11.01.2013 г.

Български физик открива нов начин за произвеждане на енергия

Според българския физик д-р Стоян Съргойчев, който повече от 10 години работи в Канада ,пространството съдържа "етер", както се считало преди 100 години и понеже не могат да  се обяснят физичните процеси , сегашната физика се базира на постулати и на уравнения, възприети аксиоми, които са потвърдени с така наречения копенхагенски формализъм.

В книгата си "Отвъд видимото Вселена", д-рСтоян Съргойчев  показва на  теоретично получиено изображение на метална решетка от златни атоми. Докато общия модел съвпада с изображения от най-мощните тунелни микроскопи, резолюцията на показаната изображение е много по-високо. Тайната е в производните структури на елементарните частици и атомните ядра. Това стана възможно благодарение нова концепция пространство, близо до Етер визия, но никога правени преди.  Една голяма изненада е разбираемата връзка между гравитационните, електрически и магнитни полета. Друга изненада е наличието на скрита енергия в космоса, без електромагнитно тип. Третата изненада е, че гравитационната маса може да бъде управляема. Четвърта изненада е, че Големият взрив е илюзия: Вселената е стационарна, а всяка галактика има собствен еволюционен цикъл и се състои от активен живот (около 12 милиарда години) колапс, скрити фази на материята, рециклиране и прераждане. Най-енергичните космологичните събития "Gamma Ray " са подписите на една галактика за колапс или прераждане.

В едно интервю на TV+,Стоян Съргойчев твърди, че теорията му може да помогне и за конструирането на нов тип летателни апарати, движещи се по различен принцип от досега познатите.

Българският физик твърди още, че теорията му дава обяснение за това как Никола Тесла в началото на миналия век е извличал експериментално енергия от йоносферата, като я е обстрелвал с електромагнитни вълни и че съществува среда, която се отнася  за атомна енергия , не е в самите ядра, а тя е в пространството.


Според теорията на учения натрупване на такава енергия може да се получи и в изкуствено създадена йонизирана среда, или около атомен реактор. Съргойчев счита, че в следствие на такъв експеримент през 1986 година става аварията в атомната електроцентрала в Чернобил.Може да видите още видеоклипове от  канала на д-р Стоян Съргойче в youtube
Може да видите  публикациите на учения на helical-structures.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар