14.06.2014 г.

Пришълци.....сред човеците


Днес гледах  детска фантастична комедия: "Пришълци на тавана "- ( част 1, част 2 , част 3  )  в който деца откриват малки извънземни на покрива, които искат да превземат Света и като изстрелят във възрастен човек капсула могат да го управляват с дистанционно :) И това дистанционно  децата успяват да го вземат и ето ти жив човек - управляем с дистанционно. Изглежда смешно и забавно, но всъщност ме накара да се замисля.


Отричане на възможността, че някой може да управлява човека до вас и вие да си мислите, че това е същия човек, работи безотказно. Ако се съмнявате ще ви изкарат за луд!
Във филма има и добро извънземно, което се сприятелява с децата . А дали има добри демони?


Още по времето на Исус Христос  и може би още от както Свят светува е имало такова "обсебване".

Демоните  всъщност  са нашите извънземни, които по някакъв начин успяват да "обсебят" човек и да го управляват и използват както си искат.
Не вярвате нали ?  Ето това е главното им оръжие !

Оказва се,че не им е трудно. Само ,че  сега явно са си променили стратегията - хората, които се стремят към власт и богатство  много лесно си "продават душата" и то доброволно. Точно тия хора искат да са властимащи. Хора които искат да имат извънземни: способности врачки, фокусници и разни други. Не познавате ли такива хора ? Не може да не ви се е случвало  ваш близък да стане  като, че ли "друг човек" . Човек който сте си мислели че познавате добре  и хоп - той вземе та ви изненада- да му се чудиш какво е станало с него! И точно на тези хора страхотно им "върви" в бизнеса, в политиката или пък показват завидни способности. Край тях , на техни близки, които могат да попречат на "просперитета му", започват да се случват "нещастия"- по добре е да стоите по-далеч от тези хора, ако вярвате на тая моя теория ( според мен си е жива практика).
В Новия Завет се говори, че само хора в които се е вселил демон са можели да разпознават Бог в Исус  Христос, а той съответно също ги е разпознавал в хората.
В началото само прочетох това и не му обърнах особено внимание , но един ден една моя позната, чийто син учеше в Холандия и пушеше трева (там е разрешено) и беше взимал някакви  халюциногенни гъби  ми сподели, че нейният син и казал: "Мамо нещо влезе в мен и като се погледна в огледалото виждам дявола"...  и после " като погледна човека му виждам душата" ..... ето това ме накара да се замисля, защо само хората с демони в тях са можели да виждат, че Христос е Господ... те могат да виждат душата на човека и следователно виждат ,че душата на Христос не е на обикновен човек, а е самия Господ.
Казах на моята позната , че според мен синът ѝ е обладан от демон, но тя започна да го води по психолози и  ефект никакъв. В началото казвал на майка си: " те искат ти да си в черно" .... не смея вече да я попитам какво става, защото вероятно ме мисли за луда с тия мои теории за демоните ....
Нещо като фантастичен филм нали? Иска ми се да можем и ние ги да разпознаваме тия"нашественици"! Те "обсебват" обичани от нас хора.  Голяма забава е за тях, а за нас е мъка и болка. Защо ли хората така лесно са забравили как Исус Христос е прогонвал демони от хора ?  Кой всъщност управлява нашия свят ?
Ако хората осъзнаят отговорите на тия въпроси биха намерили начин да разпознават демонската същност на някои хора - в днешното развити технологии, сигурно някой ще измисли устройство с което да може да се разпознават демоните- и дано !
 Оръжието срещу тях е силна ВЯРА и искрена молитва ,така си мисля , защото Лорда на тая е Земя е Сатана и така ще е до Второто пришествие на Христос !
Скоро прочетох една публикация която споделям такава каквато е:
Генерал Скрябин: Всичко е готово за извънземна колонизация
Публикувано на 16.04.2017  в Конспирации-bultimes.com
Може би, ще кажете, че това е поредната конспиративна теория от изкукал руски генерал? Да? Опитайте се да я прочетете – зад всяка „фалшива новина“ винаги се крие и някаква истина. Колкото и зловеща да е….

Това шокиращо изявление е направено от руския генерал-полковник от ВВС Александър Семьонович Скрябин в интервю за чешкия вестник Lidové Noviny на 26-ти юли, 2016. На 28 юли това интервю е напълно премахнато от сайта на вестника, а всички други сайтове, които също са публикували това интервю, го премахват.

Но е имало и хора, които не повярвали на очите си, когато видели това заглавие и са снимали страница:И явно има защо. Наскоро се появи инсайдерска информация, че вестникът е имал време дори да отпечата пълен тираж с това интервю, който е унищожен след това изцяло.

Цялата тази ситуация води до ужасната мисъл, че Скрябин е казал истината…

Оказва се, че нещо подобно се случило през 2004 г., когато редакторът руска статия, озаглавена „Русия: книги зад решетките“ (Knihy za mrizemi), в която се казва, че взривовете в жилища в Русия през септември 1999 г. са организирани от ФСБ.

Тогава се намесва руското посолство в Чешката република, като публикува отворено писмо до редактора на вестник „Lidové Noviny“ В. Вачков. Сега, очевидно, на Вачков му е повлияно тихо.

Част от интервюто със Скрябин:

Александър Семьонович, вие сте известен не само като опитен военен командир на СССР и Русия, който напълно се е посветил на служба на Русия, но и като добър анализатор, а може би дори и малко като учен.  Какви са вашите прогнози за близко то бъдеще и за Русия, и за Европа. Светът изглежда малко обезумял?

Да, наистина е обезумял. Аз съм на 73 години и съм виждал много неща. Не мога да мълча повече, не мога да спя, не мога да ходя по улиците и да гледам как безцелно се разхождат млади хора, които нямат представа какво всъщност се случва в страната и в света.

Повдига ми се като гледам телевизия, като чете вестници. Навсякъде куп лъжи. Непоносимо болно ми е за по-младото поколение, толкова много, така, че сърцето ми спира. Никой не знае истината. Светът обсъжда изборите в Съединените щати, конфликта в Сирия и други страни.  В Русия дори изборите не се обсъждат, ние искаме само да намерим някое по-евтино място за почивка. Но тези избори (2016 г.) са последните за всички. За всички, повтарям. Няма да има повече такъв свят, който виждаме това лято. Всички скоро ще се промени драстично.

Хората в продължение на много десетилетия ги водят за носа. Вие всички живеете в различна реалност. Човечеството е на прага на своята гибел. Гледаме със затаен дъх филмите за извънземните, нападения на планетата, колонизацията на хората,  излизаме от киното и тръгваме по пътя си. Но неслучайно ви показват това.

Всъщност това е истината! Наскоро гледах един филм за нападение на извънземните, и бях изненадан колко добре режисьорът е видял истината, а на вас ви изглежда като приказка. Военните знаят, че извънземните не са фантастика, а жестока и тъжна реалност. Всички подписват документи да не разкриват тази информация.

Кой контролира целият отбранителен комплекс? В САЩ са същите пешки. Спомням си, когато за първи път се сблъсках с това, когато разбрах, месеци наред бях в ужас! Когато бяхме предупредени, че през следващия месец ще бъдем в базата и те ще бъдат там. Ние бяхме инструктирани да се подготвим за срещата.

Ние подписахме документи за неразкриване на държавни тайни. И тогава на нас, момчетата в униформа, ни бе казано – само след 20 години в обществото ще започне да изтича информация за тях, внимателно ще се обработва населението, ще се подготвя. С филми, с разкази във вестниците. После ще се появят тези, които ще започнат да проучват този въпрос и сами ще публикуват информация. Всичко направиха по този план.

Сега мога само да кажа колко отвратително бе да ги гледам. През всичките тези години съм се чувствал  като роб на своята планета, а те тук са собствениците. Президентите на всички страни изпълняват техните поръчки. А най-важното е, че те изпълняват споразумение. Те отдавна са ви  превърнали в  суровина за извънземните,  в материал. Тези, които остават да живеят, за тях са само работна сила.

– И кога започна всичко това?

Още в съветските времена, когато към Генералния щаб действаше  свръхсекретната войскова част под номер 10003, занимаваща се с психовойни. Тя се контролираше от премиера на СССР Валентин Павлов,  и се ръководеше от генерал-лейтенант Алексей Савин.

Това бяха военни екстрасенси. Какви само задачи изпълняваше тази част! През юни 1991 г. дойде заповед от началството да летим до Узбекистан … да приемем извънземните. И такива заповеди получавахме много години от 70-те. Понякога тези истории бяха публикувани в медиите. Хората се смееха, а ние бяхме в депресия… За Държавата е обидно.Имаше и един полковник Иван Павлович Назаренко, председател на научнотехническия  Комитет на войските от ПВО на СССР. Той често организираше пристигането им на територията на СССР. Така че никой да не види, да не забележи. Любимите им места бяха Узбекистан, Казахстан, и тези краища.

И вие сте виждали как президенти общуват с тях?

Да, няколко пъти лично съм виждал как Горбачов се срещна с тях, а след това и Елцин.

А те какво, истина ли е, че като във филмите отвличат хора и след това хората не си спомнят нищо?

Вярно е. Както вече ви казах, ние всички сме продадени от собствените ни управници. Всичко това винаги е било норма, тъй като те отвличат хора за собствените си цели. А цели те имат, макар и да бяха крити дори от нас, но аз, все едно, знаех – жестоки.

Те ни разфасоваха като месо и да продължават да разфасоват хора. Да правят експерименти, да издевателстват. Те също така измислиха култа към сатанизма, в действителност, това са слуги на извънземните, които се хранят предимно с едър рогат добитък и хора, понякога – само с енергия на смъртта, тоест – с душите на жертвите.

(бел.ред.-професор от Харвард: извънземни отвличат хора за експерименти, виж Тук)

Защо Узбекистан и тези краища? Аз също наскоро четох, че там винаги е имало и все още има повишена активност на НЛО, хората често се сблъскват с извънземни?

Има много злато и уран. Те го взимат за себе си. В действителност в света няма злато. Няма никакви трезори за съхранение. Всичкото злато се дава на извънземните. Аз не знам защо.

Помните ли скандала с американското фалшиво злато, който направи Китай? И всичко това, защото злато в световните резерви на практика няма. Дори и в банките, когато го купите, не ви се дава, то е само виртуално, тоест – пари вместо него.

(бел.ред. виж “Земята е колония на Нибиру ?“,Тук)

Какво да очакваме в близко бъдеще? Вие казвате, че ще скоро ще дойде краят?

Тяхната цел е колонизацията на планетата. Правителствата са перфектно подготвени за всичко това. Русия нямаше време, а сега догонва. Ние никога не сме създавали толкова много закони, с такава скорост.

И вижте, те са предимно наказателни и контролиращи. Нашите хора не разбират и не виждат това, което ме кара да се чувствам още по-зле. А с телевизията и специални предавания мозъкът на народа е така обработен, че дори и ако сега се покажат извънземните и започнат да танцуват на площада, много малко хора ще се впечатлят.

На първо място, след много години обработка и внушения, те ще бъдат най-главните тук, и като второ, хората са с емоционално изтощена психика, за да се шокират и да се противопоставят. На тези технологии са обучени всички президенти, а военните ги реализират в живота.

Тези избор са наистина последни. Повече няма да има избори. Въпреки, че това е само пародия на избори. Дори Ванга предсказва, че от 2017 г. започва друго време за цялата планета… Времето на истинския концлагер

Но какво всички ние – все пак можем да направим, за да предотвратим плановете им?

Да намерим сила, която е съизмерима с тях. И това също са извънземни, но с духовна ориентация. Те не стигат до контакт с нас – твърде ниско сме паднали, за тях е вредно да общуват със същества с такава мръсна енергия. Те гледат как използваме правото на свободната воля. В края на краищата, именно ние сме собствениците на планетата, ние трябва да си подредим света, в който живеем Те могат да ни помогнат, но само ако ние се обърнем към тях

А как да се обърнем към тях?

Както винаги със свои собствени думи. “Господи, помогни ми“ – не помага. Необходимо е да се знае точния адрес. В древността хората са се обръщали към Слънцето. И сега има предположения, че там има пространство, в което живее по-висша цивилизация.

Мисля, че по-рано по-лесно е правен контакт с тази висша цивилизация – хората са били в състояние да се доверяват, да общуват с тях и да им се покланят с уважение. А сега всичко отхвърляме, не вярваме в  нищо.

Това точно искаха и постигнаха неканените извънземни. Засега всичко върви по техния план…


Няма коментари:

Публикуване на коментар