6.11.2016 г.

Картите от играта Илюминати

Илюминатите е игра със самостоятелни карти, направени от Стив Джаксън  (SJG). Тя е пусната през 1994 г. Играта изглежда нормално на пръв поглед, но веднага след като си провериш  картите, разбираш, че това, което се е случило в картите се сбъдва. Съдържа 100 карти.

Има много карти, които изглежда имат някои смислени образи, които приличат много на големите събития, които всъщност се случиха по-късно.
Това е загадка, как една игра на карти може да предскаже толкова много за  събития, които все още не са се случили.
Основните инциденти, предсказани от игра на илюминати, включват фаталния инцидент от 11 септември (който всъщност промени световния ред), най-смъртоносното цунами в Япония (карта на приливната вълна), възхода на Изис и джихад, нарастване на масовите стрелби в САЩ, смърт на прекрасната принцеса Даяна (дори картата е предсказала смъртта й да бъде причинена от медиите), една карта показва смъртоносен нефтен разлив, причиняващ вреди на дивата природа там.
Друга смъртоносна карта описва опустошения образ на  Трета Световна война, която ясно показва използването на ядрени оръжия.Ще влезем ли в тази епоха ???

Можем да видим карта, показваща края на света, като се удари от гигантски метеорит.
Дали това ще бъде краят на времето ???
Най-обсъжданата карта на цялата игра на карти на илюминатите днес е „харизматичен лидер“.Той изобразява популярен мъж с руса коса, насочена към голяма тълпа. Някои предполагат, че този човек ще бъде Доналд Тръмп (мъж с руса коса).

Има и друга мистериозна карта, наречена „ДОСТАТЪЧНО(стига) Е ДОСТАТЪЧНО(стига)“. Тази карта показва убийството на известен човек.Той ясно послание, че "нашите снайперисти са винаги след вас и те могат да ви ударят по всяко време и на всяко място".Изображението на картата има силна прилика с лицето на Доналд Тръмп.Една от най-големите  сензации в сферата на алтернативните медии е по въпроса за плоската Земя и лъжите на  НАСА

Ще го оставя на вас да формирате свои собствени заключения за това какво всичко би могло да означава и каква е целта на тази "игра" наистина.


1 коментар: