27.04.2021 г.

Канадски лекар пише за страничните ефекти на ваксината Moderna COVID в неговата общност

 Чарлз Хофе е лекар от 28 години в малкия селски град Литън в Британска Колумбия, Канада. Градът е съставен от много местни групи и „Първите нации“.

Когато на д-р Хофе бяха дадени 900 дози от експерименталните инжекции COVID-19 на Moderna, той прилагаше дозите през медицинската клиника в Литън на тези, които ги искаха.

Той избра да не си инжектира.

Д-р Хофе съобщава, че резултатът от инжектирането на 900 души сред местната общност на Първите нации е, че 2 души са изпаднали в анафилактичен шок, един човек е починал, а няколко други са претърпели, както изглежда, трайни увреждания. Той разказва как една от пациентите му сега изпитва толкова силни болки, че тя предпочита смъртта пред живота.

За разлика от тях, никой в ​​общността не е починал или е станал трайно инвалиден поради вируса COVID-19 за последната година.

Д-р Хофе съобщава за тези нежелани реакции по имейл на медицинския персонал в неговата общност, който е отговорен за разпространението на  Moderna, които включват фармацевти, медицински сестри и лекари в неговия район, общо около 18 души, според него.

В имейла му се изразява сериозна загриженост относно страничните ефекти, които той наблюдава, и той попита дали може би трябва да спрат инжекциите за известно време.

Той съобщава, че в рамките на 48 часа е получил много строго порицание от своите началници в Министерството на вътрешните работи по здравеопазване, обвинявайки го, че е причинил „колебливост на ваксината“ и че те ще го докладват на Колежа на лекарите и хирурзите в БК.

Забраниха му да казва нещо негативно за инжекциите  на Модерна, като издаде заповед срещу него.

Д-р Хофе обяснява, че това е метод за сплашване, който се използва срещу други лекари, които са се престрашили да говорят, защото Колежът на лекарите и хирурзите има голяма власт да затвори кариерата на лекарите или да ги наложи сериозно.

Тъй като той продължи да вижда повече здравословни наранявания през следващата седмица, той много се ядоса за заповедта . Казаха му, че ако има някакви притеснения относно инжекциите, трябва да се свърже с медицинския служител, отговарящ за въвеждането на Moderna.

Той го направи, но когато не получи отговор, реши да напише отворено писмо директно до д-р Бони Хенри, здравен служител в Британска Колумбия, в пряко нарушение на заповедта му, тъй като го направи публично достояние.

Ето копие от писмото.

Д-р Чарлз Д. Хоф, бакалавър, MB, BCh, LMCC
Lytton Medical Clinic
Lytton BC V0K 1Z0

5 април 2021 г.

Д-р Бони Хенри,
провинциален служител в Британска Колумбия
Министерство на здравеопазването
1515 Blanchard Street
Victoria, BC, V8W 3C9

Уважаеми д-р Хенри,

Първата доза от ваксината Moderna вече е приложена на някои от моите пациенти в общността на Lytton, BC. Това започна с членовете на Първите нации в нашата общност в средата на януари 2021 г. Сега са приложени 900 дози.

Бях доста разтревожен от високия процент на сериозни странични ефекти от това ново лечение.
От този сравнително малък брой хора, ваксинирани досега, имаме:

 1. Многобройни алергични реакции, с два случая на анафилаксия.

 2. Една (предполагаема) ваксина предизвиква внезапна смърт (при 72-годишен пациент с ХОББ. Този пациент се оплаква, че постоянно получава задух след получаване на ваксината и умира много внезапно и неочаквано на 24-ия ден след ваксината. Той е имал няма анамнеза за сърдечно-съдови заболявания).

 3. Трима души с продължаващ и инвалидизиращ неврологичен дефицит, със свързана хронична болка, персистиращи повече от 10 седмици след първата си ваксина. Тези неврологични дефицити включват: непрекъснато и дезактивиращо замаяност, генерализирана или локализирана нервно-мускулна слабост, със или без сензорна загуба. Хроничната болка при тези пациенти е генерализирана или регионална, със или без главоболие.

