22.11.2014 г.

Ернст Мулдашев - теории и възгледи

Руският учен Eрнст Мулдашев е директор на Центъра за очна и пластична хирургия „Алоплант”, гр. Уфа, Башкортостан, ОНД, доктор на медицинските науки, професор, хирург, член на Американската академия на офталмолозите, член на Международната академия на науките. Той е разработил повече от 80 принципно нови очни и пластични операции. Автор е на повече от 300 научни разработки патентовани в Русия, САЩ, Германия, Франция, Швейцария и Италия.Научните разработки на Ернст Мулдашев са удостоени с златни медали от редица престижни международини изложения.
Проф. Мулдашев е първият лекар в света, извършил успешно трансплантация на око. Той откри, че мъртви тъкани от починали хора може да помогнат за възстановяването на загубено зрение.Преди това биологичните тъкани претърпяват сложна обработка в лабораторни условия. С тези материали, наречени алопланти, офталмологът е спасил зрението на повече от 2 милиона души в различни страни. Алоплантите активират скритите възможности на организма за възстановяване на собствените тъкан.Биополето на растящите клетки нормализира функцията на болните клетки. Проф. Мулдашев твърди, че мъртвите биологични тъкани - сухожилия, мастни клетки, кожа, хрущяли, имат чудодейна сила и дават тласък на регенерацията, като стимулират малкото здрави клетки на болното място.
Той признава, че все още не може да си обясни как така мъртвите тъкани "събуждат" вътрешните сили на организма и събират стволови клетки около себе си. Това тепърва ще се изследва, важното е че аз съм се вслушал в интуицията си, казва проф. Мулдашев.

Изследователските си експедиции Ернст Мулдашев организира в различни мистични и интересни части на планетата – Хималаите, Великденските острови, Египет, Сирия, о. Крит. Любопитно е, че тези експедиции винаги са увенчани с невероятни открития. Той е откривателят на Града на боговете в Хималаите, открил е единия от входовете към Шамбала, намиращ се на о. Крит в Лабиринта на минотавъра, бил е допуснат до легендарните сумати в Тибет, където е скрит „генофонда на човечеството”, а в състояние на сомати се намират най-добрите от най-добрите представители на всички човешки цивилизации. Духът им е толкова силен, че може да резчита не само мислите на хората, но и да им въздейства. На базата на своите открития, Е. Мулдашев създава цяла стройна теория за това, откъде сме произлезли и къде и как се пази целия генофонд на човечеството. Убеден, че науката и вярата са две сфери на познанието, че различията им са по-скоро външни и формални, отколкото същностни, че синтезът помежду им би могъл да роди принципно нови перспективи и възможности в безкрайната спирала на знанията. В следствие на експедициите на проф. Мулдашев се появяват неговите сензационни разкрития, които потвърждават хипотезите за наличието на особена форма на живот - финния свят, за взаимоотношенията между духа и материята, за процесите на стареенето и безсмъртието, за дематериализацията и материализацията. Много от откритията и изводите от експедициите са описани в 7-те му книги. Те самите са издадени в 54 страни и определено са бестселъри.

Ернст Мулдашев във телевизионното предаване Всяка Неделя на Кеворк Кеворкян:

Няма коментари:

Публикуване на коментар