25.09.2015 г.

Пророчество дадено от 90-годишната норвежка жена през 1968 г.

Това пророчество бе дадена от 90-годишна жена в Норвегия  за събитията, които ще настъпят преди идването на Христос. Проповедника от Норвежкото петдесятно движение на име Emanuel Minos записал това пророчество през 1968 г. и си помислил, че то е толкова неправдоподобно, че  не му обърнал особено внимание. След години  си погледнал в записките  и установил с изненада, че това, което изглеждало "малко вероятно", е станало нормално в нашето общество. Ето и пророчеството.

Една възрастна жена на 90 години от Валдрес, Норвегия е имала видение от Бог през 1968 година. Евангелистът Emanuel Minos  е провеждал   събрание на мястото, където живее. Той се срещнал с нея и тя му казала какво е видяла. Той го написал, но мислел, че не е ясно, и не му обърнал внимание. Сега, 30 години по-късно, той разбрал, че трябва да сподели това виждане с другите./става въпрос за 1998 г когато го споделя за първи път/

Тази жена се била утвърдила като горещ християнин и  е имала добра репутация сред тези, които я познавали. Това, което тя видяла:

"Аз видях времето преди идването на Исус и началото на Третата световна война. Видях събитията със собствените си очи. Видях света като глобус и видях Европа, земя на земята. Видях Скандинавия. Видях Норвегия. Видях някои неща, които ще се случат преди завръщането на Исус и бедствия,които ще се случат- бедствия, които още никога не сме виждали "

Тя споменала за  четири вълни:

1. "Преди идването на Исус и преди третата световна война ще  има разведряване, както никога преди. Ще бъде мир между супер силите на изток и запад, и това ще бъде дълъг мир. (Не забравяйте, че това е било през 1968 г., когато Студената война  е набирала скорост -. бел. E. Минос). В този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия и няма да сме подготвени, когато войната дойде. Третата световна война ще започне,така както никой не предполага - от неочаквано място ".

2. "Отравяне ще обхване християните. Отдаличаване от истинското и живо християнство. Християните не искат да слушат проповеди за осъждане. Те не искат да чуят за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и възстановяване. Ще има замяна: християнството на просперитета (щастието).

Важно ще бъде човек да има  успех, да бъде някой, да има материални неща, неща, които никога Бог не ни е обещавал по този начин. Църквите и молитвените домове ще бъдат празни. Вместо проповедите, с които сме свикнали днес, за да вземем своя кръст и да следваме Исус ще се проповядва за забавление, изкуство и култура. Това значително ще се увеличава преди завръщането на Исус. "

3."Ще настане такъв морален упадък,какъвто старата Норвегия никога не е виждала. Хората ще живеят заедно като женени, а няма да са женени. (Аз не мисля, че  е имало такова съжителство, което да е съществувало през 1968 г. - бел. E. Минос). Ще има много нечистотии при брака и безбожие ще порази брака и това ще бъде оправдано. Той ще навлезе дори и в християнските среди и ние ще го приемем,  дори гряха, противен на природата. Преди завръщането на Исус ще има телевизор, който не сме виждали (Телевизия се появи в Норвегия през 1968 г. - бел. E. Минос) Телевизията ще бъде изпълнена с ужасно насилие и ще учи хората да се убиват и заради това няма да е безопасно по улиците. Хората ще копират това, което виждат. Няма да има само една станция на телевизора, а ще има много станции (Тя не знаеше думата "канал", който ние използваме днес, така ги нарича станции -. бел. E. Минос). Телевизията ще бъде като радио, с много станции и ще бъде изпълна с насилие. Хората ще използват това за забавление. Ще видим ужасни сцени на убийства и разрушения, и това ще се разпространява в обществото. Секс сцени също ще бъдат на екрана, много интимни неща, които има в брака.(Тогава протестирах, като казах, че порнографията е забранена у нас -бел. E. Минос). Това ще се случи и вие ще го видите. Всичко това което беше преди, ще бъде разрушено и много събития ще се станат пред очите ви"

4. "Хората от бедните страни ще се втурнат към Европа. (През 1968 г. не е имало такива неща, като имиграция - бел.E. Минос). Те също ще дойдат в Скандинавия и Норвегия. Те ще бъдат толкова много, че хората ще ги ненавиждат ще ги третират зле. Те ще бъдат застрашени, както евреите преди Втората световна война. По този начин цялата мярката  на греха ще бъде изпълнена (Аз протестирах заради емиграцията - не го разбирах в момента -бел.E. Минос) ".

Стичаха се сълзи по бузите на жената. "Аз няма да го видя, но  вие ще го видите. Тогава изведнъж, Исус ще дойде и ще започне Третата световна война. Това ще бъде кратка война. " (Тя я видяла във видение).

"Война, която аз съм видяла, ще изглежда като детска игра в сравнение с тази, и тя ще завърши с експлозия на атомни бомби. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че никой няма да може да диша. Това ще обхване няколко континента, Америка, Япония, Австралия и богатите нации. Водата ще бъде отровена. Почвата ще се развали. В резултат ще остане само остатък. Остатъка от богатите страни ще се опита да избяга в бедните страни, но там ще има лошо отношение, каквото ние имахме към тях.

Така се радвам ,че няма да видя това, но когато времето приближи, вие трябва  да имате смелост и  да разкажете това. Аз това го получих от Бог и няма нищо в противоречие с Библията.


Този, чийто грях е простен и е приел Исус като Спасител и Господ, ще бъде в безопастност"..И още едно предсказание за идването на Христос -Старейшина от Петдесятната Църква в Мос, Норвегия, Мартин Андерсен,чул следното пророчество през 1937 г. в Мос:
"Когато нефта потече от Северно море на норвежкия бряг,  приближава  завръщането на Исус."
Когато тези думи бяха изговорени хората на събранието помолили човека да не говори глупости. През 1937 г. това е било наистина пълна глупост да се говори за нефт по дължината на норвежкия бряг. Сега всички големи световни нефтени компании извличат нефт по протежение на норвежкия бряг.

Емануел Минос  с  преглед на книгата си "Тя призова за трети път", където той специално споменава някои събития и пророчества за последните времена. Записът се извършва в Филаделфия Фредрикстад  на 30. март 2014Emanuel Minos

Минос (Emanuel Tollefsen-Minos) е роден на 11.06.1925г. в Конго и е  починал на 15.11.2014 г. в Осло)
Той е  бил Норвежни теолог и проповедник, свързан с Норвежкото петдесятно движение. Баща му е бил грък, майка му от египетски произход. Той е бил осиновен от норвежкото мисионерско семейство Tollefsen и  е дошъл в Норвегия през 1929 г., като един от първите осиновени деца, от страна извън скандинавския регион. Минос е имал  изживяване на спасение на четири години и започва да проповядва в Dals-Ed в Швеция на пет годишна възраст. Когато той е бил на седем години е бил прочел цялата Библия.
Минос учи археология и теология в Оксфорд  от 1958 г. Той  е защитил богословско докторат в Кларксвилското училище по теология в Тенеси в Съединените щати.
През целия си живот той е бил активен проповедник, особено в Петдесятнато движение. Той е изглеждал особено в Норвегия и Швеция. Описан е като "Скандинавския Били Греъм," и е високо ценен. Минос се отличава  и като противник на абортите.

Минос е вярвал в пророческо видение и послание. Това често е тема в неговото проповядване.

Може би най-известното пророчеството което е било записано от Минос му е било дадено му от възрастна жена от Валдрес. Минос е известен  също и с предсказанието му, че желязната руда ще върне под формата на военни кораби които ще и стрелят по Града на бита. Това пророчество той твърди, че му е било дадено, докато той е младо момче, вероятно през 1937. Градът е бил Нарвик.

Минос е награден  с орден Северна Звезда през 1995 г. от шведския крал "за неговия християнски, културен и обществен ангажимент в Швеция."

Няма коментари:

Публикуване на коментар