Така накратко, в нашата малка общност от Литън, Британска Колумбия, имаме един починал човек и трима души, които изглеждат така, сякаш ще бъдат с трайни увреждания, след първата си доза от ваксината Moderna. Възрастта на засегнатите варира от 38 до 82-годишна възраст.

Така че имам няколко въпроса и коментара:

 1. Считат ли се това за нормални и приемливи дългосрочни странични ефекти за терапия с генна модификация? Съдейки по медицинските доклади от цял ​​свят, опитът ни с Литън не е необичаен.

 2. Имате ли представа какви болестни процеси може да са започнали, за да предизвикат тези продължаващи неврологични симптоми?

 3. Имате ли някакви предложения как да лекувам индуцираната от ваксината неврологична слабост, световъртеж, сензорна загуба и синдроми на хронична болка при тези хора, или всички те трябва просто да бъдат насочени към невролог? Предполагам, че много други ще последват, тъй като ваксината е пусната. Това беше само първа фаза и първата доза.

 4. За разлика от вредните ефекти на тази ваксина в нашата общност, не ни се е налагало да полагаме каквито и да било медицински грижи на никого с Covid-19. Така че в нашия ограничен опит тази ваксина е съвсем очевидно по-опасна от Covid-19.

 5. Осъзнавам, че всяка медицинска терапия има съотношение риск-полза и че сериозното заболяване изисква сериозна медицина. Но сега знаем, че степента на възстановяване на Covid-19 е подобна на сезонния грип във всяка възрастова категория.  Освен това е добре известно, че страничните ефекти след втори инжекция са значително по-лоши от първия. Така че най-лошото все още предстои.

 6. Трябва да се подчертае, че тези хора не са били болни хора, лекувани от някаква опустошителна болест. Това преди бяха здрави хора, на които беше предложена експериментална терапия с неизвестни дългосрочни странични ефекти, за да ги предпази от заболяване, което има същата смъртност като грип. За съжаление животът им вече е съсипан.

 7. Обикновено се счита за основен принцип на медицинската етика да се прекрати клинично изпитване, ако се докаже значителна вреда от разследваното лечение.

 8. И така, последният ми въпрос е следният:  етично ли е от медицинска гледна точка да продължа това разпространение на ваксината, предвид сериозността на тези странични ефекти, променящи живота, само след първата инжекция?  В Lytton, BC, имаме честота от 1 на 225 на тежки странични ефекти, променящи живота, от тази експериментална генномодифицираща терапия.

Също така забелязах, че тези странични ефекти, предизвикани от ваксината, почти не се отчитат от отговорниците за разпространението на ваксината. Наясно съм, че това често е проблем с ваксините като цяло и че забавените странични ефекти след ваксините понякога се определят като „съвпадения“, тъй като причинно-следствената връзка често е трудна за доказване. Въпреки това, предвид факта, че това е експериментално лечение, без дългосрочни данни за безопасност, мисля, че може би и този въпрос трябва да бъде разгледан.

Освен това забелязах, че провинциалният формуляр за докладване на здравословни наранявания от ваксини, който е ясно проектиран за конвенционални ваксини, дори няма място за докладване на здравословни наранявания от ваксини от естеството и тежестта, които наблюдаваме от тази нова иРНК терапия.

Сега е ясно очевидно с медицински доказателства от цял ​​свят, че профилите на страничните ефекти на различните генни модификационни терапии срещу Covid-19 са били силно занижени от техните производители, които са нетърпеливи да докажат своята безопасност.

Благодарим Ви за вниманието по този изключително важен въпрос за общественото здраве.

Искрено Ваш,

Д-р Чарлз Хоф

IH (Вътрешно здравеопазване) отговори публично на неговото писмо и то беше публикувано в Ashcroft Cache Creek Journal, когато се опитаха да направят „контрол на щетите“ и да нападнат д-р Хофе.

