10.01.2014 г.

Ислямисти търгуват кръв от убити християни.

Наскоро, монахиня от Германия показа презентация по време на конференция по проведено независимо разследване. Предмет на разследване беше отношението на мюсюлманските фундаменталисти към християните в Сирия. Жената научила, че мюсюлманите безмилостно убиват християни, събират кръвта им в бутилка, и продават всяка бутилка  за сто хиляди долара на мюсюлмани от Саудитска Арабия, които си мият ръцете си с нея , вярвайки, че изкупват греховете си.
Всъщност, Саудитска Арабия - това е  именно "жената, опиянена от кръвта на светиите и от кръвта на мъчениците на Исус" (Откровение 17:06), и земните царе прелюбодействат с нея, споделяйки с тази блудница вино (нефт) за унищожаване на светиите.
Във видеото с презентацията, се показва на какви мъки са подлагани християните:
  Монахинята разказва:
  - С тази жена се запознах в Халеб (Сирия). Тя и девет годишната  ѝ  дъщеря са били изнасилени пред погледа на съпруга ѝ.
  В Дамаск, срещнах тази жена. С цялото  ѝ семейство от шест души жестоко са се разправили пред нейните очи. Разправили-нарочно кавам така. тя е останала единственно жива и ние се опитахме да ѝ помогнем с храна и пари за наем.
  Запознах се с него в Северна Сирия.Имаше ранана ръката. С брат му били отвлечени. В тяхната кожа изрязали джобове и ги напълнили със сол.Брат му починал, а ой някак си успял да оцелее. Ето една от раните му, тези джобове.
  Това момиче и нейната сестра са били отвлечени. Месеци ги държат в една стая и изнасилвали и в края на краищата и на двете им отрязали левите гърди, защото похитителя не се удовлетворил от техния откуп. Като цяло, аз говорих с 218-те момичета, които са били отвлечени, изнасилени и след това откупени обратно. На тринадесет от тях отрязали  срамните устни, а на три гърдите. Не знам колко са нерегистрирани подобни случаи, казвам за случаите само за които знам .
 Имам 174 подобни видеозаписи, които съм получил от членовете на семейства. Според убийците, Бог им казвал да го направя, и те само се изпълнявали Словото на Бога. Вас ще ви принесат в жертва на Бога. Смърт на Сащ, смърт на Запада, така ни е написано. Тази церемония е убийства на хора джихадисти. Ако някой не иска да го гледа, моля да се обърне.
  Името му е Джоузеф. Той е християнин от Багдад. Това видео ми го даде сетра му. Мисля, че сега ще го  изключа.
  Срещнах се с някого. Свещеникът ми каза: "Сестро, има някой, с когото трябва да се срещнем." Той беше един от убийците. Той имаше сериозни психологически проблеми. Той станал християнин и захвърлил всичко това. Аз само попитах: "Какво правите с събраната кръв?" Той отговори: "Това е голям бизнес. Една малка бутилка от кръв от християнин, изпратена на фанатиците от  Саудитска Арабия, струва сто хиляди долара. " Според тяхната ислямската концепция , измивайки си ръцете с кръвта, те стават част от жертванията на Аллах. Не, нашия Бог, а техният Аллах. Човешките жертви  се искат от Аллах . Това не е един и същи Бог. По този начин, това означава, че на  християнската кръв те построяват голям бизнес.Броят на християните, убити по света през 2013 г. е два пъти това, което се вижда и в предишни години, според нов доклад, публикуван този месец от необвързана с вероизповедание християнската група Отворени Врати. Според това проучване, организацията е отчела най-малко 2123 убийства на "мъченици" по време на последните 12 месеца. Отворени врати CEO д-р Дейвид Къри каза, че новината "е събуждане на американците да станат по-наясно с тези зверства и ограничения върху религиозните свободи".


Вижте  и статията:
Едуард Сноудън: Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия! 


Мека Clock Royal Tower  в Саудитска Арабия

Няма коментари:

Публикуване на коментар