Превземането на Земята

 В момента е в ход превземането на Земята от инвазивен и подмолен вид , който иска тотално за заличи човеците и да засели Земята с тъй-наречения хибриден вид. 


Дейвид М. Джейкъбс /Ето какво пише в Уикипедия за него 👉Джейкъбс има висок профил в областта на уфологията. Той е изнасял много лекции, бил е интервюиран и е участвал в множество телевизионни и радио предавания по темата за отвличанията от извънземни. [5]

Дейвид Джейкъбс е написал пет книги по темата за НЛО и предполагаемите отвличания от извънземни. През последните години Джейкъбс публично твърди, че доказателствата от неговите изследвания, които понякога включват използване на хипнотична регресия с предполагаеми отвлечени извънземни, заедно с традиционните техники за интервю, твърдят, че хибридите между извънземни и хора са участвали в тайна програма за проникване в човешкото общество с вероятно крайната цел е превземането на Земята. 

 Заслужава си да гледате документалния филм  който излезна  ноември 2021 -'Extraordinary: The Revelations'

Този документален филм е пълен с много разговори за това как нашите извънземни посетители отвличат хора и ги използват, за да създадат раса от „хибриди“ или същества, които изглеждат човешки, но   имат достатъчно извънземни гени в себе си, за да им дадат необичайни сили. Предназначение? Да превземат Земята, разбира се! Звучи като нещо от нискобюджетен научнофантастичен филм от 50-те.


Коментари

  1. Бивш израелски космически ръководител твърди, че извънземни съществуват и си сътрудничат с правителствата на САЩ и Израел - https://technology.inquirer.net/106252/former-israeli-space-chief-claims-aliens-exist-and-are-cooperating-with-us-israeli-govts

    ОтговорИзтриване
  2. В ПАМЕТ НА ФИЛ ШНАЙДЕР -https://t.me/zemia11/5799

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Филми за КРАЯ НА СВЕТА

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества.

Звуци от ПРИРОДАТА,музика за РЕЛАКС и ПОЧИВКА