15.07.2017 г.

Времето е в нас и ние сме във времето

Повечето учени са склонни да твърдят, че не вярват в задгробния живот. Въпреки това, един от експертите  твърди, че той е в състояние да докаже съществуването на живот след смъртта . Професор Робърт Ланц твърди, че неговото доказателство лежи  в квантовата физика . Според теорията на биоцентризма , смъртта, както ние я разбираме - това е илюзия, създадена от нашия ум .
 "Ние считаме, че животът се заключава в активност на  въглерода и  молекулите. Докато те са активни, ние живеем  и след това - гнием в земята " - каза ученият на своя уеб сайт . Ланц, от медицинското училище в Университета на Северна Каролина, казва , че хората вярват в смъртта , защото на това ги  учат, или защото човешкото съзнание асоциира живота с работата на вътрешните органи. Неговата теория на биоцентризъм обаче обяснява , че смъртта може да не е това, което човек свикнал да разбира под термина .
 Бицентризма се класифицира като теория на всичко и се получава от гръцката " център на живот " . Професорът предполага , че животът и биологията са в основата на реалността  и че животът създава Вселената, а не обратното . Това от своя страна означава, че човешкият ум определя формата и големината на обектите във Вселената .
 Ланц използва пример за това как ние възприемаме света около нас. Човек  вижда небето и и назовава цвета, който вижда, но ако клетките в мозъка му се изменят, то той ще възприема небето не като синьо, а зелено или червено. "
  В крайна сметка: Всичко, което виждате, не може да съществува без вашето съзнание - казва Ланц - Смисълът на вселената е в умовете ни . ".
 Разглеждане на Вселената от гледна точка на теорията на биоцентризма също така означава, че пространството и времето са " прости инструменти на нашия ум. "
 Веднага след като човечеството приема тази теория, става ясно, че смъртта не съществува.
Освен това физиците-теоретици вярват, че има безкраен брой вселени с различни варианти на хора и ситуации , които се случват по едно и също време. Ланц добави каза, че всичко, което може да се случи, става е в някакъв момент между тези вселени, което означава, че смъртта не може да съществува като такава .
Според Ланц , живота на човек е като многогодишно цвете, което се връща да цъфтят в мултивселената .
източник:Квантовая физика доказала соществование задгробной жизни

Няма коментари:

Публикуване на коментар