2.09.2013 г.

САЩ се готвят за глобален катаклизъм

Във връзка с предните ми публикации за предсказанията на Распутин и казаното от  Сноудън за предстоящ удар на Слънцето върху Земята , ви предлагам да видите и следното видео , в което  е показано как САЩ активно се запасяват в бункери изкопани в планините с хранителни продукти,вода,лекарства и други предмети от първа необходимост.


Според информацията от това видео, американски журналисти са се добрали до секретна информация на ЦРУ, която потвърждава думите на бившия агент на ЦРУ Едуард Сноудън.
Според тия сведения, пред септември ще се случат мащабни катаклизми, които  човечестото не е в състояние да предотврати.
Във ведущи американски издания са се появили статии с подобна информация, но от други информатори.  
Какво точно е казал Сноудън - той е казал, че правителството на САЩ очаква много серозен катаклизъм на Слънцето, голямо изрихвърляне на коронарна маса, която може да се отрази негативно на нашата планета.Това може да предизвика колосална магнитна буря, която ще убие много хора и ще предизвика излизането от строя на всички  живото осигурителни системи.
В следващото видео  как десетки камиони влизат в подземните пещери. Те са пълни с провизии от първа необходимост. За да направят този запис, америнакски журналисти са се договорили с един от шофьорите на натоварените камиони и са използвали скрита камера.

За какво се готви САЩ - за катаклизъм или за война ?

Аз  си мисля, че след като НАСА имат един куп станции и телескопи които следят поведението на Слънцето, ще информират медиите и следователно обществеността, ако се откъсне гояляма коронарна маса и се насочи към Земята. Вероятно ще има време да можем да се укрием от падащия огън в някой подземен бункер(аз не знам такъв обаче и дано има кой да ни каже къде има- все пак имаме военни ,правителство, полиция....)Хората които се поддържат с лекарства следва да се позапасят с такива. Магнитната буря също ще се отрази на здравето, но какво да се прави не знам . Ами каквото стане - носете си новите дрехи и се обичайте :) 

1 коментар:

  1. Трябва да сме готови за всякакви сценарии. Не знаем кои сме, нито къде сме, не знаем кое е истина и кое лъжа. Така, че трябва да допускаме всичко.

    ОтговорИзтриване