IH казва, че ваксините срещу COVID-19 са безопасни, въпреки твърденията на лекаря от Литън

Докторът прави необосновани твърдения за сериозни странични ефекти на ваксината Moderna

от BARBARA RODEN

Вътрешното здравеопазване (IH) успокоява жителите на Литън и района за безопасността на ваксините COVID-19, след като лекар в тази общност споделя писмо, в което твърди, че смъртта на жител на Литън е свързана с ваксината Moderna.

В писмо до провинциалния здравен служител д-р Бони Хенри от 5 април д-р Чарлз Хоф твърди, че е имало „многобройни“ алергични реакции - включително два случая на анафилаксия - сред хората в Литън и района, които са получили ваксината Moderna. Той също така твърди, че трима души показват „продължаващи и инвалидизиращи“ неврологични дефицити.

Хофе също така твърди, че смъртта на 72-годишен пациент с ХОББ, 24 дни след ваксинирането на мъжа, се „предполага“, че е предизвикана от ваксина. Лекарят не представи никакви доказателства, които да докажат, че някое от събитията е резултат от ваксината.

За нас беше предизвикателство да проучим това задълбочено и да приемем докладите сериозно“, казва д-р Карол Фентън, медицински здравен служител в IH. В писмено изявление, публикувано на 14 април, Фентън казва, че „понастоящем не е имало смъртни случаи или трайни нежелани реакции, свързани с ваксините Moderna / Pfizer или никоя ваксина срещу COVID-19, в Lytton, Interior Health или BC.“

В изявлението се добавя, че IH знае недвусмислено, че ваксините са по-безопасни от самия COVID-19 и че ваксините са доказали, че са безопасни и ефективни чрез всички нива на клинични изпитвания.

Има подробен процес за преглед на всички нежелани ефекти след имунизациите и всички сериозни събития се записват и докладват на провинциално и национално ниво, за да се наблюдават сигналите за безопасност, които могат да бъдат пропуснати на местно ниво. С информацията, която имаме от пускането на ваксините до момента, ваксините COVID-19 са много безопасни. "

Фентън казва на  списанието,  че въпреки че винаги ще има някои различия между практикуващите лекари, що се отнася до безопасността на ваксините, е важно да се разгледат доклади, базирани на консенсус от тези, които са обучени в тази област.

Тези хора са експерти на експертите“, казва тя. „Мога да отговоря на повечето въпроси относно ваксините, но не се считам за експерт по ваксини. Решенията и анализите се определят от хора с умения и опит, за да се анализира информацията, с която разполагаме. "

Клиничните клиники, управлявани от IH, са обучили ваксинатори на място, за да наблюдават и реагират на алергични и анафилактични реакции, които са редки, но могат да се появят с всяка ваксина или лекарство.

Безопасността на хората в нациите Lytton, Nlaka'pamux и Northern St'at'imc и всички общности е основен приоритет и нашата препоръка е всички лица да се имунизират, когато имат право“, се казва в изявлението. ( Цялата статия тук .)

Така че по същество същото като онова, което наблюдаваме по целия свят, когато честни лекари излязат и докладват истината.

Здравните власти лъжат. Няма наука, няма статистика, просто призив към властта. „ Ние знаем за какво говорим, но този лекар не знае .“

Местна и независима водеща на токшоу в Канада Лора-Лин Тайлър Томпсън издири и интервюира д-р Хофе. Оригиналното шоу е с час и на нейната Facebook страница , както и на нейния Bitchute Channel .

Извлекли сме 30-минутното интервю с д-р Хофе и то е в нашия канал Rumble и също така ще бъде в нашия Bitchute канал .

Д-р Хофе е служил на членовете на своята общност в продължение на 28 години и е имал прекрасна репутация сред пациентите си, със светещи онлайн отзиви.

Сега се съобщава на някои сайтове в социалните медии, че на пациентите им се казва, че вече не е на разположение да се среща с тях.

 Взето от healthimpactnews.com


Вижте още всичките ми постове за COVID-19


Няма коментари:

Публикуване на коментар