23.11.2014 г.

Има ли прераждане

 Дали има прераждане ?
Православната църква го отрича . В Библията също не пише ,че има прераждане.но може ли хора умишлено да са прикрили или изтрили източници от древността в които е потвърдено за съществуване на прераждане ?
Според мен е възможно,понеже хора, най обикновени човеци, са контролирали как  да се отпечата в Библията и какво да пропагандират църквите. Ако се знаеше, че има прераждане хората няма с какво да бъдат заплашвани и да се държат в подчинение и страх.

 Аз съм православна християнка и вярвам в Христос... по -точно вярвам на Христос, но за жалост за него четем само в Новия Завет, който може и да  е цензуриран от църковни водачи.
Мислех си, че няма прераждане, но имах един много ясен и странен сън, който ме накара да се замисля.
 В съня си  аз не се виждах отстрани, а виждах все едно през моите очи - бях дете, може би някъде към 6-8 годишно.  До мен вървеше куче-овчарска порода /и сега обичам кучета и други  животи/. Времето трябва да е било някъде към 1940-44 г, понеже видях един  стражар жандармерист . Той се разхождаше напред назад и имаше през рамото метната пушка.
Уличната настилка беше от калдъръм. Знаех, че  искам да отида в сградата на училището, където бяха  моят брат и негови приятели. Те бяха обкръжени от тия жандармеристи и не можеха да излязат. Аз изчаках стражаря  да се обърне с гръб към мен и се промъкнах в през оградата на училището и незабелязана,заедно с кучето,да вляза в сградата.Там бяха брат ми   други младежи. Те бяха уплашени и се надяваха да им помогне някой . Казаха ми да отида и да да кажа на някакъв човек,чийто име сега съм забравила вече, да го доведа, за да им помогне да излязат от училището Аз си тръгнах  и когато излязох пак на улицата, жандармериста  ме видя и насочи пушка към мен. Аз побягнах, а той изкрещя "стой", но аз пак бягах и тогава той ме простреля и аз умрях. Бях дете и са ме простреляли  и затова явно съм се преродила доста бързо - някъде след 13-14 години.
Може би, човек ако умре от насилствена смърт и то като дете, а не си изживее дадените му от Бога дни, се преражда  ..някъде след най малко след 15-40 години.

Ето и един документиран случай на преродило се дете к оето също е било убито във война и се е преродило, но помни предишния си живот.И още един случай с дете което си спомня предишния си живот

Камерън помни предишния си живот на остров Бара- той казва че е живял на остров Бара заедно със семейството си в бяла къща, но паднал в някаква дупака и... ето го при сегашната му майка. От 2 годишен Камерън разказвал за живота си на този остров Бара- живял с майка си баща си трима  братя и сестри. Камерън повтярял историята  като растял и тя не се променяла, а само добавял подробности. Майка му,Нора, се чудела,откъде той знае за тоя остров Бара, тъй като сега живеели в Глазгоу и никога не са ходили на остров Бара.

По неговите думи къщата ин на остров Бара била до самия плаж. Детето постоянно говорело и за баща си Шейн Робъртсън, който бил премазан на остров Бара от камион. Момченцето постоянно плачело, че му липсва майка му от остров Бара и изпадало в нервни кризи. След като всички години  разни специалисти  твърдяли, че детето е научило всичко това от някоя телевизионна програма, майка му най-накрая решила да заминат за острова.
С тях потеглили лекари, психолози и специалисти по изследвания на минали животи. Те не споменали на детето къде отиват. Когато стигнали къщата, всички с учудване открили детайли, за които Камерън разказвал – порта на оградата, която водела към плажа, както и каменен басейн в двора. Момчето постоянно търсело из двора кучето си, което по описанието му било черно и бяло.
С много усилия майка му Норма открила наследницата на къщата – Джилиан Робъртсън. Тя потвърдила, че когато била малка, с братята и сестрите си гледали черно-бяло куче. Всички те обаче са покойници. Някои от нещата, които разказвал Камерън, не са потвърдени от Джилиън – тя казала ,че няма починало дете от семейството и ,че баща и не е загинал от автомобилна катастрофа........ от къде тогава Камерън знае за тази къща и за това семейство ? Дали е бил в паралелна Вселена и там нещата са се случили точно така както казва детето, или са се приплели части от други минали негови животи...... колко малко знаем за това ....


Няма коментари:

Публикуване на коментар