ЕВРЕИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СТРОЯТ ТРЕТИ ХРАМ НА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ИЗРАЕЛ

 Днес прочетох следното заглавие : ЕВРЕИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СТРОЯТ ТРЕТИ ХРАМ НА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ИЗРАЕЛ 

Докато повечето израелци празнуваха Деня на независимостта, като правеха семейни барбекюта, малка група се събра в Стария град на Йерусалим и започна да разрязва камъни, подготвяйки ги да бъдат използвани за построяването на пророкувания Трети храм.

„Всички равини, с които се консултирахме, се съгласиха, че трябва да започнем да подготвяме камъните“, каза равин Липо. „Това не беше просто физическо действие за производство на обработени камъни. Трябваше много да внимаваме с намеренията си. Разбира се, това не беше политическо изявление. Намерението беше да се обединят евреите и целия свят, за да направим Бог Един и Неговото Име Едно.”

И казах си- това е началото на появата на Антихриста.(свързан пост- Новият Израелски мисия)

И ще седне Антихристът на престол в Третия храм и ще поиска да му се поклонят като на Бог. Три години и половина той ще управлява, прикривайки истинския си лик. Но ще бъде обучен на всички сатанински хитрости и ще извършва лъжливи знамения. Ще го слуша и вижда целият свят едновременно (по телевизията); а който го гледа и слуша неговите богохулни речи, неговите обещания за всички земни блага, ще се прелъсти и ще отиде да го посрещне с поклонение. Антихристът ще щампова с печати хората.

Тогава ще започнат последните гонения срещу християните, които се откажат от печата на Сатаната; ще настъпи царството на лъжата и злото.

"Започнат ли гоненията на вярващите, бързайте да заминете с първия поток от заминаващи на заточение, хващайте се за колелата на влаковите композиции, но не оставайте. Тези, които първи заминат, ще се спасят. Вие всичко ще видите с очите си, вашето поколение ще посрещне идването на Антихриста.” Това предупреждавала вярващите схимонахиня Нила, починала през 1999 година.

 Три години и половина ще продължи това страшно време. Християнинът нищо няма да може нито да купи, нито да продаде, но Господ ще помага и ще храни своите последователи...

Според писаното от светите отци, когато изтекат трите години и половина на неприкритото тиранично управление на Антихриста, тогава в небесата, върху облаци ще се появи самият Христос. В този миг мъртвите ще възкръснат и заедно с живите ще бъдат вдигнати на облаци, за да посрещнат в небето Спасителя.

И после ще бъде Страшният съд. "И видях голям бял престол и Седналия на него, от Чието лице побягна земята и небето, и за тях се място не намери - пише в Откровението си св. Иоан Богослов. - След това видях мъртвите, малки и големи, да стоят пред Бога; отвориха се книги, отвори се и друга книга - Книгата на живота... И който не бе записан в Книгата на живота, биде хвърлен в огненото езеро. И видях ново небе и нова земя..."

Коментари

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА