26.07.2014 г.

Луната изглежда като холограма

Това видео е направено от Германия и е снимано в продължение на четири дни, считано от 07 Юли 2014. Ясно се вижда как на лунната повърхност ", пробягват вълни", или по-скоро на лента и това прилича на начина по който актуализира образа на лунната повърхност, който виждаме от Земята.

Как би звучало налудничаво, но точно такива ленти са забелязани повече от веднъж и когато се снима с различни камери и телескопи. Мисля, че всеки, който има видео камера с добро увеличение, могат да види едно и също нещо.

И позволете ми да ви попитам как може да се обясни това? Според мен има няколко възможни обяснения, и те няма да се харесат на привържениците на общоприетата картина на света.

1. Никаква Луна няма в орбита около Земята , а има само една плоска проекция (холограма) създаваща видимост  на облика на нейното присъствие. А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди от факта, че създателите му са били принудени да се създадат просто плоска проекция и и именно за това Луната е обърната винаги с едната си страна към нас. Това е просто спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.

2. На орбитата на Земята наистина присъства някакъв обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята Луна, но в действителност това, което виждате, е само холограма - маскировка създадена върха на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети на "Луната." Мисля, че всички държави, които са изпратили своите апарати на "Луната", са наясно, че под маската на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.

В полза на тази версия отговарят фактите, които дълго време са били изненадващи със своята нелогичност:

- Защо човечеството изпраща апарати в дълбокия космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас.

- Защо всички снимки на Луната, предавани от земните сателити са с такова отвратително качество.

- Защо астрономите имащи съвършенни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност сравними по качество със снимки от Марс или Земните спътници. Защо в околоземна орбита има сателити, които са в състояние да направят снимка, на която може да се види на номера на кола ,а лунните спътници снимат повърхността с в такава резолюция, която на фотографски език не може дори да се каже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар