел на физика преподаван в университетите в момента! Такова плазмено магнитно положение беше възпроизведено с прост плазмен реактор  по време на многократните опити и тестове, правейки възможно да  превърне просто  бутилка от Кока Кола в плазмен реактор.
Откриването на тези нови принципи  дава възможност да генерираме и контролираме  енергия и материя в различни състояния, като твърдо, течно и газообразно. Изтъкнати учени оценяват и приемат  приложимостта на този метод. За по-подробно обяснение, посетете нашия сайт и прочетете нашите книги.

Здравните системи
Тъй като пътуванията в космоса ще напредват и ще продължават по-дълго , така космическите пътници ще се нуждаят от подвижна здравна система , която да им помогне и да ги възстанови от всякакъв вид заболяване.
Човешките клетки са направени от комбинация от плазмени и  магнитни полета, които формират структурата на атомите от водород, кислород, въглерод и азот, които са градивните елементи на аминокиселините в човешкото тяло. Нашата космическа здравна технология  работи директно с тази плазмена анатомична структура на човешкия тялото и показва как да  се върне към първоначалното си състояние на здравето.
Процедурата работи бързо, без да се приемат таблетки или инжекции и няма странични ефекти.Бяха извършени многобройни изследвания с доброволци, които са изчерпали всички останали  медицински възможности. На нашия сайт можете да видите видео от тези опити:Аминотрофична латерална склероза(ALS), рак,множествена склероза,паркинсон и гангрена. Посетете нашия сайт, за да научите повече за други тежки заболявания, които до момента сме подготвили.
В наличност е формуляр  за среща, в нашия здравни отделения в Белгия.

Други приложения 
Други приложения на тази технология могат да бъдат използвани за да се решат най-належащите световни проблеми.
Енергия: С тази технология е възможно  производство на батерии и плазмени силови генератори  до 10 киловата, които нямат нужда от гориво и по този начин да се осигури чиста и евтина енергия.
Транспорт: Плазмените реактори с двойно магнитно поле генерират магнетни способности и гравитация и могат да повдигнат превозни средства или кораби. Ще бъдат възможни  пътувания в космоса при такива условия, като тези на Земята .
Околна среда: Използвайки  принципа на на паралелното магнитно привличане,  нашите системи могат да обеззаразяват химически и ядрени течове и да почистват емисиите  от въглероден диоксид ефективно, докато създават пречистена вода.
Други приложения: През 2005г. бяха  патентовани повече от  300 приложения на тази технология, като например създаването на благоприятни  материали за индустриалните  процеси.Научете повече за тях на нашия уебсайт. Целта на този видеоклип е да кажа на всички,  че технологията съществува , тук е  и ви  принадлежи .
Като организация с нестопанска цел, Фондацията Кешеe не е собственост или зависима от комерсиална организация или компания.
За да се уверим, че технологията е споделена и да се избегне хаос в системата, ние се стремим да си  сътрудничим  с правителствата, желаещи да получат тази технология и да я предоставят на техните народи.
За съжаление, ние все още се сблъскваме с голямо съпротивление от няколко мощни правителства  и корпорации, които се чувстват ненужно застрашени от тази технология. Фондацията е с мирна цел , нерелигиозна и  се стреми само да създаде нови научни познания, технологии и решения на най-големите глобални проблеми. Важно е да знаете, че ваше е правото да се възползвате от тази технология.

За да направите това, можете да направите следните три неща:
Първо: Сподели това видео, така че повече хора знаят за него. Колкото повече хора знаят за това, толкова по-трудно ще бъде да се запази устояване или блокиране на предстоящите промени.
Второ: Информирайте се свободно от нашия уебсайт,видео лекции и документи.
Трето: Помолете посланика на вашата страна в Белгия да присътва на  нашите събития и получи технологията за вашата страна.Писмо за тази цел е на разположение на нашия уебсайт.
Технологията е тук и методите са одобрени. Това може да звучи прекалено хубаво, за да е истина , но то е факт.

Технологията е ваша, така че уверете се, че имате достъп до нея и ни  помогнете да направим  едно по-светло бъдеще за всички нас!


© 2012 фондация Keshe,www.keshefoundation.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар