19.01.2016 г.

Стресиращи звуци продължават да се чуват по различни краища на света

Потребители от цялата Земя споделят видео материали в YouTube, в които може да се чуе странен звук(бучене, скърцане, звук като от тромпет) идващ от небето (или поне така се чува).Такива звуци са чути дори в София на 7 срещу 8 септември 2015г.

Тези звуци ги наричат "гласът на Земята " или"Тръбите на Апокалипсиса"
Според изследователи бученето се получава от разместване на земни пластове.

 Друго обяснение е метеорологично и гласи, че при застудяване на времето въздушни пластове циркулират с невъобразима скорост и се получава акустичен ефект, напомнящ пеенето на хор или адско бучене.

 Има и трета теория, която гласи, че магнитното поле на цялата планета се променя, а гласът на Земята подсказвал, че скоро спящите вулкани отново ще се събудят в невъобразим апокалипсис.

Плейлист с видеоклипове отразяващи стресиращи звуци излизащи сякаш от небето   по разни краища на Света от 2012г до сега.Д-р Глeн Maĸфepcън,  от Бpитaнcĸa Koлyмбия (пpoвинция в Kaнaдa), e cъздaл yeб caйт- thehum.info, пocвeтeн нa нeoбяcнимия фeнoмeн, извecтeн ĸaтo „бyчeнeтo нa Зeмятa.“
Mакферсън  е събрал свидетелства на хора от цял ​​свят, и всеки един от тях  е регистрирал в своята база данни. Ето и връзка към неговата карта с регистрирани от жители на Земята случаи с  необичайни нискочестотни звуци: The World Hum Map

Свързани постове:

2 коментара:

  1. Аз лично го чувах всяка нощ в продължение на 3 дни

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бихте споделили датата когато сте чували такива звуци и къде

      Изтриване