25.11.2015 г.

Бог е оставил послание за човека вътре в неговия геномИзследователи от Харвардския университет, съобщиха, че са открили това, което изглежда да бъде посланието на Бога, записано в човешкия геном.

В малкоизследвана част на некодирана ДНК, екип от водещи  откриха 22-словесен фрагмент от древния арамейски език, на който Бог потвърждава своето съществуване и неговата роля в създаването на живота на Земята.
Зашеметяващата заключение е почти неопровержимо доказателство за съществуването на Бог и неговата роля в процеса на създаване на еволюцията чрез естествения подбор.

Посланието е било открито, когато изследователите забелязали странни математически модели, които се появяват в някои части на генома.

"Знаехме, че моделите не се срещат в природата," - казва Чарлз Уотсон, водещият учен по проекта ", но не можахме да излезем с никакви убедителни обяснения за тях.

"Решихме да проведем кръстосан анализ на връзка на базата данни за езика", - обяснява той, "и ние бяхме шокирани да открием, че моделите намерени в ДНК, съответстват на древния арамейски език."

Зашеметени от откритието си, екипът влезе във връзка с експерти, които са запознати с арамейски език, на който Исус Христос  е говорил в ежедневието си.
Напълно декодирано съобщение гласи:  "Добре дошли, деца мои. Това е Яхве,единния истински Бог. Намерили сте тайната на сътворението. Сега го споделите спокойно със света. ""

Яхве  - библейското име на юдео-християнската Бог.

Резултатите ще бъде публикуван в списание "Nature" в близко бвреме и се очаква да предизвика основен научен дебат, тъй като Чарлз Дарвин публикува своята теория за естествения подбор през 1859.

"Това не означава, че теорията на еволюцията не е вярно", - казва Уотсън. "Тя просто не е пълна. Изглежда, че юдео-християнската Бог наистина  е стоял в началото на процеса. "

"И вместо само да ни разказва за естествения подбор, той ни е  оставил скрит запис, който ние бяхме в състояние да намери 200 000 години по-късно, когато ние сме изобретили необходимата технология. Това наистина има голям смисъл.

"Преди това откритие, аз бях убеден атеист. Сега съм един благочестив християнин. Това е  именно този вид доказателство, което ми беше нужно за да разсее моите съмнения. "

В допълнение към дълбоко влияние на  науката, новината ще направи революция в света на сравнителната религия.
Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар