Третият конник на Апокалипсиса

 Вчера - 24 .09.2022г имах отново видение  в което видях черния кон и на него стоеше конник, с дълга бялачуплива, несресана коса,  с лице като череп- череп или може би като чирус(с изсъхнала по черепа кожа), с дълга бяла коса, облечен в черна роба. Сържеше в ръцете си нещо но него видях добре какво е. 
 Той стоеше на широкия път - това е пътя към ада. Тоя път съм го виждала и преди, затова го разпознах. Пътят към ада както казва и Христос, е широк. Видяла съм го, че е  широк поне колкото 8 лентова магистрала, с големи колони отстрани.
 Черния конник стоеше и  подкарваше много вървящи по пътя хора, като стадо говеда. Подкарваше ги за да вървят по бързо, защото идват след тях още много хора и пътят не трябва да се задръства. Ужасно беше да го видя и затова прекъснах видението си умишлено.
 
В Откровение на Свети Йоан глава 6 казано :

5. А когато сне третия печат, чух третото животно да говори: дойди и гледай! И видях, ето вран кон, и върху него ездач с къпони в ръка.

6. И чух глас среди четирите животни, който говореше: хиникс * жито за динарий, и три хиникса ечемик за динарий; ала дървеното масло и виното да не повредиш.

Черния конник е глада. След войната следва глада, а войната ще почне след около 2 месеца (имайки в предвид изказвания на политици) .

 Аз си мислех , че войната която ще ни застигне в България  ще е 2025-26г. и в продължавам да си го мисля, но сатанистите нещо много се разбързаха.Тече подготовка и в двата лагера.   Някои политици говорят, че Русия  ще направи първият ядрен удар , но аз си мисля, че ще употребят някакво друго поразяващо тяхно ново оръжие , за което се спомнават, че го имат. Мисля ,че Руснаците не биха пуснали ядрена бомба първи, обаче ще нанесат ужасяващ удар с това ново оръжие и САЩ, НАТО ще им отвърнат. Ще се намесят и Китай, Индия , Турция и др.- всеки , като че ли ще има  разрешение  да нападне някоя територия която си иска. Така ще започне Третата Световна война, която ще обхване цялата Земя, защото вторият конник е пуснат към Земята още март 2020г и откъдето мине , се огън. 

 Мисля си, че това няма да е директно върху България , но както писах в предно споделяне, турските войски ще влезнат в България и то към 2025-26г. .Войната е много лошо нещо. Трябва да сме готови психически за тая възможност. ГЛАДА според мен ще е от 2027г-2028г.

 Всичко това влиза в дневния ред на сатанистите, които искат да поробят хората и бързат, защото знаят, че "той идва в светлина и ангелите пеят".

Така ,че е време да се позапасите с храна и да помислите  как да я скриете за да я опазите от кражби и взломове.
 

 Това е - бях длъжна да го споделя . Бъдете живи и здрави и нека Светият дух да е с вас, защото само него си имаме като наш защитник и утешител на тая Земя засега и очакваме да дойде и нашият спасител Христос !


Коментари

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА