5.04.2021 г.

Сенатът на Ню Йорк току-що прие законопроект за концентрационния лагер за насилствено хвърляне на хора в лагери, точно както нацистите през Втората световна война

 Доминираният от демократите сенат на щата Ню Йорк прие законопроект, „позволяващ“ на правителствените служители да хвърлят хора в концентрационни лагери за неопределено време, ако те се считат за заплаха за общественото здраве.

Следващата фаза на коронавирус, Ухан (Covid-19) plandemic , законодателството отразява това, което нацистите през Втората световна война, когато те решиха, че правата на човека вече не се прилагат по време на "криза".

Ако законопроектът бъде подписан от закона от губернатора Андрю Куомо, дори здрави хора, които се считат за „заразни“, могат да бъдат извлечени и хвърлени в затворническите лагери за „безопасност“ на широката общественост.

Законопроектът на щатския сенат A416 „се отнася до отстраняването на случаи, контакти и носители на заразни болести, които са потенциално опасни за общественото здраве“, се казва в законопроекта.

Всеки, който се счита за „случай“ или дори само за контакт на „случай“, който може да бъде „заразен“ или евентуално „носител“ на някакво заболяване, а не само на китайския вирус, ще стане обект на държавни служители в Ню Йорк, които биха имали свобода на действие и дискретност, за да отговорите, както сметнат за добре.

Законодателството изрично гласи, че докато „мнението на губернатора“ повелява, че дадено лице е заплаха, то може да бъде премахнато от дома и поставено под държавна „грижа“, докато губернаторът намери за добре.

„Такова лице или група лица трябва да бъдат задържани в медицинско заведение или друго подходящо съоръжение или помещения, определени от губернатора или негов или негов делегат и отговарящи на подраздел пети от този раздел“, пише още в законопроекта.

Добре дошли в Новия световен ред, донесен ви от китайския вирус

По същество AB A416 заменя Конституцията и я заменя с нова система на авторитаризъм, при която правителството, поне в Ню Йорк, вече ще има неограничена власт да отвежда хората от домовете им и да ги лишава от живот и свобода по прищявка.

Всичко, което правителството трябва да направи, е да обвини човек във възможна зараза с „вирус“ и това би оправдало извеждането му от обществото. Помислете само колко политически дисиденти могат да бъдат пометени в тази схема и елиминирани под прикритието на общественото здраве.

Може би най-лошата част от законопроекта е фактът, че цели групи хора ще бъдат обект само за това, че са около човек, който е обвинен, че е „носител на инфекция“.

„Тази сметка не е специално за тези, за които е известно, че са заразени“, обяснява NoQreport . „Може да се отнася и за групи, които са определени като потенциално заразени.“

„Този ​​законопроект дава правомощието на губернатора и неговите царе да обявят широк спектър от обстоятелства за достойни за безсрочно задържане, известен още като карантина.“

Да предположим, че човек е обвинен, че носи инфекция, и че преди това е прекарал време в местен бар или зала на басейна. Съгласно този нов законопроект всеки, който е бил в бара или в залата на басейна, може да бъде прибран и хвърлен в концентрационен лагер .

„Това отваря вратата за неопределено задържане, особено за заболявания, които остават в системата на човек за дълги периоди от време“, добавя NoQreport .

„Доказано е например, че Covid-19 позволява на инфекциите да продължат повече от месец след първото излагане на човек. Мутиралите варианти на болестта биха могли хипотетично да удължат своя заразен период за много по-дълго. “

Ако жителите на Ню Йорк седят със скръстени ръце и позволят този законопроект да стане „закон“, той в крайна сметка ще се разпространи във всички други щати. Бъдете предупредени, Америка: Новият световен ред е тук и идва за вас.

Още свързани новини за това как страшните „вируси“ и други „заплахи“ за общественото здраве сега се използват за затваряне и поробване на хора могат да бъдат намерени на Tyranny.news .

Източниците за тази статия включват: TheReaderApp.com, NoQreport.com, NaturalNews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар